Nejen DC dělá hromádky.

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
desp
člen E30.cz

Nejen DC dělá hromádky.

Příspěvek od desp » 28. 03. 2005 13:34

Tak takhle bych si nějak představoval velikonoční pomlázku, ale tohle jsme si dneska fakt nevykoledovali. To jsem si pouze při prohlížení těch DCho hromádek ND uvědomil, že je nás asi více kdo šlechtí svého miláčka, akorát jsme nějak zřejmě necítili dosud potřebu to fotit a prezentovat před montáží. Tak toto je naše zatím poslední z hromádek ND - tato převážně na GO podvozku - nyní již montovaná na auto:
Obrázek
Díly jsou výhradně z ELITu a AuTecu, pár drobností z jiného zdroje. Specifikace všech ND je přímo na konkrétní typ vozu, pouze SB předních ramen jsou v provedení s AC a horní SB zadních tlumičů jsou pro E46 cabrio (tužší, plnější). Z těch sportovních SACHSů sice nejsem moc nadšen, chtěl jsem výhradně Bilstein (v kombinaci s již vloni namontovanými novými pružinami HR-35), ale dostal jsem takovou cenovou nabídku (cca 1/4 ceny Bilstein), že jsem neodolal - v nejhorším tam budou dočasně. Zajímavý poznatek - AuTec není zas tak výrazně dražší než-li ELIT, byl jsem docela překvapen porovnáním cen. A to u takového spojovacího materiálu - tak ten se snad ani nevyplatí nahrazovat např. Feronou. Měl jsem však možnost nakupovat v ELITu se slevou 35-45%, proto převládl ELIT jako zdroj a pak se to nedá srovnávat.
Tak a zase bude autí o trochu lepší.
Mějte se všichni hezky a ať nám to jezdí.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 28. 03. 2005 17:15

su p*** abych vyplazl 20 tycek za neco co je jašte dobry muj nazor je az se neco po**** tak vyměnit a zas je klid hold nekdo ma moc penez. Ja si radči natankuju polítam po babach zaplatím pulroční pojistku a su klydný :D :D :D :D :D

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 28. 03. 2005 17:22

Anonymous píše:su p*** abych vyplazl 20 tycek za neco co je jašte dobry muj nazor je az se neco po**** tak vyměnit a zas je klid hold nekdo ma moc penez. Ja si radči natankuju polítam po babach zaplatím pulroční pojistku a su klydný :D :D :D :D :D
no ale tohle my, esli muzu mluvit za DCho a DESPa a ostatni, zvladame taky a dokonce s podpisem :lol:
a nejsi pica - jsi prizdisrac :idea:

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 28. 03. 2005 19:00

nj tady se nekdo inspiroval :)

perfekt :wink:

cim vic e30 v perfekt stavu, tim lip :idea:
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Ivo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo » 28. 03. 2005 19:29

Pěkný kolik stojejí svisláky
Život je jen náhoda .....

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 28. 03. 2005 19:31

Jo, jo, tohle je naprosto v pořádku, to schvaluju. :wink:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

desp
člen E30.cz

Příspěvek od desp » 28. 03. 2005 20:35

2anonymous - snad jen to, že u 15 let starého autí s necelými 200k km je potřeba občas přitopit, zvláště jedná-li se o BMW, které si chci nechat. Je to vášeň, která holt něco stojí, má-li se dělat pořádně.
2BOOST - až se to vrátí ze servisu, tak se ozvu a dořešíme to.

Ještě k tématu - byl jsem rozhodnut vyřešit známý problém s"A" zadních kol koupí a montáží excentrických SB uložení zadních ramen. Pročetl jsem celou historii příspěvků v technice a úpravách, s několika z vás jsem to konzultoval (nikde zkušenosti s nastavením excentrů, Hanis měl určitý nápad řešení jiným způsobem, ale do toho se mi moc nechtělo), dokonce jsem byl rozhodnut to nechat udělat v AuTecu, ale i tam jsem na příjmu v podstatě neuspěl (doba E30 na dílně již minula a údajné přípravky na nastavení již prý nemají, pouze odkaz na nějakého známého od přejímajícího technika - možná by si stím prý poradil) a tak jsem to vzdal a "zbaběle" jsem koupil obyčejné centrické. Toť vše.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 28. 03. 2005 20:44

desp píše:2BOOST - až se to vrátí ze servisu, tak se ozvu a dořešíme to.
Počítám s tím.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

Odpovědět