M-technik I
M-technik I
Ahoj chci se optat jestli pasuje guma na zadním chrom. nárazníku i na M-technik, či je tam jiná a původní nejde nijak upravit? V katalogu dílů jsem si všiml že každá má své katalogové číslo. díky za jakýkoliv typ.
E30 325i
Re: M-technik I
Jsou jiné. Mtech je má "nižší" původní Ne Mtechová se musí seříznout. Někde jsem viděl i návod na domontáž Mtechu a i bmw přímo psalo o seříznutí původní gumy.
Ne m tech jde okolo "traverzi - nárazníku" od shora až dolů, obepne jí.
M techniková je obepíná jen zeshora (logicky) pač dole už je plastový mtech
Ne m tech jde okolo "traverzi - nárazníku" od shora až dolů, obepne jí.
M techniková je obepíná jen zeshora (logicky) pač dole už je plastový mtech
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
Re: M-technik I
Teď jsem to shodou okolností dopasovával na jedno auto.Pokud dáš neMtechovou lištu,tak ti nedolehne k nárazníku.M techová má užší tu spodní hranu+já za sebe doporučuji navrtat o pár děr do nárzníku víc.Líp to k sobě stáhneš,zvlášť pokud je ten Mtech plast v prostoru pod gumou "zvlněný" tak se s tím nadrbeš.Jinak příchytky jsem si vyráběl sám dle vzoru originálu.Stejně tak jsou jiné i gumové dorazy které jsou ukotveny přes podběh 
Ps:A ještě jeden dovětek z montáže.pokud dáš neMtechovou lištu tak si myslím že bude i krátká,jakoby v obvodu tzn.v praxi se ti konce pěkně neschovají do těch gumových ukončení

Ps:A ještě jeden dovětek z montáže.pokud dáš neMtechovou lištu tak si myslím že bude i krátká,jakoby v obvodu tzn.v praxi se ti konce pěkně neschovají do těch gumových ukončení