Poutáte se?
Poutáte se?
Při příležitosti toho, že mi nevím proč odešel mechanizmus toho fliprcajku, do kteryho se zasouvá kotva bezpečnostního pásu (a který zoufale sháním-nejlépe řidičův, ale myslím, že je to jedno a beru jakýkoliv - dejte mi prosím event. vědět.).
Tak mě napadá anketka jestli se poutate - ja se poutam i na 200 metru a bez pasu se citim divne. Co vy?
Tak mě napadá anketka jestli se poutate - ja se poutam i na 200 metru a bez pasu se citim divne. Co vy?
Ne... vadi mi to. hlavne po Praze... jen kdyz jedu strelbu nebo s nekym jako spolujezdec...
nebo kdyz vidim polismeny
nebo kdyz vidim polismeny

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

- Spooky-0987
Dřív, jsem se nepoutal, teď se poutám pořád od tý doby, co měl tata nehodu: dvě auta čelně, každý asi 60km/h. Tata nebyl připoutanej: hlavou rozbil sklo, kolenama se zarazil do palubky=zlomená pánev,roztříštěný lýtko a pár odřenin. Měsíc v nemocnici, půl roku na nemocenský. Šrouby v pánvi, ale čeká ho umělej kloub. Když jsem takový historky slyšel od někoho, nebo viděl v televizi, tak mě to bylo jedno, ale když se to stalo tatovi, tak to už stojí za zamyšlení...
325E Hoří vzduch 

Vždycky, i když jezdim denně 500m po hlavní do školy. Mam to zažitý, kdyžb nemám pás cítim se jako bych jel s otevřenýma dveřma. Párkrát se mi stalo že sem si ve škole, bo v hospodě sednul a šáhnul sem si za levý rameno... 

Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
-
no, to holt chce rodinej barak...Bobo píše:xhokus píše: ...i v garazi kdyz...Já chci taky garáž...antik píše: ...z garáže...![]()
![]()
Jinak - poutám se vždycky.

uklízím garáž...
- Night.chimera