Pouze pro informované znalce s přehledem a ochotou poradit
- Cenny H.rep.M3
- Kontaktovat uživatele:
Pouze pro informované znalce s přehledem a ochotou poradit
Ahoj, jistě víte jaký je problém sehnat samosvorný diferenciál v dobrém stavu a za rozumné peníze. Sám se pokouším nějaký sehnat už od léta. Nevíte někdo, kolik by stál nový, originál z Mnichova? Určitě to bude balík, ale zatím jsem nepotkal nikoho, kdo by mi dokázal říct přesnou, ! OVĚŘENOU ! cenu. Potřebuju špéru v opravdu TOP stavu! Zatím jí bude šimrat jen motor 2.7i Alpina C2, ale když se zadaří, tak je v přípravě 4.0i V8 (nejlépe ještě kompresor, ale to už je spíše ze říše snů
. Díky za jakoukoliv radu.
Váš kolega z oblíbenců dopravní policie: Cenny rep.M3 WRT.
- Cenny H.rep.M3
- Kontaktovat uživatele:
- Cenny H.rep.M3
- Kontaktovat uživatele:
Základem jsou informace, pokud je možné nechat postavit na objednávku lepší a kvalitnější, za stejné nebo ještě menší peníze, je určitě nesmysl kupovat ji originál. Bohužel, nemám kontakt na nikoho kdo se tímhle zabývá. Pokud se tu objeví nějáká tel. čísla, nebo konkrétní kontakty, budu vám velmi vděčný. A asi nejen já. Se špérami je problém, stejně jako se svody na 2.5 - 2.7 V6 kdo je má, jen tak je neprodá. Také bych se jich nerad vzdával, i když je v přípravě motor na který se nehodí. Ale na druhou stranu, ta radost, když se podaří někde sehnat! Asi to k tomu prostě patří! Strasti a radosti BMW maniaků. Že?
na německý ebaymotors.de jsou k prodeji jak svody, tak sperry a za rozumný penízeCenny H.rep.M3 píše:Základem jsou informace, pokud je možné nechat postavit na objednávku lepší a kvalitnější, za stejné nebo ještě menší peníze, je určitě nesmysl kupovat ji originál. Bohužel, nemám kontakt na nikoho kdo se tímhle zabývá. Pokud se tu objeví nějáká tel. čísla, nebo konkrétní kontakty, budu vám velmi vděčný. A asi nejen já. Se špérami je problém, stejně jako se svody na 2.5 - 2.7 V6 kdo je má, jen tak je neprodá. Také bych se jich nerad vzdával, i když je v přípravě motor na který se nehodí. Ale na druhou stranu, ta radost, když se podaří někde sehnat! Asi to k tomu prostě patří! Strasti a radosti BMW maniaků. Že?
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Cenny H.rep.M3
- Kontaktovat uživatele: