Jak dostat z auta zatuchlost?
-
- člen E30.cz
Jak dostat z auta zatuchlost?
Ahoj vsem e30pozitivnim,
davam do kupy po trech letech stani moji tricu. Problem je, ze jsem musel nechat vevnitr vsechny veci k autu-nd,zimaky a auto jsem mel moznost vetrat za celou dobu jen parkrat(garaz daleko). Ted resim, jak tu zatuchlost dostat z auta, jestli
1zmizi jezdenim-pravidelnou vymenou vzduchu a tim, ze kramy vyndam z auta
2.jinym zpusobem, napr.na e30.de jsem cetl, ze na zazimovani dava nekdo do auta misticku s kavou??? Pripadne cim jinym bych to vytahl.
Urcite existujou i nejaky vune, ktery to pretlucou, ale ja bych se radsi pachu zbavil, nez ho prebijel.
Diky za reakce
davam do kupy po trech letech stani moji tricu. Problem je, ze jsem musel nechat vevnitr vsechny veci k autu-nd,zimaky a auto jsem mel moznost vetrat za celou dobu jen parkrat(garaz daleko). Ted resim, jak tu zatuchlost dostat z auta, jestli
1zmizi jezdenim-pravidelnou vymenou vzduchu a tim, ze kramy vyndam z auta
2.jinym zpusobem, napr.na e30.de jsem cetl, ze na zazimovani dava nekdo do auta misticku s kavou??? Pripadne cim jinym bych to vytahl.
Urcite existujou i nejaky vune, ktery to pretlucou, ale ja bych se radsi pachu zbavil, nez ho prebijel.
Diky za reakce
- jardajuzik
taktak ionizator....
http://www.autopress.cz/?page=175.likvi ... automobilu
http://www.autopress.cz/?page=175.likvi ... automobilu
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
nevím jak moc ji dáváš do kupy, ale prostě bych rozebral interiér - sedačky ven, koberec ven, - tapecy dle chuti a nálady - tohle vše pořádně vyčistil za použití jarů, nechal auto vyvětrat a zavařil díry na podlaze které tam najdeš - mezi tím ti venku budou schnout sedačky no a pak zase všechno naskládal z5 - tohle je asi nejlepší řešení pokud na to auto nespěcháš.
v opačném případě vše v autě pořádně vyčistit vytepovat na klimatizace existuje takový spray s dlouhou hadičkou který ti vypění otvory, pak nechat větrat a jezdit - při jízdě otevřít okna a ventilátor mít puštěný pořád aspoň na 1 - 2 stupěň
v opačném případě vše v autě pořádně vyčistit vytepovat na klimatizace existuje takový spray s dlouhou hadičkou který ti vypění otvory, pak nechat větrat a jezdit - při jízdě otevřít okna a ventilátor mít puštěný pořád aspoň na 1 - 2 stupěň
těžko soudit takhle od PC, ale sedačky určitě vyndat a vytepovat mokrou cestou vč. koberce, nechat vyschnout. Koberec vytepovat aspon 3x a určitě to zabere...
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- jardajuzik
obyčejna potravinařska soda(bez aluminia) neutralizuje pachy, pry stači nasypat na nějaky tacek a tak a ono to do sebe natahne ale nevim kolik se toho ma nasypat, kdysi jsem to zkouše truchu nasypat do bot po celodennim nošeni a fungovalo to perfektně ale zas nevim jak moc dobre je to na stale použivani aby to nerozežralo boty nebo nohy 

-
- člen E30.cz
Pů
Pů: nekdy mam pocit, ze se z toho i poseru:) a to to jeste nejezdi:)