Zdravím všechny, koupil jsem si kabel na diagnostiku se SW INPA z důvodu blížícího se nákupu nového auta. Dnes jsem ho zkoušel připojit na kamarádovu E61, spojení se podařilo, ale kromě listu základních chyb a livedat motoru z toho zas tak extrémně moudrý nejsem. Auto má například poškozené čidlo v pásu řidiče - stále hlásí, že řidič není připoután. Tuto závadu jsem našel ve smazaných chybách, ale nikde ne jako aktuální, přestože porucha odstraněna nebyla. Dále mě zajímá poměrně zásadní věc při nákupu auta a to je nějaká kontrola najetých KM. Nevíte nikdo o nějakém návodu, popř. tutorialu jak postupovat, klidně v angličtině pokud to bude napsáno pro blbečky. Nebo kdyby byl někdo ochotný z plzeňského kraje, kdo by mi ve zkratce ukázal co a jak - samozřejmě bych přijel, nebo kdyby se někdo takový objevil na Bigu a udělal si chviličku. Nejsem žádný mechanik o autech vím celkem prd, jen dokážu vyměnit součástku kus za kus
Díky.

BMW E38 740iA + BMW E36 323ti + BMW E36 316i Compact //šotolina edition (ex E39 525tdsA, E30 316i touring, E36 316i compact individual)