Bmw a new driver
Bmw a new driver
Mno zajímalo by me jak to vidite vy.Poslední dobou, mnoho mladých kluku
hnedka po složení řidičských zkoušek koupí bmw a hnedka rovnou s 2,5l.Zajímalo by mě jak se na to koukate.Podle mě je to blbost začínat na takhle silném autě.Aneb na čem jste začínali vy?;-D
hnedka po složení řidičských zkoušek koupí bmw a hnedka rovnou s 2,5l.Zajímalo by mě jak se na to koukate.Podle mě je to blbost začínat na takhle silném autě.Aneb na čem jste začínali vy?;-D
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi
- [CZ]Airwolf[OC]
co se týče bmw tak 323i 

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- [CZ]Airwolf[OC]
kdyz nebudu pocitat to pole u letisteAngel-bmw píše:No tak to je slušný.A bez nehody?Nevim aspon tedy u nás každej koupí a hnedka uraaa jde si to rozdávat na silnice s ostatními

edit: jo a mne neni 18...to uz jsem prebil o 6 let

edit2: naopak v zime si zacatecnik muze nekde zkusit co ta kara predvede v urcitych chvilich...

Naposledy upravil(a) [CZ]Airwolf[OC] dne 08. 03. 2005 22:38, celkem upraveno 2 x.
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno

Ja jsem svoje bmw jeste nikdy nerozsvihal .Ale zato sluzebni felda dostala zabrat . Jednou jsem nedobrzdil a hups do koktavky .No a mesic na to mi pani nedala prednost pri odbocovani v levo no a to byla posledni vterinka sluzebni feldy .Proto ze celnak v 60ti to holka neprezila ( ta felda ) . Frajer ji od nas koupil za 10tis . Asi pouzil zadni dvere a napravu 

Myslim, ze tady na foru se nas mladejch driveru najde dost... Ono ani tak nejde o to, jestli je to BMW 2,5litr... Proste clovek je mladej, nezkusenej, nevi, co si muze dovolit... a pak to konci, jak to konci... Zabit sebe nebo nekoho okolo jde i v Schade 105...
E30 je aspon jedno z aut, ktery aspon relativne dost odpoustej chyby. Takova Sierra, ta chyby odpousti podstatne min...
E30 je aspon jedno z aut, ktery aspon relativne dost odpoustej chyby. Takova Sierra, ta chyby odpousti podstatne min...
E39 535i sedan
15 Let Škoda 120l M r.v88. Do rozpadnutí. Občas na čas na zpravení chuti Mazda 626 2.0l a W-Passat 1.8T, ale zadní náhon je zadní náhon.

BMW 325i Touring http://ufocz.wz.cz/
Ale notak.Nerikej ze je rozdil kdyz mladej kluk zacina na Favoritu a bmw!Ono tak nejak s Favoritem te to nenuti predjizdet a kdyz jedes 120tak mas pocit ze letis.S bmw tam mas 160 a jses v pohode.Nic proti mladejm driverum,taky jsem mladej ale podle me zacinat na bmw s 2.5 je riskFx píše:Myslim, ze tady na foru se nas mladejch driveru najde dost... Ono ani tak nejde o to, jestli je to BMW 2,5litr... Proste clovek je mladej, nezkusenej, nevi, co si muze dovolit... a pak to konci, jak to konci... Zabit sebe nebo nekoho okolo jde i v Schade 105...
No já budu mít za 3 měsíce devatenáct, a asi za dva týdny si kupuju 318i (ikdyž bych chtěl is_ko ), ale já už mám docela dost skušeností a navíc si na mě zahrál asi osud, že jsem se dostal vždycky(né moji vinou) do těžké situace, kterou jsem musel ihned vyřešit, bylo to jak naschvál, ale teďka tomu jsem vděčnej, protože mi to dalo hodně skušeností do života, z kterých jsem se mnoho ponaučil.
Zatím jsem neměl žádnou kolizi ani odřenej lak, ale hodně aut už mě chtělo sejmout (jako například, že mi vjel z vedlejší cesty rychlostí asi 40km/h(já jel nějakých 50-55), a já to musel strhnout do protisměru skoro na chdník, a před tím než mi tam vjel se na mě podíval, jakoby nic nejelo.No prostě idiot, kdybych ho potkal tak ho 100%schrapu.Chyběli centimetry! (bylo to před dvěmi tejdy
).
Myslým si že už mám dobré skušenosti, ale začínám s 318 ( a stejně bych asi 325ku z fin.důvodů neutáhnul)
Zatím jsem neměl žádnou kolizi ani odřenej lak, ale hodně aut už mě chtělo sejmout (jako například, že mi vjel z vedlejší cesty rychlostí asi 40km/h(já jel nějakých 50-55), a já to musel strhnout do protisměru skoro na chdník, a před tím než mi tam vjel se na mě podíval, jakoby nic nejelo.No prostě idiot, kdybych ho potkal tak ho 100%schrapu.Chyběli centimetry! (bylo to před dvěmi tejdy

Myslým si že už mám dobré skušenosti, ale začínám s 318 ( a stejně bych asi 325ku z fin.důvodů neutáhnul)

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Tohle neni zase az tolik o veku - je to rekl bych spis o inteligenci, o vychove a v neposledni rade o tom, kdo to auto financuje... Pokud si na prvni auto setri od 16ti let stylem: "brigada v Globusu za 40 Kc/hod.", tak to asi za mesic neznici. Spis je imho problem, ze to neodhadne a pak proste NEMA na servis, na udrzbu... bawko strada, chradne...Max-Max píše:ked uz nic ine, lutujem tie autanepoznam 18 rocneho mladenca, ktory sa k tak staremu autu bude spravat normalne.

A myslis, ze je velkej rozdil zacinat s fackem 1,3i a fabii 1,4 MPi?Angel-bmw píše:Ale notak.Nerikej ze je rozdil kdyz mladej kluk zacina na Favoritu a bmw!Ono tak nejak s Favoritem te to nenuti predjizdet a kdyz jedes 120tak mas pocit ze letis.S bmw tam mas 160 a jses v pohode.Nic proti mladejm driverum,taky jsem mladej ale podle me zacinat na bmw s 2.5 je risk
http://home.tiscali.cz/dcfabia/images/total/09.jpg
A nemyslim si, ze budu lhat, kdyz reknu, ze treba DC s 2,5i pod kapotou naopak zklidnil...
Naposledy upravil(a) Fx dne 08. 03. 2005 23:13, celkem upraveno 1 x.
E39 535i sedan
ja som zacinal na favorite aj to nie mojom ale rodicovskom
a teraz som uz pol roka hrdym majitelom E30 325i...a aj ja si myslim ze to je obrovsky skok a hlavne skok na zadny pohon s takym vykonom je nebezpecny...o com som sa uz neraz presvedcil...chybaju mi zaciatky so schade, ale robim co mozem aby som to dobehol 

///M3
Pokud ma tu vuli od 16ti setrit tak asi bude mit vuli i setrit na opravy a na benal.Oproti konkurencnim vozum zas se to Bmw tolik nes....Spis bych videl problem ze bude resit jestli vymeni rozvody hnedka a nebo jestli radsi koupi plnou nadrz a zbytek rozfofrujeMarosh píše:Tohle neni zase az tolik o veku - je to rekl bych spis o inteligenci, o vychove a v neposledni rade o tom, kdo to auto financuje... Pokud si na prvni auto setri od 16ti let stylem: "brigada v Globusu za 40 Kc/hod.", tak to asi za mesic neznici. Spis je imho problem, ze to neodhadne a pak proste NEMA na servis, na udrzbu... bawko strada, chradne...Max-Max píše:ked uz nic ine, lutujem tie autanepoznam 18 rocneho mladenca, ktory sa k tak staremu autu bude spravat normalne.
No tohle mi ale prijde uz spis jako obecny nadavani na mlady drivery. Popravde, nema smysl tu nejak zbozstovat BMW, tohle je prusvih u kazdyho auta a jenom tam, kde je rozvod retezem, to treba neni problem. To samy je s pneu, pojistkou a cimkoliv jinym.
Celkove jde o to, jestli danej clovek ma pod cepici nebo ne, ne o to, jestli je mladej. Ze je mladej, no tak nema penize, to je ale jinej problem nez jestli se v tom zabije nebo ne, nebo jestli provede neco nekomu jinymu...
Celkove jde o to, jestli danej clovek ma pod cepici nebo ne, ne o to, jestli je mladej. Ze je mladej, no tak nema penize, to je ale jinej problem nez jestli se v tom zabije nebo ne, nebo jestli provede neco nekomu jinymu...
E39 535i sedan