Zadni svietla
Zadni svietla
Pani kdo by mi poradzil potreboval bychom nastrikat zadni svietla nacerno z nutra aky spray mam pouzit a kde ho dostanu koupit.prosim poradte mi .Diky
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Nejde tam dát silnější žárovka, ať bude sebesilnější, tak to prostě prostě bude svítit růžově a to benga vůbec nemaj rádi, mně za to zjebali.
Čili postup. Nastříham hoodně tenoučky proužky, nebo čtverečky/ale tam je problém s symetrickým umístěním/ z lepící pásky, nastříkat lampy a pak lepenku sloupnout. Stačí jich opravdu málo a ta zpátečka už bude svítit prostě bíle, protože to přesvítí.. Všimněte si, jak to mají origo auta s červenou zpátečkou. E34, 406 /facelift/ atd. Jsou tam malinký čtverečky.
Ale jak řekl Alber, je s tím sraní jako hovado..
Čili postup. Nastříham hoodně tenoučky proužky, nebo čtverečky/ale tam je problém s symetrickým umístěním/ z lepící pásky, nastříkat lampy a pak lepenku sloupnout. Stačí jich opravdu málo a ta zpátečka už bude svítit prostě bíle, protože to přesvítí.. Všimněte si, jak to mají origo auta s červenou zpátečkou. E34, 406 /facelift/ atd. Jsou tam malinký čtverečky.
Ale jak řekl Alber, je s tím sraní jako hovado..
Naposledy upravil(a) bmwm3 dne 26. 04. 2005 15:57, celkem upraveno 2 x.
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Nastříkal jsem to červeně a dal jsem tam oranžovou žárovku. Dal jsem tam dvě vrstvy spreje, je to do červena, ale furt taková rudá oranžová.. To jim kupodivu nevadilo, ale nesmí se to přehnat s lakem.
Naposledy upravil(a) bmwm3 dne 26. 04. 2005 15:57, celkem upraveno 1 x.
To ted mam.. sem odbocoval, za tmy, za mnou fizl auto, tak sem jen cekal kdy zapnout majak a probliknou me, ale v poho, nic...adam320 píše:No a co blinkry červenýto je asi větší provokace ne, toho se bojim já
nevim, v posl dobe sou nejaky tolerantni bo co

U 30 mam blinkry celkem tmavy(motip) a blikaj jak hovado. U zadnich svetel nedoporucuju uplne cerny benga to neradi a kdyz to do tebe nekdo napali ze zadu tak se na to muze vymluvit a prachy z pojistovny Pa Pa
Jinak tu zpatecku myslej kluci takhle.

Jinak tu zpatecku myslej kluci takhle.

EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
Ja ich mam uplne čierne, ak chces pozri si to na www.autotuning.sk, číslo 11/2004. Ak budeš chcieť môj priateľ ti iste rád dá navod ako na to. A hlavne musís dať namiestio žiaroviek diódy, lebo každy kto pôjde v noci za tvojím autom sa bude odbavovať lebo uvidí akurát tak "ženský pohlavny orgán na 4" ( nexcem byť vulgárna)!!!!
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
www.autotuning.skAnonymous píše:Ja ich mam uplne čierne, ak chces pozri si to na www.autotuning.sk, číslo 11/2004. Ak budeš chcieť môj priateľ ti iste rád dá navod ako na to. A hlavne musís dať namiestio žiaroviek diódy, lebo každy kto pôjde v noci za tvojím autom sa bude odbavovať lebo uvidí akurát tak "ženský pohlavny orgán na 4" ( nexcem byť vulgárna)!!!!
Necheš se dát přímej link, nemůžu to najít