Mam je komplet černý a filcky zatím nemamZave píše:cus... jak je to s tim kdyz striknete do cervena zadni blinkry?neni to lakadlo na filcky?
jo cerny asi jo.. ale ty sou na e34 fuj!!Flery píše:mel sem na E34 a nikdy nic a to me 2x staveliale povoleny neni jen to vypada dobre a je to netrkne ale cerny mozna by trkli..
Zave píše:to ja nevim... dycky sem mel gut vzorek... ale poznali u me 80% folieLuter píše:Taky myslím že by to mělo být v pohodě .-) čeští policisté jsou blbí policistékdyž nepoznají ani sjeté gumy
![]()
![]()
divili se ze mam v -10°C stazeny okna
![]()
![]()
no ja musim zaklepat, protoze me brali 4x a zatim bez pokuty... jednou ty modry buzer prouzky na SPZ, pak v noci folie, pak zas folie a pak uz nic.. a dycky pane ridici tak ze ste to nevedel tak to dnes vyresime domluvouLuter píše:Zave píše:to ja nevim... dycky sem mel gut vzorek... ale poznali u me 80% folieLuter píše:Taky myslím že by to mělo být v pohodě .-) čeští policisté jsou blbí policistékdyž nepoznají ani sjeté gumy
![]()
![]()
divili se ze mam v -10°C stazeny okna
![]()
![]()
![]()
![]()
no to já s těma gumama mám
ještě mi těch 10% vzorku pochválili že mám hezké gumy a to jsem vnitřky měl trčící dráty už
![]()
![]()
![]()
ironie to asi nebyla jelikož jsem nedostal žádné kázání ani pokutu
![]()
Jo to jo to máš evropské auto které je schválené. Ale americká auta evropské normy nesplnují.... mezi nimi i to osvětlení vozu....... a takové auto pokud bys ho chtěl tady přihlásit musí projít zkušební komisí která stojí cca 50 000......Stowpaaq píše:pažouti je maj origo celý červený
takže za určitejch podmínek o bejt povolený musí