Taky jsem se na něj byl podívat a..... nekoupil. Auto vyvařené, celolak, místy pomeranč, ale to by se asi nechalo rozleštit. Pěkná kola, slušně obutá, interiér zachovalý, velké BC s vadným displayem, v kufru v pravé kapse cca 2 litry vody, v motorovém prostoru zastrčená litrová lahev od oleje a do ni svedená hadice (najké odvětrání klikovky, nevím přesně). Kámen úrazu přišel v okamžik, kdy jsem se s autem projel. V línější e30 jsem snad neseděl

Motor měl být údajně po GO, ale majitel říkal, že to dělal kluk od kterého to kupoval. Asi se ěkde něco pokazilo... Nedokázal říct co vše tam bylo děláno (někdo vymění svíčky a hned si myslí, že je motor po GO)

Domluvili jsme se tedy, že to majitel doveze k nějakému známému a ten se pokusí změřit tlaky, prověřit váhu vzduchu atd. Prostě zjistit proč to auto jede jak škoda favorit s karavanem za sebou.
Přijel jsem domu, sednul k PC a koukám, zde na foru už založené nové téma "bmw e30 318IS - prosba o radu" (podotýkám, že ani jeden jsme o sobě nevěděli, že jsme zde registrovaní). Nechal jsem si vyjet všechny témata od prodávajícího a hle... Dozvěděl jsem se mimo jiné, že motor byl přidřený a prodávající sháněl v minulosti jiný motor. Začalo to ve mě vzbuzovat nejistotu (tvrdil, že neví co s motorem v minulosti bylo) a přestával jsem mít o auto zájem. Ve čtvrtek mi volal prodávajícího otec, že tlaky na dvou válcích vykazují nižší hodnoty (nedokázal říct jaké), ale že to tím není, že je určitě špatná váha vzduchu. Natolik mě to ovšem odradilo, že jsem to nechal plavat. A teď čtu, že je prodané.
Shrnutí: Kdyby to auto jelo jako správné IS, měl bych ho doma já nebo některý ze tří zájemců předemnou (rovněž je odradil motor - prodávající tvrdil, že od toho všichni čekali víc). Možná to byla jen nějaká prkotina, možná opravdu váha, ale já přinejhorším novou GO dělat nechtěl.