Co vy na to?
Co vy na to?
Tak jsem si tak procházel fotky z Mimoně a našel jsem jednu exlusivní ... byl by někdo ochoten, kdybych mu jí poslal mailem dát ji sem na net?
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
No asi takhle ... hlavní je, že se to líbí jemu. Já to sem dal kvůli tomu, že je to auto naprosto odlišný od běžných e30 a třeba by si někdo chtěl vzít inspiraci jak si upravit svojí káruPepca píše:chudak majitel, snad tuto diskuzi neuvidi:)
ale jinak je to fakt hnus,,¨
predstava kolik do toho vrazil a nakonec toto..hm
ale musi byt neprijemne, kdyz si nekdo udela osobni tunning a je natesenej a pak to nekdo takhle shrne, to je kbreku

A pochybuju, že majitel tohoto "skvostu" si e30 stránky čte ... na žádným ze srazů jsem ho neviděl

Pravdaxhokus píše:mam takovej pocit, ze me si taky nevidel a ctu to tuFikux píše:A pochybuju, že majitel tohoto "skvostu" si e30 stránky čte ... na žádným ze srazů jsem ho neviděl

chapu, jen slovickarim...Fikux píše:Pravdaxhokus píše:mam takovej pocit, ze me si taky nevidel a ctu to tuFikux píše:A pochybuju, že majitel tohoto "skvostu" si e30 stránky čte ... na žádným ze srazů jsem ho nevidělchtěl jsem napsat, že jsem tohle auto nikde na stránkách e30 neviděl ... no a i kdyby si to četl, tak doufám, že ho zveřejnění jeho miláčka nenaštve ... nemyslel jsem to ve zlym

uklízím garáž...