intos hotov, a musim uznat ze ten pan vi co dela... je to bomba. nafotim jak nabiju telefon nebo to bude v klubovkach po weekendu. strasne prijemny a ukecany chlap ale sympatak a fakt dobry. dela intose snad pro vsecky bazary a taxikare na ostravsku. mel jsem na vyber kozenku nebo kuzi, kozenku jsem nechtel... chtel jsem co nejbliz originalu. tz kozenka ne ale co jsem videl od neho sesle v kozence byly fakt pekne, ale sam mi rikal ze v tom kabru mi ta kozenka na tom slunku vydrzi tak 6-7let. takze jsem vybral kuzi vybiral jsem si teda matros a original jsem ty sedacky hladke, a v tech zakladnich cenach byly vsecky "zilnate" nebo jak to napsat

tudiz zace s cenou nahoru a je tam nappa. volant mam mtech takze je s tribarevnou niti. na sesle mi to nabizel taky nebo ruzne kombinace s alcantarou ale chtel jsem to tak jak to ma byt tz cerne a bez picovin.
suma sumarum mam precalouneno (kabrio) - volant, kuze k radicce, predni tapce, zadni tapce, predni zadni sedacky, dekl na strechu (ten je ale v kozence, original to tak bylo a sam zase rikal ze ta kuze jak je mekka tak by se dojebala jak na to doseda strecha), zadni tapce i stredy s dirama co tam jsou origo a to udelal naprosto skvele ty dirky.
pri prvni schuzce padly tyhle ceny
v kozence 17 000
v kuzi te zakladni cerne 32 000
muj setup 38 000
ale nelituju tech penez fakt je to bozi. a rikal ze treba presit ty zadni tapce to umi malokdo tady v tomhle kraji.
za me tedy muzu vrele doporucit vsechno probehlo tak jak melo vcetne domluvene ceny, terminu vyzvednuti a to jsem na nej dost tlacil at to mam do srazu.