E30 pro studenta?

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 02. 02. 2012 10:23

hulda píše:
Pee píše:
hulda píše: Kvůli pojistce? :) mam E34 3600 ccm a platim 2200 ročně :D Ale asi tví rodiče ví o něčem lepším :) :D
Hele já netušim kolik se platí, ale máme 1.8 a platit další auto ještě dražší se jim nechce :D
No já tu pojistku platím měsíčně 180 Kč. Takže když si urveš 1x měsičně od huby Menu v KFC tak máš na pojistku. :D :D :D
No ale mám dojem, že ne každý bude mít přístup k takové pojistce jakou máš ty. Kor mladý nevyježděný kluk.. Že jsem tak smělý - u koho to máš pojištěné? Nějaký kontakt na někoho, kdo toto umí zařídit bys mohl poskytnout?
No smoke, no fun...
Obrázek

hulda

Příspěvek od hulda » 02. 02. 2012 10:43

Míšánek píše: No ale mám dojem, že ne každý bude mít přístup k takové pojistce jakou máš ty. Kor mladý nevyježděný kluk.. Že jsem tak smělý - u koho to máš pojištěné? Nějaký kontakt na někoho, kdo toto umí zařídit bys mohl poskytnout?

Může ji mít každý, ale byla to akce, aktuálni ceny nevím, je velmi velmi možné, že cena je stále stejná :) A zařizuje to česká spořitelna. Což zní divně ale je to tak :) a ti to pojištují u kooperativy :D Neni to podle roku a výkonu auta ale podle hodnoty. Což u našich vozu je určite nejnižší kategorie pod 200 000Kč.
Jak koukám, nemohu o tom nic vygooglit. Já šel rovnou na pobočku a odešel jsem se zelenou kartou :)
Obrázek

Pee

Příspěvek od Pee » 02. 02. 2012 16:48

Semry píše:Auto bez investic prostě neexistuje, pořád se něco spotřebovává a pořád se něco opravuje, tak to je a tak to bude. Nevyjímaje nové vozy a jejich garanční kontroly. Ale v Čechách mi přijde že to nikdo nechápe, tady se jezdí a pak když se něco rozbije se to řeší o nějakýc servisních intervalech nemluvě. Jesli chceš mít spolehlivé auto na všechno, tak tříca to rozhodně nebude, možná tak libovka, cesty do zahraničí? Trápení v zimě? Za 20k?

S citiGo souhlas jen ty cesty do zahraničí se nedokážu představit :twisted:
Nemyslim si, že auto bez investic neexistuje proboha. Ale chtěl bych takový, abych během roku nemusel vyměnit půlku motoru, obě nápravy a podobně! Kdysi jsme měli Nevadu a za celý rok se na ní kromě benzínu a oleje nemuselo v podstatě nic dělat.

Jo a s tim Citigo je to snad jen vtip a jestli ne, tak jsem se asi splet, myslel jsem, že tohle je forum kam chodí lidi s vkusem....
Venca píše:
Pee píše:No takhle, k 18 mi končí spoření, to dostanu a za něj kupuju auto....ale počítám, že mi občas rodiče přispějí, když budou moci...
Měl jsi motorový vozidlo, provozoval ho a udržoval?

Představi si, že ne vzhledem k mýmu věku. Vlastně jo, fichtla jednadvacítku a jawetu....

Simpson

Příspěvek od Simpson » 02. 02. 2012 17:17

Pee píše:
Venca píše:
Pee píše:No takhle, k 18 mi končí spoření, to dostanu a za něj kupuju auto....ale počítám, že mi občas rodiče přispějí, když budou moci...
Měl jsi motorový vozidlo, provozoval ho a udržoval?

Představi si, že ne vzhledem k mýmu věku. Vlastně jo, fichtla jednadvacítku a jawetu....
myslím že tým chcel Venca povedať že auto je určitý druh luxusu, s ktorým vznikajú aj určité výdavky a pokiaľ sa spoliehaš na peniaze z poistky, tak tie ti nevydržia dlho :) sám som to absolvoval a ver, či never, tých pár tisíc čo ti ostane po kúpe auta sa rozplynie ani nebudeš vedieť ako :) stačí si len spočítať koľko stoja nové gumy, pár plných nádrží, nedajbože sa niečo vyserie a auto ti ostane stáť pred blokom/domom
nechcem ti kaziť sny, ale radšej si tie peniaze odlož a hľadaj si nejakú brigádu až potom by som sa začal obzerať po nejakom aute, až keď by som vedel že ho budem vedieť nezávisle financovať (tak by som to riešil aspoň ja)

hulda

Příspěvek od hulda » 02. 02. 2012 19:02

Tak jsem to přečetl celé... Trošku mi přijde, že si to Mr. Pee představuje jako hurvínek válku. Koupí auto a jezdí. Auto stoji 50k nový díl 10 Kč... V rodině už mají nějaké auto, on ani neví kolik stojí jejich provoz a náklady, na to že ho má doma. Docela divný přístup, ono je fajn, že je plno webů o E30 a toto forum ale ono je třeba to i číst občas. Bude furt dokola řikat, že 2.0 ne ale 1.8 ano, přitom si myslim že obojí je kategorie do 2000 ccm (přece jen 2.0 = 1999 ccm). Bude trvat na motoru M40 který je větší studna na penize a méně spolehlivý než M42 (nehledě na stejnou spotřebu a propastný rozdil ve výkonu).
Ale furt bude platit, že když si koupiš ojetou káru, tak 30% z ceny tě ještě bude po koupi stát (gumy, baterka, geometrie, silentbloky, čepy a jiné závady). Pojistka je na tobě, jestli si to napišeš na někoho s bonusy, nebo budeš mít známost, nebo využiješ akce nebo budeš platit tvrdých 4500 ročně (nejnižší základní u CSOB pro 1.8 ).
Napsal jsi, že to chceš na každodenní ježdění ale už nepíšeš, na jak dlouho to auto chceš... na rok? na dva? kup si mrdku za 20 a dojezdi ji.. chceš to na 5 let? doživotí? Kup si co chceš, ale následující náklady budou nepřímo úměrné pořizovací ceně. Jsi začatečník... nemužeš porovnávat auta a říct, že ti 100 koní nestačí.. proč nekoukáš po 318tds?

Já osobně říkám... taky ISo... měl jsem ho a mám ho v E36 a ten motor mě nikdy nezradil za 3 roky každodenního ježění do školy, práce, léto, zima, déšť... jestli E30 nebo E36 už nedokážu objektivně říct, protože E30 jsem nikdy neměl, ale každé auto má nějakou specifickou sortu dílů, kterou prostě jinde než origo nekoupíš a prohneš se když odejdou a jsou to 20 let staré káry, takže počítej s tím, že něco odejde. At to bude prasklá pojistka ABS nebo přetržený rozvoďák.... čekat to mužeš od kteréhokoliv auta.
Obrázek

BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD » 02. 02. 2012 19:52

Já osobně říkám... taky ISo... měl jsem ho a mám ho v E36 a ten motor mě nikdy nezradil za 3 roky každodenního ježění do školy, práce, léto, zima, déšť... jestli E30 nebo E36 už nedokážu objektivně říct, protože E30 jsem nikdy neměl, ale každé auto má nějakou specifickou sortu dílů, kterou prostě jinde než origo nekoupíš a prohneš se když odejdou a jsou to 20 let staré káry, takže počítej s tím, že něco odejde. At to bude prasklá pojistka ABS nebo přetržený rozvoďák.... čekat to mužeš od kteréhokoliv auta.
Hulda nedokaze objektivne posoudit e30 nebo 36 ale kdyz jsem mu pujcil svoji 30cu tak ji v jednu chvili chtel taky :-DDDD a ano ISo je podle me taky hodne spolehlivy kousek a ne jednou to ISo bylo jedine pojizdne auto u nas i kdyz bylo nejvice zanedbavane... pokud se nestane ze ti nejaky Hulda naschval nedotahne kolo nebo podobne tak nezklame :-DDD
2Hulda: drž hubu plz :-D[/quote]
http://www.cardiagova.cz
[b][url=http://www.bimmer-tech.cz]htt ... er-tech.cz[/b]
FB: Róbert CabrioLetec Dunička
E30 328iC - dráždidlo debilů
E65 745i
E39 525iA

hulda

Příspěvek od hulda » 02. 02. 2012 20:01

BobbySD píše: Hulda nedokaze objektivne posoudit e30 nebo 36 ale kdyz jsem mu pujcil svoji 30cu tak ji v jednu chvili chtel taky :-DDDD
zdechni na menstruaci čokodíry... :D Jednu chvíli ano protože 6 valcu :D
Obrázek

BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD » 02. 02. 2012 20:16

hulda píše:
BobbySD píše: Hulda nedokaze objektivne posoudit e30 nebo 36 ale kdyz jsem mu pujcil svoji 30cu tak ji v jednu chvili chtel taky :-DDDD
zdechni na menstruaci čokodíry... :D Jednu chvíli ano protože 6 valcu :D
a strecha dole.. A TVOJE RANDE S KUNDOU NA MOJICH SEDACKACH xDDDD jo jiste jsi jasny :-DDDDDD
E65 745i
E39 525iA

hulda

Příspěvek od hulda » 02. 02. 2012 20:51

BobbySD píše:a strecha dole.. A TVOJE RANDE S KUNDOU NA MOJICH SEDACKACH xDDDD jo jiste jsi jasny :-DDDDDD
abychom drahý vykusovači kaštanů, neodběhli od tématu, bylo to právě ISo které sis 2x pujčil na cestu do prahy a zpět.... protože tvoje by nedojelo vcelku ani tam xD natož zpět :D :D
Obrázek

BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD » 02. 02. 2012 21:08

hulda píše:
BobbySD píše:a strecha dole.. A TVOJE RANDE S KUNDOU NA MOJICH SEDACKACH xDDDD jo jiste jsi jasny :-DDDDDD
abychom drahý vykusovači kaštanů, neodběhli od tématu, bylo to právě ISo které sis 2x pujčil na cestu do prahy a zpět.... protože tvoje by nedojelo vcelku ani tam xD natož zpět :D :D
svata pravda s tim pujcenim blbe kecy s tim dojetim duvody byly uplne jine :-DD a nevim kdo me chtel pri kazde ceste nejakou sabotazi zabit...
E65 745i
E39 525iA

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 02. 02. 2012 21:09

:lol: tomu se říká vřelý kamarádský vztah
No smoke, no fun...
Obrázek

hulda

Příspěvek od hulda » 02. 02. 2012 21:25

BobbySD píše: svata pravda s tim pujcenim blbe kecy s tim dojetim duvody byly uplne jine :-DD a nevim kdo me chtel pri kazde ceste nejakou sabotazi zabit...
Nooo a jaké důvody? že by ti na D1 upadly dveře? :D nebo že bys z jedne strany tankoval benzin a z druhe olej? :D
To víš, dělám to chytře, ty si nás zabit chtěl vždy oba naráz.. pochop, že tvé nadšení pro závěrečný knockout nesdílím :D Ale vidíš? ISo je tak dobré auto, že i s neutaženým kolem ujede 350km :D :D xDDDDDDDDDDDDDDD
Obrázek

BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD » 02. 02. 2012 21:33

hulda píše:
BobbySD píše: ISo je tak dobré auto, že i s neutaženým kolem ujede 350km :D :D xDDDDDDDDDDDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no comment... vis jaky jsem mel strach ze ZASE jen co do toho sednu tak tam neco busi klepe a nebo to nejede? :-DDD

2Misanek: my jsme dokonaly par :-DDDDD byli jsme trio ale byl mezi nama nevernik :/
E65 745i
E39 525iA

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 02. 02. 2012 21:34

:lol: nevim jak ostatní, ale já se bavím :D
No smoke, no fun...
Obrázek

hulda

Příspěvek od hulda » 02. 02. 2012 21:36

BobbySD píše: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no comment... vis jaky jsem mel strach ze ZASE jen co do toho sednu tak tam neco busi klepe a nebo to nejede? :-DDD

2Misanek: my jsme dokonaly par :-DDDDD byli jsme trio ale byl mezi nama nevernik :/
nedostatky vozu kompenzované velkým počtem Dček ve smailu.. to je jasné :D :D Jo ty už nikam nesedej... bud mi upadne kolo, nebo mi praskne blok... tobě bych už nesvěřil ani druhy vagon od tramvaje na řizení :D :D
Ano byl... a našel si holku :(
Obrázek

BobbySD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD » 02. 02. 2012 21:41

hulda píše:
BobbySD píše: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no comment... vis jaky jsem mel strach ze ZASE jen co do toho sednu tak tam neco busi klepe a nebo to nejede? :-DDD

nedostatky vozu kompenzované velkým počtem Dček ve smailu.. to je jasné :D :D Jo ty už nikam nesedej... bud mi upadne kolo, nebo mi praskne blok... tobě bych už nesvěřil ani druhy vagon od tramvaje na řizení :D :D
Ano byl... a našel si holku :(
zas neprehanej nevim kdo ma diry ve vsech 4rech blatnikach co ma... ja teda ne.. a ne jen v blatnikach ty trubko :-D tak tu moc nepicuj na moje auto kdyz je uplne v poradku az na par detailu na kterych TY budes makat jak sroub to ti garantuju :-D btw ten praskly blok to bylo ucelne aspon ses konecne neco naucil a ne jen furt otravoval a ptal se me na kdejakou picovinu ptaku jeden :-D jak malej s tatou... tatiii a na co maj holky vaginku?? akorat u nas to bylo Robéééé na co je tu ta hadicka? a jak tohle funguje? a proc to tam je? :-DDDDD :twisted:
E65 745i
E39 525iA

hulda

Příspěvek od hulda » 02. 02. 2012 21:47

BobbySD píše: zas neprehanej nevim kdo ma diry ve vsech 4rech blatnikach co ma... ja teda ne.. a ne jen v blatnikach ty trubko :-D tak tu moc nepicuj na moje auto kdyz je uplne v poradku az na par detailu na kterych TY budes makat jak sroub to ti garantuju :-D btw ten praskly blok to bylo ucelne aspon ses konecne neco naucil a ne jen furt otravoval a ptal se me na kdejakou picovinu ptaku jeden :-D jak malej s tatou... tatiii a na co maj holky vaginku?? akorat u nas to bylo Robéééé na co je tu ta hadicka? a jak tohle funguje? a proc to tam je? :-DDDDD :twisted:
Lepší díra v blatníku - což je docela normální, než díra na implementaci ker do interieru ve střeše :D :D Jsem rád, že sis dal pozor na smaily :D a uplně v pořádku? :D AHA :D jo :D při zatočení to jezdí rovně, to je jedna z mnoha vad, která je dosti podtstatná si myslím xD
Ano tak to skutečně bylo no a? Nemužu za to, že můj učitel je ten největší gayfoy z MS kraje :D :D Který mi šahá na ocas, když držím difer nad hlavou a olizuje mi ořechy na račně :D :D
Obrázek

Chvalda 318iS
člen E30.cz

Příspěvek od Chvalda 318iS » 02. 02. 2012 21:57

Pokračujte :twisted:

:lol: :lol: :lol:
Obrázek
Za jedenácté: Nebudeš jiného vozu než BMW říditi...
BMW 318iS Dinan, BMW 323i TC Baur

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 02. 02. 2012 22:13

hulda píše: Ano tak to skutečně bylo no a? Nemužu za to, že můj učitel je ten největší gayfoy z MS kraje :D :D Který mi šahá na ocas, když držím difer nad hlavou a olizuje mi ořechy na račně :D :D
:lol: :lol: Ty voe, tak to su rád, že nebydlím na Ostravsku :lol:
No smoke, no fun...
Obrázek

icecold

Příspěvek od icecold » 02. 02. 2012 23:10

ono někdy si stačí přečíst jejich statusy na fuckbooku a nebo ještě lepší na fotky :lol: a příjemný den je zaručen :lol:
e36 Lego Packet

Odpovědět