2 ondra_m
No jo, vždyť jsem psal: komprese, vstřiky, ŘJ a turbo, líh má oktanové číslo 130, to už se projeví! Kdyby to nebylo tak zajímavý, tak by ty praštěný američani nestavěli dragstery na metanol. Jestli jsi někdy viděl ty jejich závody, tak víš, že jsou kua rychlý.
Lidi.
Jo, tohle v jednom baru udelali kamosovi az na to ohnivzdorny brcko... Po par vterinach jen inhaloval coud ze spaleny umely hmotytomashv píše:No ono neni od veci do toho Absinthu prilit trochu Bayleis a Kahlui, nahore to zapalit a pak to cucat ohnivzdornym brckemJirka325 píše:Ja vimFx píše:Mno nesmis toho vypit moc. Kdyz jsem absinth jeste neznal, tak me tim na jedny akci tak nalili, ze mi bylo blbe jeste tejden. A asi jsem i zhloupnul bo co
vseho se musi s mirou
ale je to vyborna medicinka na vypalovani bacilu v krku, nebo kdyz mas treba kasel
pro vyssi ucinek vypalovani bacilu obsah sklenicky pred pozitim zapalte...hori krasne modrym plaminkem
![]()
Ne nadarmo se tomu rika B-52

E39 535i sedan
- tomashv
- Kontaktovat uživatele:
Che, to dopadl jeste dobre... sem videl dlouhovlasyho cloveka, jak si tou plastovou slamkou ucucnul, pak se chvilku mlatil po hlave a bezel kamsi prycFx píše:Jo, tohle v jednom baru udelali kamosovi az na to ohnivzdorny brcko... Po par vterinach jen inhaloval coud ze spaleny umely hmotytomashv píše: No ono neni od veci do toho Absinthu prilit trochu Bayleis a Kahlui, nahore to zapalit a pak to cucat ohnivzdornym brckemNe nadarmo se tomu rika B-52

318iS