Výměna čelního skla z PR
Výměna čelního skla z PR
Zdravičko lidi.. Nevíte někdo jak se děla výměna čelního skla na pojišťovnu z povinnýho ručení??? Když odletěl šutr od náklaďáku? Toho mam dojet a chtít po něm nějaký nacionále nebo stačí SPZ? Díky moc...

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna čelního skla z PR
Podívej se do rubriky servisy, výměna čelního skla. Na http://www.e30.czvalmont píše:Zdravičko lidi.. Nevíte někdo jak se děla výměna čelního skla na pojišťovnu z povinnýho ručení??? Když odletěl šutr od náklaďáku? Toho mam dojet a chtít po něm nějaký nacionále nebo stačí SPZ? Díky moc...
Asi jsem to nějak nepochopil.On tam píšeDan td píše:Podívej se do rubriky servisy, výměna čelního skla. Na http://www.e30.czvalmont píše:Zdravičko lidi.. Nevíte někdo jak se děla výměna čelního skla na pojišťovnu z povinnýho ručení??? Když odletěl šutr od náklaďáku? Toho mam dojet a chtít po něm nějaký nacionále nebo stačí SPZ? Díky moc...

Viník: řidičský průkaz, technický průkaz, povinné ručení.Tak teda nevím co a jak.Asi tam budu muset zavolat...
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem tam, už je to nějakej pátek. Všechny ty kopie si z viníka dostali sami. Jak je to teď, nevím.IKE píše:Asi jsem to nějak nepochopil.On tam píšeDan td píše:Podívej se do rubriky servisy, výměna čelního skla. Na http://www.e30.czvalmont píše:Zdravičko lidi.. Nevíte někdo jak se děla výměna čelního skla na pojišťovnu z povinnýho ručení??? Když odletěl šutr od náklaďáku? Toho mam dojet a chtít po něm nějaký nacionále nebo stačí SPZ? Díky moc...okud někdo "rozbijete" čelní sklo, stačí jim SPZ škůdce, čas a místo, kde se to stalo a oni zařídí zbytek - ani neni potřeba toho dotyčného zastavovat - to je super služba. Lepší je nechat si zaškodit od firmy .. je to bezproblémovější. Na jejich www stránkách mají vše podrobně vysvětlený.
A na jejich www stránkách píšou že k tomu potřebují: K bezplatné opravě zaviněné jiným účastníkem, jsou nutné kopie dokladů: Poškozený: řidičský průkaz, technický průkaz
Viník: řidičský průkaz, technický průkaz, povinné ručení.Tak teda nevím co a jak.Asi tam budu muset zavolat...
On
Ruplo mi okno je to asi týden.Stalo se to na dálnici Praha-Brno.Byla sice už tma ale stačil jem si napsat značku auta,co to bylo za auto,kilometr dálnice a čas.Hned druhej den jsem volal do pojišťovny abych to nahlásil a tam mi řekli že prej musím mít doznání pachatele.To si myslím že je blbost...Už se vidím jak ve 150km/h snažím na dálnici někoho zastavit.Jen by mě zajímala něčí zkušenost s tímto problémem...
Nevím, jak s těmahle firmama, ale já jsem na Micře měnil čelní sklo celkem třikrát a pokaždý jsem doznání mít musel. Jednou jsem kvůli tomu málem dostal od řidiče tatrovky - strašnýho kolohnátá - dostal do držky. Samo to nepřiznal, policajti byli k ničemu, pojišťovna nic nedala. Takže jsem se domluvil s kámošem. Je to sice nelogický, ale bylo to tak, no.IKE píše:Ruplo mi okno je to asi týden.Stalo se to na dálnici Praha-Brno.Byla sice už tma ale stačil jem si napsat značku auta,co to bylo za auto,kilometr dálnice a čas.Hned druhej den jsem volal do pojišťovny abych to nahlásil a tam mi řekli že prej musím mít doznání pachatele.To si myslím že je blbost...Už se vidím jak ve 150km/h snažím na dálnici někoho zastavit.Jen by mě zajímala něčí zkušenost s tímto problémem...

E39 535i sedan
Co takhle si udelat cas, v poklidu dojet za nejkym MHD autobusem na konecnou, vyhlidnout si ridice, co nevypada ze bude mit neco proti (kdyz bude jo v pohode, tak muze dostat i na pivo) a proste s nim poresit to, ze pred 2ma minutama ti ten kaminek co od nej odletel udelal tu dubku/ prasklinu? Takhle by to neslo? 

Mám takovej pocit, že bonusy se nevztahujou na auta, který jsou vedený na právnický osoby. Takže stačí známej se služebákem.valmont píše:Takze je lepsi se domluvit s nejakym znamim.... Jenze to zase prudej kvuli bonusum..Nejste tu nekdo kdo o bonusy na letosek uz prisel????
Jen me tak napadlo....... navic dneska jsem se do toho servisu nedovolal..... Asi ve dve odpoledne...
Je to info starý tak jeden rok takže za to neručím, ale zkus zavolat do pojišťovny tam Ti řeknou.
momentálně bez.......
To neni vskutku spatnej napad... Dekuji...Marosh píše:Co takhle si udelat cas, v poklidu dojet za nejkym MHD autobusem na konecnou, vyhlidnout si ridice, co nevypada ze bude mit neco proti (kdyz bude jo v pohode, tak muze dostat i na pivo) a proste s nim poresit to, ze pred 2ma minutama ti ten kaminek co od nej odletel udelal tu dubku/ prasklinu? Takhle by to neslo?