dovoz E30 z Německa
dovoz E30 z Německa
Ahoj, jsem tu novej, ale mám dotaz na ty kdo vozí auta z DE. Našel jsem pár pěkných kousků co za komplikace stojí, ale netuším jak jsou velké. Je tu někdo kdo to zná na 100 procent a může poradit/pomoct?
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve
-
tam koupíš, dovezeš na plaťáku, tady k tomu koupíš doklady (musí sedět počet dveří a válců), přestavba přes BMW a hurá jezdit
---
cena v helmutstánu
do 1000€ - pouze mrdky
do 2000€ - hezky vypadající mrdky
do 3000€ - použitelný mrdky
od 3000€ - první auta, který za tu cestu stojej
e30 je tam relativně dost, ale všechno už jsou to značně použitý auta s nalítanejma stovkama tisíc kilometrů v těch nižších cenovejch kategoriích
vzhledem k posledním zkušenostem lidí co v německu byli mrknout na auta jsem trošku skeptický
většinou se tam toho zbavují turkové a jejich nižší vrstvy, který to použili a kupují něco lepšího
málokdo se tam o to stará a nechává servisovat u BMW
rez není nic neobvyklého, bouračky taky ne
pokud se tam vyskytne kousek, o který se majitel staral, většinou si za něj nechá zaplatit i o dost víc
nebo taky můžeš mít štěstí a natrefit na skvělej kousek za vyjímečný prachy...
---
dovoz na plaťáku - přes hranice normálka provezeš - stačí doklad o koupi
---
koupě dokladů tady - pokud by to byla 325ka, tak kolem 10-12 tisíc podle ročníku
---
přestavba - přes pana Stehlíka z Autecu - www.bmw.cz a pak hurá na magistrát - podorobněji zde na foru v sekci FAQ - celkové náklady kolem 6-8 tisíc tušim
no a pak už je spokojeně jezdit
další informace může podat určitě Tomik, M3maniac, Mirek, Blumen, Hanis a spooooousta dalších
enjoy
pokud bys to nechtěl řešit takhle složitě, tak SZ
---
cena v helmutstánu
do 1000€ - pouze mrdky
e30 je tam relativně dost, ale všechno už jsou to značně použitý auta s nalítanejma stovkama tisíc kilometrů v těch nižších cenovejch kategoriích
vzhledem k posledním zkušenostem lidí co v německu byli mrknout na auta jsem trošku skeptický
většinou se tam toho zbavují turkové a jejich nižší vrstvy, který to použili a kupují něco lepšího
málokdo se tam o to stará a nechává servisovat u BMW
rez není nic neobvyklého, bouračky taky ne
pokud se tam vyskytne kousek, o který se majitel staral, většinou si za něj nechá zaplatit i o dost víc
nebo taky můžeš mít štěstí a natrefit na skvělej kousek za vyjímečný prachy...
---
dovoz na plaťáku - přes hranice normálka provezeš - stačí doklad o koupi
---
koupě dokladů tady - pokud by to byla 325ka, tak kolem 10-12 tisíc podle ročníku
---
přestavba - přes pana Stehlíka z Autecu - www.bmw.cz a pak hurá na magistrát - podorobněji zde na foru v sekci FAQ - celkové náklady kolem 6-8 tisíc tušim
no a pak už je spokojeně jezdit
další informace může podat určitě Tomik, M3maniac, Mirek, Blumen, Hanis a spooooousta dalších
enjoy
pokud bys to nechtěl řešit takhle složitě, tak SZ

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
No... to ale nemyslis uplne vazne vid? Souhlasim, ze do 1000€ je to vetsinou tragedie a ze za dobrej stav se plati, ale tahle tabulka je taky extrem. Tyhle ceny plati tak mozna pro kabria.DC píše: cena v helmutstánu
do 1000€ - pouze mrdky
Co třeba tohle?
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... wggmwtspoo
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... cl2ydt4st2
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... waxybrwxj2
tohle už asi ne ale kdo ví.
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... wmssrypdqd
Co vy zkušení na to?
Co ten Hartage?
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... wggmwtspoo
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... cl2ydt4st2
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... waxybrwxj2
tohle už asi ne ale kdo ví.
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... wmssrypdqd
Co vy zkušení na to?
Co ten Hartage?
1. vysral se do toho podobně jako já a přiznává rez
2. Hartge už sem viděl a komentoval že je to podezřele levný, když jenom ty kola stojej přes 1000 € a ostatní Hartge věci prodaný jednotlivě sou taky sakra ceněný u němců - tam bude nějakej zádrhel
3. taky přiznává rez a škrábance, možná by mohlo bejt dobrý pokud nekecá, ale právě na dost takovejch aut už se odtud pár lidí jelo kouknout a byly znechucený co němci tak nějak nenapsali
4. mrdkááááá na Sosnu pokud budeš mít štěstí
jeď se na všechny kouknout ať si uděláš pár tisíc po Německu a přeju Ti abys měl štěstí aspoň s jednim
2Marosh: nedělam si srandu; pokud člověk chce auto, do kterýho by se hned nemusel vysypat musí zacálovat i v německu - nejsou blbý a vědi že poptávka z "východu" je
2. Hartge už sem viděl a komentoval že je to podezřele levný, když jenom ty kola stojej přes 1000 € a ostatní Hartge věci prodaný jednotlivě sou taky sakra ceněný u němců - tam bude nějakej zádrhel
3. taky přiznává rez a škrábance, možná by mohlo bejt dobrý pokud nekecá, ale právě na dost takovejch aut už se odtud pár lidí jelo kouknout a byly znechucený co němci tak nějak nenapsali
4. mrdkááááá na Sosnu pokud budeš mít štěstí
jeď se na všechny kouknout ať si uděláš pár tisíc po Německu a přeju Ti abys měl štěstí aspoň s jednim

2Marosh: nedělam si srandu; pokud člověk chce auto, do kterýho by se hned nemusel vysypat musí zacálovat i v německu - nejsou blbý a vědi že poptávka z "východu" je
Docent Chocholoušek BMW světa...
Ta 4ka je jasná. Jen jsem jí hodil jako druhý pol nabídky, ale ten hartage mě láká. to by chtělo někoho kdo umí plynule německy, zavolá tam z mého telefonu a zeptá se na správné věci. Má najeto 179t km takže ho třeba v německu nikdo nechce a třeba už to němci tak nežerou a kupujou E36. Co já vím. Prostě Hartage je Hartage a to mě láká...
To není Hartage, blbouneGhost82 píše:Ta 4ka je jasná. Jen jsem jí hodil jako druhý pol nabídky, ale ten hartage mě láká. to by chtělo někoho kdo umí plynule německy, zavolá tam z mého telefonu a zeptá se na správné věci. Má najeto 179t km takže ho třeba v německu nikdo nechce a třeba už to němci tak nežerou a kupujou E36. Co já vím. Prostě Hartage je Hartage a to mě láká...

E36 323i coupé
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
DCho ceny jsou podle mne hloupost. Vozim na loď český dělníky a můžu ti říct, že tam nahoře (Duisburg, Dortmund, Bochum) jsou moc hezký auta za moc hezký ceny, ale na internetu je prostě nenajdeš. Kamarád teď přivez za 900 EUR 320i po starém pánovi. BMW v takovém stavu jsem v ČR ještě na vlastní oči neviděl a vyšlo ho na 40-45tis. A má to na M-Tech podvozku s tmavou optikou a dvěmi sady kol (BBS a zimní plechy). Opravdu kolem 1000EUR se tam dají sehnat hodně libový kousky, jenže to chce prostě vzít prachy a jet na vílet, věřim že v okruhu kolem Duisburgu si jistě vybereš. Ale na netu nehledej !
To jsem ale kus debila.Pawka G. píše:To není Hartage, blbouneGhost82 píše:Ta 4ka je jasná. Jen jsem jí hodil jako druhý pol nabídky, ale ten hartage mě láká. to by chtělo někoho kdo umí plynule německy, zavolá tam z mého telefonu a zeptá se na správné věci. Má najeto 179t km takže ho třeba v německu nikdo nechce a třeba už to němci tak nežerou a kupujou E36. Co já vím. Prostě Hartage je Hartage a to mě láká...HARTGE

Nějak se mi to popletlo.
Každopádně jet tam jen tak bloumat po kraji a hledat super BMW mi přijde na hlavu. Nebo znáte nějaké dobré bazary a jejich adresy?
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Na hlavu to je, ale věř že je to nejlepší způsob. Němečtí bazarysti nedávají na internet auta, kteří jsou co k čemu, neboť to potom vykupujou poláci a ty oni nemají rádi.Ghost82 píše: Každopádně jet tam jen tak bloumat po kraji a hledat super BMW mi přijde na hlavu. Nebo znáte nějaké dobré bazary a jejich adresy?
Specielní adresa neni třeba. V okolí jak jsem říkal je jeden bazar vedle druhého, jen bych nejezdil do těch tureckých, ty stahujou km.