Lisování čepů v Brně
Lisování čepů v Brně
Potřebuju přelisovat čepy, nevíte kde to v Brně dělají?
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
nevim teda kde v brne ale poradim ti
Najdi si nejakou zamecnickou dilnu
protoze vetsinou maj i lis a hodne trubek takze ti to klido udelaj me to tady u nas v praglu jedni manici udelali za flasku vodky ktera me stala 150,-
a to sem je jeste buzeroval ze ten cep chci mit otoceny tak a ne o milimetr tak 

Najdi si nejakou zamecnickou dilnu

Ja jsem to delal na podzim, je uplne putna, jak je natocis, to jsou KULOVY cepy, jsou proste osove soumerny.van_dahl píše:Jo jsou to přední ramena z E30 a u těch čepů zaleží na poloze v jaký je tam nalisuješ
Jina situace je u silentbloku predniho ramene (ta guma vzadu, aby nedoslo k nejaky mylce

Nic jinyho se na prednich ramenou resit neda. Ty cepy, ktery jsem tam lisoval ja, byly absolutne osove symetricky, bez jakekoliv znacky, podle ktere by se dalo spekulovat o nataceni. I kdyby tam ale znacka byla, tak je to proste jedno - zkus si s nim zahybat a uvidis, ze ma na vsechny strany stejny chod...
Uz jsem par cepu u E30 na ramenech vymenil a jeste jsem se nesetkal z zadnymi, které by se dali dat libovolne... Febi, Trw, moog...van_dahl píše:Čepy mám Meyle, a u nich to záleží protože maj vrchní část toho pouzdra oválnou, pokud vím tak to tak má i Febi. U některejch výrobců je to jedno, rejdový čepy jsem měl Optimal a u těch je to jedno...
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Nemas fotku toho cepu, ja jsem jeste nikdy ovalny nevidel. Ja mam starline z auto kelly, nic ovalnyho na nich neni. Jakej to ma duvod, ze jsou ovalny? Znamena to, ze kdyz tim cepem kyves do krajnich poloh, tak na nejakou stranu jde vykyvnout vice, nez na jinou?van_dahl píše:Čepy mám Meyle, a u nich to záleží protože maj vrchní část toho pouzdra oválnou, pokud vím tak to tak má i Febi. U některejch výrobců je to jedno, rejdový čepy jsem měl Optimal a u těch je to jedno...
A jsou to ty vnejsi (kratky), nebo ty vnitrni (dlouhy)?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
proč bys je nekoupil v etk je maj a maj na ne i cenuMaranelo píše:Panove nechci vam kazit iluze ale zadne ORIGO cepy nekoupiteVenca. píše:Origo kuláky na ramenech (vnitřní i vnější) mají díru oválnou, tam je nutné je správně usadit kvůli výkyvu do stran.Origo koupite pouze a jen cepy komplet s ramenem takze je nemuzete ani spatne nalisovat
to jen pro upresneni

Tel : 773 622 822
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
tak to nevim kam koukas ale ETK vyhodi pouze komplet rameno + cepy solo cepy proste nejsouFlery píše:proč bys je nekoupil v etk je maj a maj na ne i cenukterá je dobrá

a nebo mi to ukaz http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=05