poradte pls
poradte pls
kupil som signalizátor rozsvietených svetiel a nie toho ho rozbehat skusal som uz asi vsetko, v zime by mal signalizovat nerozsvietene svetla + po vypnuti motora nezhasnute a v letnej prvadzke klasika nezhasnute svetla, skušal som to cez poistky a nic. Mam 316i E30, Na scheme je znázornené že sa to pripája na poistku parkovačiek a na zapaľovanie. Je jedno či to dam na poistku zapaľovaniam alebo na spinaciu skrinku? Kto s tým má aku taku skusenosť pomožte,. Dik
Piettro 316i, M40
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Ten kabel na + bych nedaval na zarovku popelniku a ni na jiny zarovky osvetleni interieru a pristrojovky. Tyto zarovky se daji ztlumit potenciometrem na intenzitu osvetleni. Dal bych + primo na vypimac svetel, neni tezky se k tomu dostat. Akorat nevim cislo kontaktu, ale na to se da prijit zkouseckou.
Ja si to taky nedavno poridil a podle toho jejich navodu bych se na to mohl pekne vysr**. Napojil jsem to na ten cudl kterej Ti u otevrenych dveri spousti svetylko v aute a do cokolady ke kabelum co vali od spinace svetel. Vali to jen kdyz otevres dvere... Kdyby mi to spis nahlasilo neroznuty svetla... Nebo dalkovy kdyz proti me nekdo jede...

Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Stema dalkovejma by to nebyl spatnej napad, ale asi by se to spatne realizovalo coSabin píše:Ja si to taky nedavno poridil a podle toho jejich navodu bych se na to mohl pekne vysr**. Napojil jsem to na ten cudl kterej Ti u otevrenych dveri spousti svetylko v aute a do cokolady ke kabelum co vali od spinace svetel. Vali to jen kdyz otevres dvere... Kdyby mi to spis nahlasilo neroznuty svetla... Nebo dalkovy kdyz proti me nekdo jede...![]()
![]()

- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
jenze s timhle zapojenim te to nemuze upozornit ze si mas rosvititSabin píše:Ja si to taky nedavno poridil a podle toho jejich navodu bych se na to mohl pekne vysr**. Napojil jsem to na ten cudl kterej Ti u otevrenych dveri spousti svetylko v aute a do cokolady ke kabelum co vali od spinace svetel. Vali to jen kdyz otevres dvere... Kdyby mi to spis nahlasilo neroznuty svetla... Nebo dalkovy kdyz proti me nekdo jede...![]()
![]()

- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele: