Kolik za plyn? !!!
Kolik za plyn? !!!
Mate nekdo zkusenosti s plynem. Nevite kolik bych dal za plyn do 2,5ky. Prosim o info díky!
Kamarád si to nechal dělat na 735ia a je velmi spokojenej. Nevím jak s 325kou,ale neměl by být problém,pouze malinko stratíš výkon cca20%. Má to cca 2roky a pouze drobné výmněny gumiček,atd. jinak OK.
www.neptun-harfa.cz
www.neptun-harfa.cz
325i touring M-technic II
Lidi jsou svině čím víc dáš, tím víc dostaneš......
Lidi jsou svině čím víc dáš, tím víc dostaneš......
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Hodně záleží co chceš a jaké problémy chceš řešit.
Já měl téměř všechny auta na LPG
ceny od 10tis - 60tis.
Do e36 323i M52 jsem nechal namontovat MPI vstřikování s toroidní nádrží za 45 tis a už bych v žádném případě bych nešel do ničeho jiného než vstřik (alespon monovstřik). Také hodně dobře vybírej mechanika který to umí seřídit
Já měl téměř všechny auta na LPG
ceny od 10tis - 60tis.
Do e36 323i M52 jsem nechal namontovat MPI vstřikování s toroidní nádrží za 45 tis a už bych v žádném případě bych nešel do ničeho jiného než vstřik (alespon monovstřik). Také hodně dobře vybírej mechanika který to umí seřídit

jak počítám tak počítám nemůžu se dopočítatAkmall píše:Kdyz to nerozbijes po tejdnu o strom........tak urcite, zalezi kolik najezdis km.starter píše:jen nevím jestli se to ještě vyplatí, cena kolem 17kč je už dost a stále stoupá
1L lpg za 17kč spotřeba cca 10L/100km
1L dehtu za 29kč spotřeba cca 5L/100km
na 1000 km je jízda s dehtem levnější o 250 kč, samozřejmě to berem jen na palivo
Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
"Ty krávo, dělala jsi vůbec někdy řidičák?"
Blondýna se jen usměje: "Určitě víckrát než ty, debile!"
jj sorry, bral jsem to na koktávceAkmall píše:S 2.5 naftakem za 5 litru....moc do nevidim ale zda se mi to trosku malo

spotřeba benzínu s M40 8L/100km není špatná
Blondýnka na křižovatce. Z druhého auta vystoupí naštvaný chlap a rozkřičí se na ní:
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
LPG v Brně stojí 14,80 Kč/L . pokud chceš srovnávat tak musíš srovnatelné.. co je komu po Koktávce TDI srovnej s Koktávka 2,0i a zase je to jinde... správný poměr je jen přesný jeden motor a pak: benál / LPG a víš kolik spoříš. Nikdo nebude řešit LPG když by měl v plánu kupovat jiné auto