E36 4x4
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jo jo taky mě to štve... sháníme nějakou čtyřkolku .. ideálně e39 3,0d kombi ale holt asi skončíme u audi a6 ... asi prodejní úspěchy 525iX e34 nedosáhly předpokladu 

A co takhle Impreza bez turbiny ze stejny doby jako E36? Je teda ale fakt, že interiér je na pohled o dost míň útulnej, než by byl v tý Audině nebo BMW...Ghost82 píše:E46 330Xd je ale je docela drahá. Ta E36 by byla na lítání po sněhu na nákup jako dělaná. Škoda no. Audi je určitě dobrý, ale BMW to holt není.
E39 535i sedan
Souhlas, když 4×4 tak audi či subaruFx píše:A co takhle Impreza bez turbiny ze stejny doby jako E36? Je teda ale fakt, že interiér je na pohled o dost míň útulnej, než by byl v tý Audině nebo BMW...Ghost82 píše:E46 330Xd je ale je docela drahá. Ta E36 by byla na lítání po sněhu na nákup jako dělaná. Škoda no. Audi je určitě dobrý, ale BMW to holt není.
S BMW na věčné časy!
Je to REJŽE!!! Já jsem si přísahal krví, že nikdy nic co není z evropy do garáže nesmí.Fx píše:A co takhle Impreza bez turbiny ze stejny doby jako E36? Je teda ale fakt, že interiér je na pohled o dost míň útulnej, než by byl v tý Audině nebo BMW...Ghost82 píše:E46 330Xd je ale je docela drahá. Ta E36 by byla na lítání po sněhu na nákup jako dělaná. Škoda no. Audi je určitě dobrý, ale BMW to holt není.

"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve
subaru je dobrý,vůbec se nekurví,teda pokud neberem v potaz STi s čipama atdGhost82 píše:Je to REJŽE!!! Já jsem si přísahal krví, že nikdy nic co není z evropy do garáže nesmí.Fx píše:A co takhle Impreza bez turbiny ze stejny doby jako E36? Je teda ale fakt, že interiér je na pohled o dost míň útulnej, než by byl v tý Audině nebo BMW...Ghost82 píše:E46 330Xd je ale je docela drahá. Ta E36 by byla na lítání po sněhu na nákup jako dělaná. Škoda no. Audi je určitě dobrý, ale BMW to holt není.![]()
![]()

M3 (e46) Hartge 

Land Cruisera teda parkuješ před barákem?Ghost82 píše:Je to REJŽE!!! Já jsem si přísahal krví, že nikdy nic co není z evropy do garáže nesmí.Fx píše:A co takhle Impreza bez turbiny ze stejny doby jako E36? Je teda ale fakt, že interiér je na pohled o dost míň útulnej, než by byl v tý Audině nebo BMW...Ghost82 píše:E46 330Xd je ale je docela drahá. Ta E36 by byla na lítání po sněhu na nákup jako dělaná. Škoda no. Audi je určitě dobrý, ale BMW to holt není.![]()
![]()

E87 120dA & G07 4.0dx
Já vím.M3maniac píše:subaru je dobrý,vůbec se nekurví,teda pokud neberem v potaz STi s čipama atdGhost82 píše:Je to REJŽE!!! Já jsem si přísahal krví, že nikdy nic co není z evropy do garáže nesmí.Fx píše: A co takhle Impreza bez turbiny ze stejny doby jako E36? Je teda ale fakt, že interiér je na pohled o dost míň útulnej, než by byl v tý Audině nebo BMW...![]()
![]()
celkově japonci jsou na tom ad chceš nebo né z poruchovostí velmi dobře

Taky moje jméno není v techničáku.Misa píše:Land Cruisera teda parkuješ před barákem?Ghost82 píše:Je to REJŽE!!! Já jsem si přísahal krví, že nikdy nic co není z evropy do garáže nesmí.Fx píše: A co takhle Impreza bez turbiny ze stejny doby jako E36? Je teda ale fakt, že interiér je na pohled o dost míň útulnej, než by byl v tý Audině nebo BMW...![]()
![]()
![]()

jj je dobrý když funguje.M3maniac píše:subaru je dobrý,vůbec se nekurví,teda pokud neberem v potaz STi s čipama atdGhost82 píše:Je to REJŽE!!! Já jsem si přísahal krví, že nikdy nic co není z evropy do garáže nesmí.Fx píše: A co takhle Impreza bez turbiny ze stejny doby jako E36? Je teda ale fakt, že interiér je na pohled o dost míň útulnej, než by byl v tý Audině nebo BMW...![]()
![]()
celkově japonci jsou na tom ad chceš nebo né z poruchovostí velmi dobře
Ale když něco odejde tak potěš něco schánět.
Nikde nic nemaj a když jo tak taky špatný.
Samozřejmě origo v pohodě, ale sakra zaplatíš.
Doma Justy a Impreza turbo takže vím o čem mluvím

Na jízdu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S BMW na věčné časy!
Věci se sehnat daj, existuje nějaký vrakoviště i v ČR a když si člověk udělá vejlet do Švajcu nebo poprosí některého z guru, kteří Subaru ze Švajcu tahají, není to problém. Tedy většinou.Pivson píše:jj je dobrý když funguje.
Doma Justy a Impreza turbo takže vím o čem mluvím![]()
Taky vím, o čem mluvím

E39 535i sedan
jj jesně ale je to docela problemový.Fx píše:Věci se sehnat daj, existuje nějaký vrakoviště i v ČR a když si člověk udělá vejlet do Švajcu nebo poprosí některého z guru, kteří Subaru ze Švajcu tahají, není to problém. Tedy většinou.Pivson píše:jj je dobrý když funguje.
Doma Justy a Impreza turbo takže vím o čem mluvím![]()
Taky vím, o čem mluvím
Tedka třeba scháním palivový čerpadlo na to GTčko
Jsem ochotnej koupit nový, už mám něco rozjetýho ale nic moc.
Vrakoviště subaru v ČR asi čtyři co já znám a potřeboval jsem nádrž na justy, ale prostě je to jejich vada a nejsou.
Bohužel já nikoho kdo tahý že švajcu neznám

S BMW na věčné časy!