jojo a mě blbci utekla 2x mezi prsty.. když jsme ji mohl mít, tak jsem koupil M3 a když jsme ji mohl mít podruhé, tak se mi nedařilo tu M3 prodat teď bych ji chtěl zase a už je někde pryč...
no psal jsme si s původním majitelem a ten na nového nemá ani telefon, ani sním prý nesepsal smlouvu... tak uvidíme jestli ji dohledám. - myslím, že bych ji odkoupit zvládl. vím jak se pohybovala cena před cca 2 mi 3 mi měsíci a věřím tomu, že když nabídnu cenu o něco vyšší tak si nynější majitel přilepší o slušných pár tisíc a já bych byl taky spokojený - to je aspoň moje teorie
možná by to jednoho z vás uspokojilo
neprodávám já, jen jsem na to narazil před časem a netušim, jestli je aktual
už je tam taky nějakej pátek a vypadá slušně
vypadá hodně slušně, cena je řekl bych odpovídající, ale já bych rád přímo tu žlutou 1802 protože bych ji rád právě na závody. - tuhle krásku kuchat, vevařovat do ní rám, odlehčovat atd... to by mi srdce urvalo.
(navíc chci vzadu ty kulaté světla - já vím malichernost, ale chci je)
ale cena byla velice příjemná - řekl bych hodně dobrý základ za dobrou cenu
každopádně rád bych to auto vypátral a zjístil, jestli by nový majitel vubec chtěl prodat. pak se dá řešit jak je co udělané, a za kolik by eventuekně prodal
Už si našel? Vim, že v Kralupech je pán kterej má min. 1x 1502 a 1x 2002, tak ten by mohl vědět, je to kousek od Slanýho. Tušim, že uživatel Ivo je z Kralup, zkus mu napsat
Tak se ke mě dostalo, že 1602 je pár kilometrů od Kralup. A auto je nabourané na předek a opravuje se. Na pána sem se ptal, a je to jeden z velkých nadšenců do bmw, takže odkup moc dobře nevidím. Jestli budeš chtít, seženu ti jméno i kontakt .