PÁREK píše:Zavarenec: Tady je problem debaty nekde jinde. Bud se budeme bavit slusne. To znamena, ze kazdej prihodime svoji troskou do mlejna a treba dospejeme k nejakymu zaveru a nebo treba ne. Navazet a rekneme shazovat muzeme lidi, ktery osobne zname, ale kdyz nekdo jako Venca se tady bude producirovat tak jak to dela, pak debata nema smysl. Debata se vyvijela pekne, proto jsem se i do ni zapojil. Myslim ze spousta lidi to nakonec odradilo, kdyz videj, jak se urcity clenove chovaj.
K veci, samozrejme, to co pise Venca (myslim vecneho) a Francis ma samozrejme logiku. Nejsem zadny extremni zastance elektromobilu, jen pisu to, ze bych technologie za urcitejch podminek neodsuzoval. Pokud se bude tupe resit, ze tohle je principielne spatne, nemohlo by se jezdit ani v klasickejch benzinovej autech
1. odstavec - mimo reál, v tom se už nechci rochnit.
*
2. odstavec - je mi líto, ale taky mimo reál.
KDO odsuzuje technologie?
CO se ti jeví tupýho na tom, že někdo vychází z faktů, který tobě unikají a vůbec je nezapracováváš?
V Praze (tj. ve městě) je trvale přes 900 000 automobilů.
Jak to bude vypadat, když se z elektromobilu stane masová záležitost?
300 000 elektromobilů, odhadem tedy 50 000 baterek o hmotnosti min. 300 kg k recyklaci ročně. KDE se to bude provádět? A také JAK?
A ano, je špatně v tomhle masovým množství jezdit trakařema se spalovacím motorem.
Už jsem psal, že jsem byl nucen dojíždět svým autem po dobu čtyř roků do práce. sám jsem nechtěl - nepovažuju za nějakej komfort či skvělej zážitek startovat studenej motor, abych skočil o 15 km dál a tam nechal trakař celej den na prudkým slunci či naopak mrazu. Nebaví mě hrkat v kolonách přískokama. Nesnáším zbytečný škrabání ledu ze skla. Nemám rád šňůry kamionů, strkanice na velkopodnikovým parkovišti a podobně.
Naopak - dojdu si několik stovek metrů na stanici a vlezu do do vozidla, který mě vyklopí za půl hodiny tam, kde chci. Nepotřebuju s sebou tahat tunu železa, který tam bude celej den stát a čekat na mě.
Jsem zatraceně hodně rád, že jsem zažil lepší dobu - auto pro radost, klidný silnice i dálnice, zlomek kamionů oproti současnosti a kolem sebe i kvalifikovanější řidiče.
.