ja jsem v poslednim MT projektu od 7/2010 do dnes za 280 ted nevim uplne presne na tisice

fantomas_ píše:ze ti to ale trvalo, uz jsem si rikal, ze to bude bez poznamky...Zavarenec píše:Sice se téma jmenuje, kolik jste LETOS vrazili do třícy a všichni tu tlačíte částky od počátku![]()
To ne, mám tam jen těch 10% z BMWklubu...ale co se týče jednání, rychlosti dodání, tak super. U Bychla bych sice přes pár lidí dokázal asi lepší cenu, ale dodávka se často protahuje. A Invelt nevím, ten mám nejdál, ale dle pár členů žádná sláva...ARMAN píše:ma leši ceny než normalně v bmw?WilD píše:Do Renocaru k p. Čumpelíkovi na Vyšehradnavalone píše:BTW: kam vy prazaci jezdite do BMW pro dily?![]()
A jakym způsobem od něj objednáváš? Jako mailem, přes tel., nebo osobně?WilD píše:To ne, mám tam jen těch 10% z BMWklubu...ale co se týče jednání, rychlosti dodání, tak super. U Bychla bych sice přes pár lidí dokázal asi lepší cenu, ale dodávka se často protahuje. A Invelt nevím, ten mám nejdál, ale dle pár členů žádná sláva...ARMAN píše:ma leši ceny než normalně v bmw?WilD píše: Do Renocaru k p. Čumpelíkovi na Vyšehrad