Hezký den, už nějaký čas si prohlížím tyto stránky a sbírám zkušenosti, protože bych se rád stal majitelem BMW e30. Má představa je dvoudveřové kupé, motor 2.0 případně 2,5. Co se týče stavu, tak bych byl rád, aby motor a karoserie byla v co nejlepším stavu. Auto nechci na běžné ježdnění ale spíše jako víkendovou zábavu:). A vzhledem k tomu, že jsem poněkud skeptický co se týče stavu aut nabízených přes inzerci v ČR rozhodl jsem se podstoupit úřednickou byrokracii a nechat si auto dovézt z SRN. Vím, že když zadám do vyhledávače dovoz, tak tam najdu několik členů tohot fóra, kteří se zabývají dovozem aut ale nejsem si jistý, zda toto stále platí. Proto bych se rád zeptal přímo. Je tady někdo ochoten dovézt auto ve slušném stavu za slušnou cenu? Můj mail je
Jhamersky@seznam.cz Předem díky za ochotu.
Dovoz auta z SRN
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Není nic jednoduššího než kontaktovat tohoto člena profile.php?mode=viewprofile&u=6
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Zapomněli jste na největšího dovozce E30 v ČR
, na tomíka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7