jen jsem ti chtel naznacit ze se splest muze kazdy,kdyz musis kazdeho poucovathoris píše:No tak tady se snad jedná o překlep, nemyslíš ....zahy píše:pise se snad jsme cesi,ne snad jsem cesi
sorry kdyz vidim chybu tak se musim ozvatTeď jsem vstával po noční, spal jsem 3,5 hoďky, pomalu ještě nevidím... Ale máš pravdu, měl jsme si to po sobě přečíst... Promiň, ty překlep neuděláš a pokud ano, ozvu se, neboj ...
![]()
P.S. - Už ve škole jsem věděl, že věta začíná velkým písmenem.... No vidíš, jak jednoduché, co .....![]()
Ukončuji debatu na téma pravopis a překlepy........
Policajti a BMW!!!
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
Jenže musíš rozlišovat překlep a hrubku na úrovni 3. třídy. Jinak souhlas...zahy píše:jen jsem ti chtel naznacit ze se splest muze kazdy,kdyz musis kazdeho poucovathoris píše:No tak tady se snad jedná o překlep, nemyslíš ....zahy píše:pise se snad jsme cesi,ne snad jsem cesi
sorry kdyz vidim chybu tak se musim ozvatTeď jsem vstával po noční, spal jsem 3,5 hoďky, pomalu ještě nevidím... Ale máš pravdu, měl jsme si to po sobě přečíst... Promiň, ty překlep neuděláš a pokud ano, ozvu se, neboj ...
![]()
P.S. - Už ve škole jsem věděl, že věta začíná velkým písmenem.... No vidíš, jak jednoduché, co .....![]()
Ukončuji debatu na téma pravopis a překlepy........

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Asmo ma mlhovky, ale na kozmicke lodi jmenem AstraMarťas Schneider píše:ÁMENAsmodeus píše:Já bych tady Marťase za ty mlhovky zase tolik nepéroval!Když má člověk z něčeho radost...
Otevřeně říkám, že kdybych si mlhovky na auto čerstvě namontoval, určitě je hned při první jízdě aspoň na chvilku zapnu!
Vždyť to zase není až takový průšvih, aby se tu o tom diskutovalo na pěti stranách..
![]()
Na druhou stranu se zase dotyčný nemůže divit, že ho policajti zastavili, to je bez diskuzí!
Takže, Marťas, ať ti ty mlhovky slouží a ať svítí, když mají.A děkuji, tobě taky ať báwec slouží i s mlhovkama

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Nestačím se divit ... tady to osazenstvo tohoto fóra už asi pěkně zfotrovatělo ... Já si tím že sem tam ujedu nedokazuju že mám našlapaný bmw, že jsem frajer, že když někoho zabiju že mi to je uprdele !!! To v žádným případě. Ale přesně jak tady už někdo napsal mě sere ta agresivita.... Ti policajti nás znají, vědí že si na nás nic nevemou .... jen přilejvaj olej do ohně ... Víc už se vyjadřovat nebudu, diskuze už je přece ukončená...
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
Sid6.7 píše:Nestačím se divit ... tady to osazenstvo tohoto fóra už asi pěkně zfotrovatělo ... Já si tím že sem tam ujedu nedokazuju že mám našlapaný bmw, že jsem frajer, že když někoho zabiju že mi to je uprdele !!! To v žádným případě. Ale přesně jak tady už někdo napsal mě sere ta agresivita.... Ti policajti nás znají, vědí že si na nás nic nevemou .... jen přilejvaj olej do ohně ... Víc už se vyjadřovat nebudu, diskuze už je přece ukončená...

V poho, Sid6.7..!
Ty víš přece dobře, co děláš.
Trocha toho rizika za ten adrenalin stojí!

----------------------------------------------------
Jen měj na paměti, že nikde není dáno, kdo v tý policejní rachotině musí sedět...
Pak se může jednou ozvat - "Guns! Guns!" - a třeba tvá kebule bude mít díru!

Nemám co říct... Jsem celkem spořádáně žíjící 23 let starej občan a snad není nutný po mě střílet ... a co jsem se tak bavil s klukama co makaj teď na fízlarně třeba už po škole tak co polišům škrábli pravomoce a udejně i peníze tak na to dost serou ... ale zas jak kteří ... kašlem na to ... člověka můžeš zajet i když budeš 50 let jezdit podle předpisů ... už konec, to by se táhlo donekonečna ...Venca píše:Sid6.7 píše:Nestačím se divit ... tady to osazenstvo tohoto fóra už asi pěkně zfotrovatělo ... Já si tím že sem tam ujedu nedokazuju že mám našlapaný bmw, že jsem frajer, že když někoho zabiju že mi to je uprdele !!! To v žádným případě. Ale přesně jak tady už někdo napsal mě sere ta agresivita.... Ti policajti nás znají, vědí že si na nás nic nevemou .... jen přilejvaj olej do ohně ... Víc už se vyjadřovat nebudu, diskuze už je přece ukončená...![]()
V poho, Sid6.7..!
Ty víš přece dobře, co děláš.
Trocha toho rizika za ten adrenalin stojí!![]()
----------------------------------------------------
Jen měj na paměti, že nikde není dáno, kdo v tý policejní rachotině musí sedět...
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
Jasně, v poho!Sid6.7 píše:Nemám co říct... Jsem celkem spořádáně žíjící 23 let starej občan a snad není nutný po mě střílet ... a co jsem se tak bavil s klukama co makaj teď na fízlarně třeba už po škole tak co polišům škrábli pravomoce a udejně i peníze tak na to dost serou ... ale zas jak kteří ... kašlem na to ... člověka můžeš zajet i když budeš 50 let jezdit podle předpisů ... už konec, to by se táhlo donekonečna ...Venca píše: ----------------------------------------------------
Možná i tobě jednou puberta skončí a uvědomíš si vazby, který ti teď ještě nedocházej.

Jen at stavej , ono az v tom bude treba opravdu sedet nejakej corkar , nebude to na skodu a muze to nekomu zachranit auto. Kdo ma vse ready , nemusi se bat a ma to brat jako prevenci proti smejdum , kteri se chtej povozit v jeho kare.
Me treba v Praze stavi minimalne 1krat do mesice, naposledy to bylo u plavecaku v Podoli, proste si me vyhlidli , majak a stop. Jen se mi to zrovna nehodilo,jel jsem na koncert, tak jsem jim rekl, jestli to muzou uspisit, ze jedu knap... Prikyvli a ze prej jenom VIN a pak pofrcim. Zvedl jsem haubnu a jeste jsme se nasmali, protoze to pan s vyholenym temenem hledal pod steracema a v technicaku bylo "nahradni technologii", upozornil jsem ho , ze je to na hrnci od tlumice, zkouknul, zkonstatoval , ze to nevedel a poprali mi stastnou cestu. V takovych chvilich ja teda necitim nasranost ani buzeraci, ale spis to , ze se tady neco preventivne deje proti zlodejum a jsem jim za to vdecny. Ptal jsem se jich i na duvod toho staveni a hle...pry se tyhle auta ted hodne kradou a jezdivaji na jinych papirech apod.=zadne prekvapko. Rozhodne nevypadam jako zhuleny rastafar a stejne me staveli, rekli to i jini, ze je to kvuli autu, tak je nechte, chrani nase kary...
Me treba v Praze stavi minimalne 1krat do mesice, naposledy to bylo u plavecaku v Podoli, proste si me vyhlidli , majak a stop. Jen se mi to zrovna nehodilo,jel jsem na koncert, tak jsem jim rekl, jestli to muzou uspisit, ze jedu knap... Prikyvli a ze prej jenom VIN a pak pofrcim. Zvedl jsem haubnu a jeste jsme se nasmali, protoze to pan s vyholenym temenem hledal pod steracema a v technicaku bylo "nahradni technologii", upozornil jsem ho , ze je to na hrnci od tlumice, zkouknul, zkonstatoval , ze to nevedel a poprali mi stastnou cestu. V takovych chvilich ja teda necitim nasranost ani buzeraci, ale spis to , ze se tady neco preventivne deje proti zlodejum a jsem jim za to vdecny. Ptal jsem se jich i na duvod toho staveni a hle...pry se tyhle auta ted hodne kradou a jezdivaji na jinych papirech apod.=zadne prekvapko. Rozhodne nevypadam jako zhuleny rastafar a stejne me staveli, rekli to i jini, ze je to kvuli autu, tak je nechte, chrani nase kary...

A nebo dvojdomek, či společnou dovolenou ....Asmodeus píše:Ale kvůli tomu si ještě nebudeme spolu pořizovat miminko, že ne??horis píše: Normálně tomu neveřím .....![]()
Mů oponent a napíše to samé, co bych naspal já
Skutečně, pod to se i podepíšu
Lépe bych to nenapsal
![]()
![]()
![]()

P.S. - kam jedeš o letní prázdniny ...

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Re: Policajti a BMW!!!
Tak ja mam mlhovky vetsinou porad rozsviceny, sem tam na me nekdo blikne jo ale jinak pohoda a cajti mi na to zatiiim nic nereklyMarťas Schneider píše:Taky vám připadá že policajti mnohem víc zastavujou auta z vrtulí na kapotě než obyč auta?Třeba na Kladně, poslední dobou mě ty svině chtivý zastavujou čim dál častěji, třeba dneska tak před hodinou kůli rozsvícenejm mlhovkám, který jsem dnes namontoval. Fakt ubožáci naši státní zaměstnanci
obzvláště ty Kladenský!!!

a proc myslis ze na tebe blikaji? proto ze ti to pekne sviti??vlcek_007 píše:Tak ja mam mlhovky vetsinou porad rozsviceny, sem tam na me nekdo blikne jo ale jinak pohoda a cajti mi na to zatiiim nic nereklyMarťas Schneider píše:Taky vám připadá že policajti mnohem víc zastavujou auta z vrtulí na kapotě než obyč auta?Třeba na Kladně, poslední dobou mě ty svině chtivý zastavujou čim dál častěji, třeba dneska tak před hodinou kůli rozsvícenejm mlhovkám, který jsem dnes namontoval. Fakt ubožáci naši státní zaměstnanci

BMW 323i E36
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim, ale Tebe mlhovky oslňují ? Osobně na mlhovky za normálního počasí v žádném případě nejezdím, ale když někdo jede, nějak mi to žíly netrhá. Musím tedy přiznat, že jsem používal mlhovky v době rozbitého 1 xenonu, kdy jsem nechtěl zničit ještě nezničené. Nejsou to dálkový a že by mne z toho pálili oči ? Ne. To je jak kdybych si stěžoval na normální světlapaveld píše:a proc myslis ze na tebe blikaji? proto ze ti to pekne sviti??vlcek_007 píše:Tak ja mam mlhovky vetsinou porad rozsviceny, sem tam na me nekdo blikne jo ale jinak pohoda a cajti mi na to zatiiim nic nereklyMarťas Schneider píše:Taky vám připadá že policajti mnohem víc zastavujou auta z vrtulí na kapotě než obyč auta?Třeba na Kladně, poslední dobou mě ty svině chtivý zastavujou čim dál častěji, třeba dneska tak před hodinou kůli rozsvícenejm mlhovkám, který jsem dnes namontoval. Fakt ubožáci naši státní zaměstnanci
![]()