seřízení světel
seřízení světel
mám trochu rozhozený dálkový světla.jsou z plasťáka.ale má to jeden problém ty plastový sráč.. kterejma se to šteluje se prostě nehnou a když jo tak jsou ulomený.v autecu je to drahý jako prase a na vrakáči to nemá cenu ani kupovat.nemáte někdo na tohle nějaký jiný řešení třeba nějaký jiný šrouby nebo co já vim.nenapadá mě co bych tam místo nich moh dát tak aby ty světla držely a daly se seřídit.díkes vláďa
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

Re: seřízení světel
Sundej ty plastový konce, kterejma se to šteluje, hoď na konec dvě matice, pořádně je dotáhni. Pak to celý postříkej WD sprejem a opatrně to rozhejbej. Dělal jsem to už na několika světlech a vždycky to fungovalo. Potom to ještě namaž něčím co na tom vydrží, aby to nerezlo a můžeš tam nasadit ty plastový konce zpátky.vlada320 píše:mám trochu rozhozený dálkový světla.jsou z plasťáka.ale má to jeden problém ty plastový sráč.. kterejma se to šteluje se prostě nehnou a když jo tak jsou ulomený.v autecu je to drahý jako prase a na vrakáči to nemá cenu ani kupovat.nemáte někdo na tohle nějaký jiný řešení třeba nějaký jiný šrouby nebo co já vim.nenapadá mě co bych tam místo nich moh dát tak aby ty světla držely a daly se seřídit.díkes vláďa

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7