přihlásíš to pokud máš německý papíry. E2 neni nutnost.Rostik píše:tohle mi napsal Brutus do sz:: on vám to neřek? mě to říkal už po telefonu, že je to dotažený z německa a stojí to na českejch papírech z jinýho auta - tudíž absolutně žádný čísla nesedí (jo, typ kastle, motoru a barva asi jo ale vin, číslo motoru, číslo kastle, nic) - přestavba už neexistuje, auto nesplňuje normu E2 (nebo jak se ta mrcha menuje ) takže se nedá přihlásit ani přes původní papíry... jestli tohle pro tebe nejni problém, tak pro mě kurva velkej, protože jestli si toho někdo všimne, tak jakákoliv kontrola pčr - problém, stk - problém, evidenčka - problém... vim, že se to tak praktikuje, ale já bych do toho nešel...
me je to jedno at to vsichni vedi volal sem mu rekl ze vsechno sedi jestli nebude tak to tak urcite nenecham...
Za kolik je prodejná hezká E30?
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- ..::Brutus::..
Kurva jaký neví vo co de? Dyť mi to ještě vysvětloval, jak se věci maj...asi má pán krátkou paměťRostik píše:No je to na dobre ceste snad snim bude domluva nastesti am ty nemecke ale rikal mi ze nevi o co jde ze mu to daval na papiry kamarad a ze by to melo byt ok zitra uvidim....

Žádnej binec, prostě to jde...::Brutus::.. píše:Kurva jaký neví vo co de? Dyť mi to ještě vysvětloval, jak se věci maj...asi má pán krátkou paměťJá nevim, jak je to teď s přihlašováním, je v tom hroznej binec
On mi řek, že když auto nesplňuje E2, tak nejni co řešit, že to přihlásit nejde...ale že tohle je běžnej postup
Pokud to s německejma papírama přihlásit de, tak nejni co řešit, on by ty původní mít měl
E39 535i sedan
-
nazdar. chtěl jsem s ezeptat za kolik jde koupit E30 318i koupé které sice trochu chytá lišku, ale jinak je technicky v pohodně. Vyjma na ložisko zadního kola které údajně troubí na odchod (ale má už nové a přihodí ho k tomu) na tachometru má 170 000km podle majitele. zatím jsem je neviděl.
Děkuji za všechny reakce.
Děkuji za všechny reakce.
-
tak jo tady je bližší info BMW je plně pojízdné,má nejeto přibližně 170000 motor super,převodovka super,zadní náprava hučí ložisko dám ho k tomu.Stav uspokojivý,korozelomů a prahů.Disky originál BMW gumy zimní v předu 50%,v zadu 70%.Každých deset tisíc jsem měnil olej.Havarovalo 2x lechce ze zadu vždy někdo nedobrzdil.S motorem nikdy nic šlape jak hodinky.Majitel jsem první v duplikátu jelikož jsem ho stratil při stěhování jinak čtvrtý podle původního majitele. Doufám že tolik infa stačí. je to kopírované s mailů od současného majitele.

- Dudek Lubomír
-