Smích léčí - a já děkuji, dnešní den byl velmi pochmurný....DJ HONZA píše:...když jsem pro BMW srdcař a né přitom kdovíakej tuner teenager ...

---------
Snad jsme nic nezkazil, když tu už leží asi tak 6 stránek sraček....

2500-3000 za díl v Rychvaldu?Jasně že to může mít i další mouchy a asi bude, ale zas která E30 nemá, žejo, tim se nijak nezastávam DJe, že si to auto nechal/dojebal strašně a že jediná cesta je se ho zbavit nebo to uvést do původního stavu, nechápu že někomu za takovouhle prasárnu vůbec zaplatil.Asi ho zaslepila vidina široký káry na který se lepí mraky buchet, no ale vybral špatnej modeldalio píše:za lakovnu dá tu desítku- díl je normální cena -2500-3000kč+lemy+práci...a to nemluvím, že to někdo udělá na počkáni.já bych to viděl na těch 15 000,- + cca měsíc čekání. je to jen můj odhad-hrubý.....a i když bude už jaro, tak co si budeme povídat-prodej cabria není zase zrovna snadnej. to už musí být hezkej kousek.
ještě jsem auto neviděl osobně, ale myslím , že podle fotek to zase žádná sláva nebude.tím jsem jen myslel, že při těch km to nebude jen o lemech. tím tady nechci předímat. třeba je mimo těch lemů fakt dobré.