Auto bez spz
Auto bez spz
Koupim pekac kuli papirum, papiry prodam a co s autem? muze mi stat normalne pred domem/garazi? nestihnul sem to zatlacit na zahradu, takxem na to hodil plachtu a policajti remcaj, ze to nema spz...
co kdyz to mam na dily???musi to bejt proste za plotem?
nechce se mi probirat vsema vyhlaskama, nez bych to nasel...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Re: Auto bez spz
Bez RZ to nesmí stát na veřejné komunikaci, jinak ti to můžou odtáhnout a zlikvidovat a podle vinu potom třeba taky dohledat majitele zapsaného v TP a požadovat zaplacení nákladů na likvidaci vraku.Iwan píše:Koupim pekac kuli papirum, papiry prodam a co s autem? muze mi stat normalne pred domem/garazi? nestihnul sem to zatlacit na zahradu, takxem na to hodil plachtu a policajti remcaj, ze to nema spz...
E39 535i sedan
No, jenze to neni na vk ale na radoby chodniku, kterej vede od nikudnikam, proste misto, kde stojim s autem...
neco takovyho

proste plot u baraku a dva metry travy

neco takovyho

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Hele moje autoIwan píše:No, jenze to neni na vk ale na radoby chodniku, kterej vede od nikudnikam, proste misto, kde stojim s autem...![]()
neco takovyho

---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Nemelo by, protoze je nezpusobile k provozu a tim padem by melo prijit o technicak a tim padem i o SPZ => nesmi stat na komunikaciLuter píše:A neví tady někdo jak to je s autem co nemá technickou ? Zda může stát na veřejné komunikaci či ne ? Mě tvrdili policajti na jaře jak jsem měl auto bez Tk že nesmí...... je to pravda nebo kec ?
E39 535i sedan