Elektrika na okna coupe chrom
Elektrika na okna coupe chrom
Cauvec panove. Mam motorky i panel s tlacitky na chroma, ale jak je zapojit...? Podle schemtau to nezbastlim, protoze elektrika to je pro me Spanelska vesnice. Je potreba nejaky relatko, nebo jedotka...? Melo by to jit zapojit i nejak na tvrdo, ne...? Z motorku vali 2 kabely a na kazdym prepinaci je 5 konektoru... Jsem z toho jelen... Muzete mi nekdo poradit, pripadne mi napsat co a jak a kam se "strka"...? Diky za rady.
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
Re: Elektrika na okna coupe chrom
Sabin píše:Cauvec panove. Mam motorky i panel s tlacitky na chroma, ale jak je zapojit...? Podle schemtau to nezbastlim, protoze elektrika to je pro me Spanelska vesnice. Je potreba nejaky relatko, nebo jedotka...? Melo by to jit zapojit i nejak na tvrdo, ne...? Z motorku vali 2 kabely a na kazdym prepinaci je 5 konektoru... Jsem z toho jelen... Muzete mi nekdo poradit, pripadne mi napsat co a jak a kam se "strka"...? Diky za rady.

stačí, jestli ne ptej se poradim( jen podle schematu, mám švihadla)
dočasný konec BMW 

No tak si myslim, ze jsem v prde*i...
Hosani jsem vystudovanej kuchar cisnik, takze tohle bych typl tak na dite co tatkovi pocmaralo pastelkou papiry do prace...
Co je to nahore? To asi budou relatka, ze...? Je to schema na 4 dver uz podle toho, ze jsou dole 4 motorky - ach ta anglictina. Convertible - meni se polarita se asi polarita v nasem pripade, ze? Co dal...? To covali dolu vede asi na zdroj, ze...? A je tam nejaka kostra, ne? Kdyz to shrnu, tak 2 kabely do motorku a potom nevim kam ty zbyvajici tri...
Kdo poradi...?
Jinak dik za schema... 

Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
tak nějak máš pravdu no, verze pro 4 nebo pro dvě okna se liší jen počtem( takže si z toho šktrni 2x to divný co se opakuje)Sabin píše:No tak si myslim, ze jsem v prde*i...Hosani jsem vystudovanej kuchar cisnik, takze tohle bych typl tak na dite co tatkovi pocmaralo pastelkou papiry do prace...
Co je to nahore? To asi budou relatka, ze...? Je to schema na 4 dver uz podle toho, ze jsou dole 4 motorky - ach ta anglictina. Convertible - meni se polarita se asi polarita v nasem pripade, ze? Co dal...? To covali dolu vede asi na zdroj, ze...? A je tam nejaka kostra, ne? Kdyz to shrnu, tak 2 kabely do motorku a potom nevim kam ty zbyvajici tri...
Kdo poradi...?
Jinak dik za schema...
Já taky koupil stahovačky bez origo svazku, ale napojil to natvrdo a jede to v pohodě. Tady máš odkaz zapojení drátků do tlačítka (příspěvek od Maranela)
viewtopic.php?t=12693&start=15
viewtopic.php?t=12693&start=15