Potrebuju koupit "nove" Bawo! Zena jezdi 2x tydne s Tricou a bez garaze v zime to nejde. Trici jsem musel koupit po peti letech zimni kola a musi do zimy (protoze jsem konecne rozprodal vsechny winter pekace). Rano je auto vomrzli, nejdou zavrit dvere

A navic to boli, kdyz auto i zena trpi!

Prvni typ co koupit byla e91 325i. Z najekeho duvodu jsem od ni prozatim opustil.
Pak se objevila F30 320d po kamosovi, za 220 000. Ma najeto dve ste tisic. Takze bych chtel delat rozvody a to je dalsich 40000, coz je mimo muj skrovny budget!
Posledni dobou ziju pro E39. Chtel bych 530i v kombajnu, manual. Sice se mi to auto z venku nikdy nelibilo a m-paket to rozhodne nezlepsi. Kazdopadne vozit se petkou by melo byt pomerne pohodlny, neni to "tak stary" a nacpu tam tri prdoly.
Verim, ze plno z vas e39 ma nebo melo. Takze prosim VSE co o nich vite, nacpete sem!

Co stoji rozvody a kdy se delaj? Co je na aute citlive, na co trpi, co byva nejvetsi investice. Kde to rezavi. Ktere auta mely v zadu mechy, jak to funguje a co to stoji.. Co motor? Co prevodovka? Jak v zime? Ma ten trilitr protiprohrab? A da se vypnout?

Co to melo za diferaky? Da se to podrzet v driftu?
Jak je na tom Mpaket podvozek? Co kresla ve vnitr, jsou m-pakety jiny?
Posledni vec: mozna tu je i malinka sance, ze bych sel i do 530d v automatu.. Je to blbost?
Budget na nakup je 150 000 penez.