BMW 318 C za 135 000
BMW 318 C za 135 000
Cau,
v Annonci je na prodej cabrio 318 za 135 000. Volal jsem na to, je to nekde u Zdaru nad Sazavou. Znate nekdo to auto, nebo nebyl ste se tam nekdo na to podivat? Treba bych usetril cestu.
Diky
v Annonci je na prodej cabrio 318 za 135 000. Volal jsem na to, je to nekde u Zdaru nad Sazavou. Znate nekdo to auto, nebo nebyl ste se tam nekdo na to podivat? Treba bych usetril cestu.
Diky
keci
Mao píše:No za ty peníze by to muselo bejt kurewsky dobrý kábro v plný palbě a co možná nejnovější, protože s tímhle motorem to bude líná svině a moc parády nenaděláš
ježiš to sou keci ...

Re: keci
souhlasim s MaemRadim 046 píše:Mao píše:No za ty peníze by to muselo bejt kurewsky dobrý kábro v plný palbě a co možná nejnovější, protože s tímhle motorem to bude líná svině a moc parády nenaděláš
ježiš to sou keci .....paráda je snad už jen to že je to kabrio
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Radim 046 píše:Mao píše:No za ty peníze by to muselo bejt kurewsky dobrý kábro v plný palbě a co možná nejnovější, protože s tímhle motorem to bude líná svině a moc parády nenaděláš
ježiš to sou keci .....paráda je snad už jen to že je to kabrio
Je vidět že jste oba úplně mimo....Radime, můžeš mi vysvětlit proč jsou to kecy???? Jenom proto že je to kábro tak za to dáš majiteli nesmyslný prachy???? za ty peníze se dá sehnat v reichu docela slušně vybavená 325iC tak proč by sis kupoval 318 když je kábro o dost těžší a tudíž i línější??? Nejdřív se laskavě podívej v jakejch cenovejch relacích se takový kábra pohybujou a pak nás oblažuj svými výplody.....No ja myslim, ze se s cabrem stejne, zadny strelby jezdit nedaj, ta kastle urcite nebude tuha jako normalni. Na kochani krajinou osmnactka staci...
Ad: kat což je zřejmě i kater.....to si myslíš že inženýři v Mnichově vzali kupátko a jenom mu ustřihli střechu???? je vidět že jsi ještě žádný kabrio zblízka neviděl, ale kábro je dost vyztužený a říkat že se sním nedá jezdit střelba je amatérskej blábol. Pokud máš nějaký pochybnosti tak se obrať na Ondru_m, určitě ti rád zdůvodní proč si dal turbo do něčeho s čím se podle tebe musí jezdit stylem pana Klobouka

member of zewl crew
318
neměl jsem na mysli tu cenu....je sice pravda že 6ti vál má nádhernej zvuk a určo to auto s tím jede krásně ale pořád melete jak trumpety jako by se se 4válem nedalo ani jezdit
..a to sou keci
..no dycky slyšim že 4vály sou uhoněný ale zatím sem dycky viděl závadu na motoru jen u 6ti hrnku..viz třeba ruplý vahadla
a nevim co si chceš v kábru užívat v rychlosti

a nevim co si chceš v kábru užívat v rychlosti

Sakra, jsem se nějak nepřihlásilMiguel píše:Pokud bude pěkný, bude mít málo nalítáno (což nemůžeš nikdy vědět), bude mít třeba novou střechu, výbavu atd. tak to není špatná cena. V annonci například není kábro ani jedno, jsou to u nás celkem vzácný kousky a kór v pěkným stavu

To máš samozřejmě pravdu a taky jsem to na začátku psal ale ruku na srdce, kolik takovejch kousků jsi v čechách viděl???
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
To se teda vopravdu parádně pokochášch když pojedeš za 120 před kterou pojede tyrák nabo Avia. Dvě auta s 1,8 v kabriu už jsou docela problém, takže se pokocháš maximálně vyparama do ksichtu a kočičky se udusejkat píše:No ja myslim, ze se s cabrem stejne, zadny strelby jezdit nedaj, ta kastle urcite nebude tuha jako normalni. Na kochani krajinou osmnactka staci...

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Ale jen je nech ať si myslí, co chtěj.Mao píše:
Ad: kat což je zřejmě i kater.....to si myslíš že inženýři v Mnichově vzali kupátko a jenom mu ustřihli střechu???? je vidět že jsi ještě žádný kabrio zblízka neviděl, ale kábro je dost vyztužený a říkat že se sním nedá jezdit střelba je amatérskej blábol. Pokud máš nějaký pochybnosti tak se obrať na Ondru_m, určitě ti rád zdůvodní proč si dal turbo do něčeho s čím se podle tebe musí jezdit stylem pana Klobouka![]()
![]()
Víte co zkuste najít nějákej vrak a ustříhněte mu střechu, pak mi napište kolik km jste ujeli než se to zlomilo. Střecha to drží..