Jinak používate svoje BMW jako vozidlo pro všední den

ja pouzivam vicemene denne, ale na bezne jezdeni se vyplati spis neco min zeroucihosasima píše:Zdravim chtěl bych se vás zeptat vyplati se vozidlo jako BMW 318i E30 jako vozidlo pro notmalní použití(to jest cesto do prace, na nakupy a td.)
![]()
![]()
![]()
Jinak používate svoje BMW jako vozidlo pro všední den![]()
![]()
Jezdim v 318i každy den do prace, vozim v ni ženu do prace a neřekl bych že to žere vic než Forman a s tim jsem kdysi taky najezdil dost. Ne, važně, onehdy jsem bawku měril spotřebu a opravdu mi vyšlo neco kolem 7,5 litru. Ale nohu mam lehoučkou jak pirko. Tak že si myslim že 318-ka je pro každy den v poho... Nevim proč si některi lidi mysleji že BMW je pouze pro prachače nebo mladiky na blbnuti. Je mi hodně za 30 a prachač už vubec nejsem ale nechtěl bych jezdit v uslintanim Favu. Bawo je bawosasima píše:Zdravim chtěl bych se vás zeptat vyplati se vozidlo jako BMW 318i E30 jako vozidlo pro notmalní použití(to jest cesto do prace, na nakupy a td.)
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam poslouchat utrapenyho krecka, nebo bublani sestivalu ? Pokud jedu po dalnici a nemam vic jak 3,5 tis otacek tak slysim jenom vzduch obtekajici kastli a odvalovani pneumatik po asfaltu zavisle na kvalite povrchu silniceFx píše:Sestivalec ma nadhernej zvuk, ale jen dokud ho chces poslouchat... Tvoje auto konkretne je staveny hodne na pohodli, ale v globalu E30ky tak pohodlny nejsou. No a ta hlucnost - jak rikam, je to hezkej zvuk, dokud ho poslouchat chces...
Tak to jsi teda Fxi přehnal s tim "hlučne a nepohodlne"Fx píše:Ja osobne uz bych E30 na kazdodenni jezdeni nechtel, ale jako mazlicka rozhodne ano. Je to uz automobilovy dedecek, je to pomerne hlucne, pomerne nepohodlne, samozrejme kdyz si na to clovek zvykne, neda na to dopustit. Ale to auto je (jak rekl jeden clen tohoto klubu) jak prkno. Proste na denni jezdeni asi neco pohodlnejsiho...
S timhle prave tak trochu nesouhlasim. Ne kazdej ma to stesti (nebo ty penize), aby narazil na takovy auto, jaky mate vy dva a nadale ho udrzoval v peknym stavu. Co si budem nalhavat, staci se podivat kolem sebe na ty E30, co jezdi po Praze. Proto taky rikam, ze bych se mozna dnes uz na denni jezdeni poohledl po necem jinem. Zas je ale fakt, ze takhle dopadaji vsechna auta, je to proste tezky, no... U ty E30 je ale silnej predpoklad, ze s tim nekdo x tisic km blbnul a kravil...hlavně nesmíš porovnávat vylítanou herku s xmoc statisícema na hrbu s autem, který má najeto sotva třetinu
když porovnáš "novější auto" s E30 se stejnejma kilometrama, tak se může jít "novější auto" zahrabat
u Jirky můžeš slyšet, jak to má vypadat u E30 po správnosti
ostatně taky jedinej důvod proč sem si koupil současný auto byl, že je tichý a nevylítaný
Mas pravdu ze tam moc rozdil neni mezi 1.8 a Fafem.Ale kdyz mi to zere 12l tak radsi jezdim v tom Formanu.Anonymous píše:Jezdim v 318i každy den do prace, vozim v ni ženu do prace a neřekl bych že to žere vic než Forman a s tim jsem kdysi taky najezdil dost. Ne, važně, onehdy jsem bawku měril spotřebu a opravdu mi vyšlo neco kolem 7,5 litru. Ale nohu mam lehoučkou jak pirko. Tak že si myslim že 318-ka je pro každy den v poho... Nevim proč si některi lidi mysleji že BMW je pouze pro prachače nebo mladiky na blbnuti. Je mi hodně za 30 a prachač už vubec nejsem ale nechtěl bych jezdit v uslintanim Favu. Bawo je bawosasima píše:Zdravim chtěl bych se vás zeptat vyplati se vozidlo jako BMW 318i E30 jako vozidlo pro notmalní použití(to jest cesto do prace, na nakupy a td.)
![]()
![]()
![]()
![]()