čelní sklo - povinné ručení

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Bobo

čelní sklo - povinné ručení

Příspěvek od Bobo » 20. 04. 2005 14:18

Připojistil jsem si k povinnému ručení čelní sklo. Podle vysvětlení v pojištově mi proplatí výměnu skla bez udání vyníka.

:arrow: Chci se zeptat, jde výměnu řešit "rozpočtem" (nebo jak se to jmenuje)? tzn. Vyinkasovat peníze na opravu podle odhadu a vyměnit sklo a těsnění sám?

Napsal byste mi někdo prosim co a jak? :wink:
Díky.
!! Koupím krémový interiér e30 4dv, nejlépe z 6V. Pouze v perfektním stavu !! sz, 774 894 601

Obrázek

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Re: čelní sklo - povinné ručení

Příspěvek od Tweety » 20. 04. 2005 16:55

Bobo píše:Připojistil jsem si k povinnému ručení čelní sklo. Podle vysvětlení v pojištově mi proplatí výměnu skla bez udání vyníka.

:arrow: Chci se zeptat, jde výměnu řešit "rozpočtem" (nebo jak se to jmenuje)? tzn. Vyinkasovat peníze na opravu podle odhadu a vyměnit sklo a těsnění sám?

Díky.
Táta vozí T4 šífáky na německou loď a je to dva týdny, co mu v německu rozbila sklo "kra" letící z plachty kamionu. Němec řekl, že měl plachtu čistou a odjel. Samosebou má okno také připojištěný a tak to dal do origo-autosklo, ty mu to za 10tis. vyměnili a pojišťovna mu proplatila 7tis. :evil:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Re: čelní sklo - povinné ručení

Příspěvek od Tweety » 20. 04. 2005 16:55

Bobo píše:Připojistil jsem si k povinnému ručení čelní sklo. Podle vysvětlení v pojištově mi proplatí výměnu skla bez udání vyníka.

Díky.
Táta vozí T4 šífáky na německou loď a je to dva týdny, co mu v německu rozbila sklo "kra" letící z plachty kamionu. Němec řekl, že měl plachtu čistou a odjel. Samosebou má okno také připojištěný a tak to dal do origo-autosklo, ty mu to za 10tis. vyměnili a pojišťovna mu proplatila 7tis. :evil:

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 20. 04. 2005 17:30

pokud to máš připojištěný tak to de bez viníka, ale nejde to rozpočtem. (u kooperativy) Řekli mi buď to dát do určitý fy se kterou spolupracujou a ta to zadarmo vymění, nebo přinést fakturu odjinud a celou ji proplatí. Jinak to nénde.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

Odpovědět