Kámoš má polazeno E36 M3 a max. neco kolem 315km/hvoTon píše:e36m3
270km/h na omezovaci otacek
Tampa a 100 koní navrch
Nee chipem a sáním se dá udělat +60 koni.Prostě tam pusti víc štavy ale pak ta spotřeba pod 30 litru jde těžkopsena píše:Chipem a sanim nikdy neudelas +60 koni.., ale to je jedno, asi tam ma jeste vacky a pisty.
No tak kdyz ma elektrony z magnesia , tak to prece tech 380 koni musi mit, nebo chcte rict ze Tampa nas taha za nos. Nebo ze by dokonce nekdo tahal Tampu za nos.tampa píše:Chip za 70000 s možností nastavení kolik tam poteče stavy na bord computeru a sání za 5000 ted nova carbonova spojka do 600 koni a elektrony z magnesiapsena píše:To musi mit hodne "polazeno"
Komplet asi 380 koni
Co Tampo jak mas vytahanej nos .
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
pokud jezdí sprinty tak nebude mít převody aby udělal tak vysokou maximálku.. podle mě se to vylučuje a seriovka tolik nedá na otáčkách (úpravami motoru zvedneš výkonposuneš otáčky, ale bez úprav převodů jsi na maximálce téměř stejně). Ti znás co pochybují .. netvrdíme 100%... ví kde už zčíná hon na každého koně za nehorázné peníze. S kolama z magnezia bych bral odlehčení.. ale v případě že to auto má zbytek výbavy standard tak je to zanetbatelné... podle rozměru cca do 10kg na sadě. Proto souhlasím s většinou že jde o papírový výkon a ikdyž mu jede auto pekelně měřená skutečnost bude jiná.tampa píše:Kua mějte z toho prdel.Co pak kecám.To auto spíš jezdí na sprint 400m a elektrony z magnesi kvuli uspoře váhy.Kdo jezdi na mimon at si všimne Zeleny M3 s napisama 318is
No možná že s věkem postupně přijdeš na to, že chip ti dá maximálně 10 koní a sání tak 20. Ale i to už stojí ranec a dostat z atmosféry 60 koní není otázkou jenom úpravy sání a chipu, ale to už chce trochu dost razantnější zákrok. Třeba Ondra_m má s dolováním koní už nějaký zkušenosti, je to sice u turbo motoru, ale i tak se dolujou sakra těžko a kdyby jenom chip a sání přidaly 60 koní tak už by je tam určitě mel, viď Ondro?tampa píše:To ještě nevim ale je mi jasny kdo by takovimu spratkovi jako sem já věřil že jo![]()
![]()
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
ze je to nesmysl na tom se myslim vsichni shodnem, chci tim rict ze sice 3.2 nemam, ale 3.0 znam jak svy boty a nad papirovejma uprava sem stravil desitky hodin a nad hw upravama mozna stovky a opravdu tomu neverim,verim ze zvyseni dodavkky paliva zvedne spotrebu, ale moc vic bych si od toho nesliboval. ano v katalogu napisou kupte si nas filtr +20hp a nasi rj +35hp a ja nevim co jeste ale pokud s tim nebyl na duverihodnej brzde tak se celkem nejni o cem bavit. nemam silu zistovat a pocitat prevody u sestikvaltu kterej ma kratsi diferak nez 5. kvalt ale mam pocit ze na 315kmh by musel tocit az do nebe 
-
Tampa-nepřihlášen
Hele jde o to že ten chip stoji 70 papírů.Přidává asi tak 20hp.Firma myslim že Bit Power nebo tak něco.Sou prý 2 druhy jeden přidává 100hp ale životnost jde d rici a druhej těch 20hp a životnost neklesá.
Když mi tady někdo tvrdí že výkony zvyšovat chipem tolik nejdou.Tak co třeba OctaII 2.O TDI ze 140hp na 195 a krouták na 400Nm a nebo Octa I 1.8 turbo ze 110kw na 150kw
Myslim si že o tom vim svý a nikdo mi to tu tvrdit nebude.Tyhle výkony sou potvrzený i na brzdě. 
Když mi tady někdo tvrdí že výkony zvyšovat chipem tolik nejdou.Tak co třeba OctaII 2.O TDI ze 140hp na 195 a krouták na 400Nm a nebo Octa I 1.8 turbo ze 110kw na 150kw
ještě že tady máme odborníky na VW group a čipsování vůbec

Naposledy upravil(a) DC dne 08. 12. 2005 20:50, celkem upraveno 1 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry