PROC?????
PROC?????
kluci, proc davate za e30 bawa treba 60-70 tisic?
vzdyt treba kdyz se kouknete, za 60-70 000 mate krasnou OMEGU, OPEL OMEGA B, plna ybava, je daleko novejsi, luxusnejsi, vzhledove, vybavove uplne nekde jinde.
Prosim, nechci vas timto nastvat, jen mi to vysvetlete jakto ze ste ochotni dat takove penize za stare bmw, ktere kdyz stoji vedle treba toho oplu, je menecene..
mam zkusenosti prave s timto oplem, tak vim o cem mluvim a i s e30.
Treba sem koukal na DCho stranky, kupoval to za 60tisic ci kolik..
asi je to jen ta zavislost na BMW?
vzdyt omega ma nahon na zadek taky, sice neni to tak zvucne jmeno..
kdyztak me to nejak vysvetlete abych vedel cim to je
jinak sem clenem tohoto fora, jen sem proste uznal zavhodne napsat jako anonym tak se nezlobte
diky za kazdy nazor
vzdyt treba kdyz se kouknete, za 60-70 000 mate krasnou OMEGU, OPEL OMEGA B, plna ybava, je daleko novejsi, luxusnejsi, vzhledove, vybavove uplne nekde jinde.
Prosim, nechci vas timto nastvat, jen mi to vysvetlete jakto ze ste ochotni dat takove penize za stare bmw, ktere kdyz stoji vedle treba toho oplu, je menecene..
mam zkusenosti prave s timto oplem, tak vim o cem mluvim a i s e30.
Treba sem koukal na DCho stranky, kupoval to za 60tisic ci kolik..
asi je to jen ta zavislost na BMW?
vzdyt omega ma nahon na zadek taky, sice neni to tak zvucne jmeno..
kdyztak me to nejak vysvetlete abych vedel cim to je
jinak sem clenem tohoto fora, jen sem proste uznal zavhodne napsat jako anonym tak se nezlobte
diky za kazdy nazor
ee
protoze stejne jako bawa e36 stojej uz kolem 60, tak i nejstarsi omega B zacina na 60.000Stany píše:No a proč teda stojí jenom 70 000,-To už o něčem vypovídá,já sOpla mám jako služební auto tak vím o čem mluvím
Podívej se kolik stojí BMW z 96
myslim ze ty ceny sou srovnatelny s bawama..a ta cena klesa stejne se starim jako u ostatnich aut.
a lina urcite omega neni, pokud se nepocita 2.0 tak 2.0 16v ma za nejakych 10s a u tak tezkeho a velkeho auta je to paradni vykon. A co teprve 2,5 V6
urcite mate pravdu ve smyslu znacky, tradice.
ale s temi jizdnimi vlastnostmi nejde souhlasit, neda se to porovnavat, omega je uplne nekde jinde..uznejte
a hlavne je to zcela modernejsi auto
nechci se ji zastavat a hanobit vase e30, to opravdu ne, jen se snazim reagovat na vase nazory.
pokud uz s ni nekdo jel parkrat a i tak tvrdi ze e30 je lepsi, pak musim uznat, ze je to vazne asi laskou k autu..
Re: ee
ANONYM píše:a lina urcite omega neni, pokud se nepocita 2.0 tak 2.0 16v ma za nejakych 10s a u tak tezkeho a velkeho auta je to paradni vykon. A co teprve 2,5 V6
urcite mate pravdu ve smyslu znacky, tradice.
Pokus o Humor ? jeden známý si nedávno koupil opel omega 3.0 r.v. 97. před tímhle autem jezdil v BMW 735i e-23 r.v. 85 ......... jej ten je na toho opla nasraný, a jak vzpomíná na staré zlaté dobré časy se starou sedmou ... prd to jede svezení o ničem na prdel mu dá obyč 325 e30 ........ žere jak tank nehledě na různé pazvuky....... tak si pro spravení nálady koupil 535i e34 r.v.89 at si má s čím pořádně zajezdit ve velmi dobrém stavu za cca 1/3 ceny slavného oplíka..... staré omegy jsou zdechlé korodující kraksny...... mohl jsem koupit omegu 2.6 rok 93 za 23000 elektrony nová stk klima atd...... stála asi půl roku v bazaru a nikdo to nechtěl..... nehledě na to že v omeze se člověk nikdy nesveze jako v e30

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
-
Tak to me rekni kde a ja si tam zajedu jednu koupitANONYM píše:protoze stejne jako bawa e36 stojej uz kolem 60

A krome te Omegy od Lotusu misto bawa u me zadnej Opel nepochodi

No e36 může stát 70 000,-ale ne z 96 roku ale 91 a to 316-318 z 96 to bude kolem 200 000,-ANONYM píše:protoze stejne jako bawa e36 stojej uz kolem 60, tak i nejstarsi omega B zacina na 60.000Stany píše:No a proč teda stojí jenom 70 000,-To už o něčem vypovídá,já sOpla mám jako služební auto tak vím o čem mluvím
Podívej se kolik stojí BMW z 96
myslim ze ty ceny sou srovnatelny s bawama..a ta cena klesa stejne se starim jako u ostatnich aut.

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Ten 2,0 16V jede na dvoulitr v takovýhle těždým autě fakt slušně, ale dost mne zklamala ta V6 2,5, myslel jsem jaký to nebude skvělý a prd, jede to o trošku líp než 2,0 16V, ale svez se v Omeze 2,5 a v 325 a uvidíš..ANONYM píše: a lina urcite omega neni, pokud se nepocita 2.0 tak 2.0 16v ma za nejakych 10s a u tak tezkeho a velkeho auta je to paradni vykon. A co teprve 2,5 V6
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
S tou spotřebou nevím nevím. Soused má 2,0 16V a v pátek koupil caravan a jezděj nad deset.. s Caravanem tak 11. Ta dvouapůlka jezdí průměr light nad 11. Ale do takovýhleho auta to chce 2,5, který má aspoň 200 Psů.. Jako hne se to, ne že né. Ale oproti 2,0 nic moc.. Ten 2,0 je taky docela hlučnej..ANONYM píše:ja taky spis mluvil o 16v, ten mame doted a jezdi krasne a na delsi vzdalenost se pri normalni jizde jede tak za 7,6l/100km