prosim o radu: Prepis na noveho majitele
prosim o radu: Prepis na noveho majitele
prosim o radu..:
prodal sem auto, velky technicak sem si nechal a ze to prepisu na noveho majitele a pak mu ho poslu. Jelikoz sem ale pres tyden porad ve meste, ve kterem studuji a prepsat to lze jen v miste meho trvaleho bydliste, napsal sem pritelkyni plnou moc..
ona tam dnes zasla a bylo ji receno, ze je potreba aby si to novy majitel prepsal sam. To je prece hloupost, ne?Staci prodejni smlouva, kde je napsano vse o novem majiteli, plna moc a musi to prepsat, nebo to tak neni?
napiste mi prosim jak by to melo probihat. Dekuji
prodal sem auto, velky technicak sem si nechal a ze to prepisu na noveho majitele a pak mu ho poslu. Jelikoz sem ale pres tyden porad ve meste, ve kterem studuji a prepsat to lze jen v miste meho trvaleho bydliste, napsal sem pritelkyni plnou moc..
ona tam dnes zasla a bylo ji receno, ze je potreba aby si to novy majitel prepsal sam. To je prece hloupost, ne?Staci prodejni smlouva, kde je napsano vse o novem majiteli, plna moc a musi to prepsat, nebo to tak neni?
napiste mi prosim jak by to melo probihat. Dekuji
- [CZ]Airwolf[OC]
no ja jako new majitel sem akorad zasel na urad kde sem vyplnil zadost o zmenu majitele a behem 10 minut sem mel prepsane auto na sebe i s poplatkem 800kc
) jinak prepis auta dela new majitel stavajici majitel sepise plnou moc s new majitelem, udela overeni udaju, technicke nebo jak se to jmenuje sem to nejak zapomnel
s das vse tomu new majitely ( velky technicak, maly technicak, emise, plnou moc aby mohl s tema dokladama neco zmenit) a on uz jen pujde se vsim na urad vyplni zadost o zmenu majitele a zmenu udaju v technicaku a pak mu to prepisi a daj novej malej technicak a vysoli 800,- a jde dom
)

E39 530i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ex. e46 330d
ex. e30 318is
ex. e30 318is
ex. e30 320i
ja vim, ale ja mu nechci davat velkej TP, protoze mam zkusenosti zle, ze s tim pak porad jezdi na me jmeno, vis?dargon píše:no ja jako new majitel sem akorad zasel na urad kde sem vyplnil zadost o zmenu majitele a behem 10 minut sem mel prepsane auto na sebe i s poplatkem 800kc) jinak prepis auta dela new majitel stavajici majitel sepise plnou moc s new majitelem, udela overeni udaju, technicke nebo jak se to jmenuje sem to nejak zapomnel
s das vse tomu new majitely ( velky technicak, maly technicak, emise, plnou moc aby mohl s tema dokladama neco zmenit) a on uz jen pujde se vsim na urad vyplni zadost o zmenu majitele a zmenu udaju v technicaku a pak mu to prepisi a daj novej malej technicak a vysoli 800,- a jde dom
)
ja se vracim nejdriv v patek a to uz je zavreno..Mazety píše:tak to na něj odhlas až se vrátíš ne?
spis resim to, ze mlade rekli, ze si to musi prepsat novy majitel..poslu ji tam jeste jednou, nevim jestli to zbabrala nejak ona, ci urednice a necham si ji dat k telefonu.
Chtel sem se jen ujistit v tom, odhlasit to a zapsat noveho majitele muzu ja. Staci smlouva. A to je snad pravda, ze?
novej majitel to ani s velkym technicakem neprepise!!! ani s plnou moci ani s kupni smlouvou - zkousel jsem to asi 3x. TY to musis odhlasit na jeho jmeno a on si tam pak muze jit sam a delat si s tim co chce. a urcite mu nedavej VT. Muj pripad - koupil jsem auto a dostal k tomu papiry, ona to neodhlasila a odstehovala se nekam do p..i a ja byl v pr...li, nikdo mi to neprepsal ani neodhlasil a to jsem mel kupni smlouvu i plnou moc. proste se ulej jeden den ze skoly nebo prace a zarid to - stoji to za to. On si muze tak akorat platit povinny ruceni -. to nemusi bejt na majitele ale na provozovatele ano. na majitele jde pak ten bordel. takze asi tak
když musíš, tak ..... BMW
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
napis pritelkyni plnou moc na poloprevod....
naslede udela na zaklade plny moci poloprevod na noveho majitele.
jak by to asi melo vypadat
-------------------------------------------------------------------------------------
PLNA MOC V Haji 16.03.2005
Já Petr Pavel, Demokratická 65, Háj 101 01, rč: 790203/2222 č.op 123456789
zplnomocnuji ve veci poloprevodu OA BMW 318i,
vin: WBAAK123456TR789, RZ: 2H2 22 22
Petru Šebestovou, Demokratická 22, Háj 101 02, rč:786522/1235, č.op.:234567891
na osobu
František Koudelka, Pivní 65, Poděbrady 252 65, rč:601102/1452, č.op:234569871
podpis1 podpis2 podpis3
-----------------------------------------------------------------------------------
s timhle musi uspet i kdyby nechtela
ale neopisuj to doslovne
naslede udela na zaklade plny moci poloprevod na noveho majitele.
jak by to asi melo vypadat
-------------------------------------------------------------------------------------
PLNA MOC V Haji 16.03.2005
Já Petr Pavel, Demokratická 65, Háj 101 01, rč: 790203/2222 č.op 123456789
zplnomocnuji ve veci poloprevodu OA BMW 318i,
vin: WBAAK123456TR789, RZ: 2H2 22 22
Petru Šebestovou, Demokratická 22, Háj 101 02, rč:786522/1235, č.op.:234567891
na osobu
František Koudelka, Pivní 65, Poděbrady 252 65, rč:601102/1452, č.op:234569871
podpis1 podpis2 podpis3
-----------------------------------------------------------------------------------
s timhle musi uspet i kdyby nechtela
ale neopisuj to doslovne

Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
overeny podpisy bejt nemusi a zadnou ofocenou obcanku nic!!!!!!!!
jen tenhle papir a obcanuk cloveka co bude jednat no a musi bejt velkej TP malej TP nekdy chtej emise a nekdy i pojistku u nas v PM uz pojistku nechtej jen pri prihlaseni a pri poloprevodu ji nechtej.
novej majitel pak musi bezpodminecne na evidencni kontrolu kde mu vystavi za 180-250 kč protokol ze souhlasi cisla a vse bla blab bla a de to i s novou pojistkou prihlasit....
co já už sem toho přihlašoval a pořád se to jen měni do kolecka dokola
jen tenhle papir a obcanuk cloveka co bude jednat no a musi bejt velkej TP malej TP nekdy chtej emise a nekdy i pojistku u nas v PM uz pojistku nechtej jen pri prihlaseni a pri poloprevodu ji nechtej.
novej majitel pak musi bezpodminecne na evidencni kontrolu kde mu vystavi za 180-250 kč protokol ze souhlasi cisla a vse bla blab bla a de to i s novou pojistkou prihlasit....
co já už sem toho přihlašoval a pořád se to jen měni do kolecka dokola
Tel : 773 622 822
-
-
Byvalej majitel by to mel odhlasit na tebe. Ale takovou plnou moc si klidne napises samdarkeye píše:jako ze vy jste koupili a od byvaleho majitele meli jen neoverenou plnou moc a prevedli to na sebe?

Flery píše:sem preved tam 30 aut bez overenych podpisu naposledy E36darkeye píše:MUSI!!! a stejne je ti to naprd - aspon me bylo, nebo sem mel smulu na kanclkrysuFlery píše:overeny podpisy bejt nemusi a zadnou ofocenou obcanku nic!!!!!!!!