pozink
pozink
Docela by mě zajímalo, jaký díly má plasťák pozinkovaný...? Mam pocit že kapoty, dveře, a
A chrobák? Hledal jsem, ale nenašel žádnej dokument o lakování (kolik vrstev, jakých, kde...). Zajímalo by mě to. Nevíte 
Hm. To je sice fajn. Ale po opětovném přečtení toho odkazu, co jsi sem napsal, vim pořád stejný ho-no. Radši bych nějaký přesnější materiály
. Třeba moje 89 bych neřekl, že má všude pozink. Zadní lemy jsem už měl lehce načatý a dokonce jedno místečko PZ podběhu. A prahy bych taky řekl, že nejsou. Ikdyž to soudim jen podle míst na heverování - který byly od heveru odřený - takže tam trošku rzi bylo. Zinkový základovky maj +/- šedou barvu. Původní pozink taky?
Ikdyž je fakt, že se řiká, že pozink taky nefunguje pořád.... Nevim. Prostě by mě to zajímalo.
Ikdyž je fakt, že se řiká, že pozink taky nefunguje pořád.... Nevim. Prostě by mě to zajímalo.
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
To je normální tady se nic kloudnýho od jistý doby nedozvíš, akorát spoustu keců a nesmyslů od anonymů a nejen od nich.
Já bych taky řekl, že jsou zinkovaný je díly karoserie, který jsou odnímatelný, ale třeba taky ne. Důležitý bylo asi místo určení danýho modelu (proč dodávat zinkovanou káru tam kde prší jednou za rok). V katalogu ani v manuálu jsem nic o pozinku nenašel, takže těžko říct.
Já bych taky řekl, že jsou zinkovaný je díly karoserie, který jsou odnímatelný, ale třeba taky ne. Důležitý bylo asi místo určení danýho modelu (proč dodávat zinkovanou káru tam kde prší jednou za rok). V katalogu ani v manuálu jsem nic o pozinku nenašel, takže těžko říct.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou