Elektricka sahara

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
myšák

Elektricka sahara

Příspěvek od myšák » 10. 05. 2016 20:47

Ahoj po dlouhem a neuspesnem hledani jsem se rozhodl zalozit toto tema
Ma otazka zni:kdo z vas ma elektrickou saharu na e30 chladic s expanzkou tudiz r4 z ceho jste ji pouzili? Jde mi o to ktera tam pasuje nejlepe mam napad ze tam dam saharu z e36 ale nevim jestli rozmerama bude sedet a druha otazka je jak to mate zapojene? Vypinac me nezajima jde mi o to aby se spinala automaticky jak to ma byt z ceho jste pouzili cidlo ktere to spina a kam jste ho namontovali? Nebo tam dat chladic s cidlem z e36 teda pokud tam pasuje bez uprav. Mam okolo teto zalezitosti spoustu otazniku nechci nejakej bastl chci aby to vypadalo jako by to bylo original dekuji za pripadne odpovedi moc mi tim pomuzete klidne posilejte i fotky dekuju
ex Citroen Saxo 1,5D
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan

MattyX

Re: Elektricka sahara

Příspěvek od MattyX » 11. 05. 2016 08:19

1. potřebuješ chladič z čidlem pro klima verzi
2. potřebuješ čidlo z compakta R4 s nižší teplotou spínání - čidlo je ve studeném rohu chladiče
3. potřebuješ celou kabeláž spínanou přes relé atd. to už ti poradí někdo elektricky schopnější
4. vrtula nepatří před chladič, ale nejlépe za něj - blokuješ tok studenýho vzduchu - kór takový hovado jako je e36 klima vrtule, která váží tunu a nemusí mít dostatečný proud vzduchu
5. kup tenkou SPAL kolem 2 - 2,5tis nová a dej ji za chladič normálně jako je visco, nejlepe o stejným průměru jako origo kvuli sahaře
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ
Obrázek

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

myšák

Re: Elektricka sahara

Příspěvek od myšák » 11. 05. 2016 08:52

MattyX píše:1. potřebuješ chladič z čidlem pro klima verzi
2. potřebuješ čidlo z compakta R4 s nižší teplotou spínání - čidlo je ve studeném rohu chladiče
3. potřebuješ celou kabeláž spínanou přes relé atd. to už ti poradí někdo elektricky schopnější
4. vrtula nepatří před chladič, ale nejlépe za něj - blokuješ tok studenýho vzduchu - kór takový hovado jako je e36 klima vrtule, která váží tunu a nemusí mít dostatečný proud vzduchu
5. kup tenkou SPAL kolem 2 - 2,5tis nová a dej ji za chladič normálně jako je visco, nejlepe o stejným průměru jako origo kvuli sahaře

Nechci tam davat vrtuli z klimi ale mel jsem na mysli saharu co se davala v e36 misto visky na pohled vypada ze by tam mohla pasovat bez uprav ale uvidim zkusim to omerit
ex Citroen Saxo 1,5D
ex BMW E30 318IS sedan
BMW E36 318IS cupe
ex BMW E30 318I Touring
BMW E30 318i sedan

Odpovědět