Vzhledem k tomu ze E36 je mladsi nez E30 a M bylo v E36 vyrobeno vice nez v E30 bych tipoval ze to bude mensi problem nez si myslis.Mao píše:... dostupnost takového motoru ( kde ho sehnat, kolik taková sranda stojí když E30 M3 motor se pohybuje od 3 K EUR vejš )...Francis píše:... cena ktera se blizi motoru z E36 M3 ... jizdni dojmy zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... pic&t=5798
Turbo úpravy M20 motorů
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
...chlape nic ve zlym ale na vzdelani se ti uplne postaci ten clanek co je na E30...
...az nekdo prijde za mnou s karou a kompresorem a rekne mi at mu to tam dam a polozi prachy na drevo tak mu vysvetlim i vsechny ostatni picoviny kolem toho...ale takhle placat jen tak do vetru kor kdyz kazdy druhy dotaz je kolik to bude zrat a kolik mi ten motor vydrzi? se mi do toho moc nechce...
uznavam ze to neni moc koser, ale na druhou stranu musite pochopit, že takovym stylem bych mohl vypravet do nekonecna....
...jak to ma hozeny ondra to nevim...

...az nekdo prijde za mnou s karou a kompresorem a rekne mi at mu to tam dam a polozi prachy na drevo tak mu vysvetlim i vsechny ostatni picoviny kolem toho...ale takhle placat jen tak do vetru kor kdyz kazdy druhy dotaz je kolik to bude zrat a kolik mi ten motor vydrzi? se mi do toho moc nechce...
uznavam ze to neni moc koser, ale na druhou stranu musite pochopit, že takovym stylem bych mohl vypravet do nekonecna....

...jak to ma hozeny ondra to nevim...

Nezapomeň k tomu výkladu připojit fotky a nějakej zvukovej záznam tvýho autaGeRoX píše:...chlape nic ve zlym ale na vzdelani se ti uplne postaci ten clanek co je na E30...
uznavam ze to neni moc koser, ale na druhou stranu musite pochopit, že takovym stylem bych mohl vypravet do nekonecna....![]()
![]()
...jak to ma hozeny ondra to nevim...![]()

Uvidíme na jaře inženýre

member of zewl crew
Ač je tato debata patrně již uzavřena a asi podráždím hady bosou nohou..
Kdybych "čistě toreticky" měl možnost koupit kompresor z MB kterej krmil motory 2.3 - 3.0 s elektromagnetickou spojkou za cca 10k. Má vůbec cenu takhle postupně skládat HW a pak to nějak klonovat nebo je schůdnější na to nasadit komplet třeba z tý G60?
Našroubovat bazmek jako druhej altík a natáhnout řemenici je OK, ale myslím kontrolu a regulaci tlaku.
Sorry, už mlčim
Kdybych "čistě toreticky" měl možnost koupit kompresor z MB kterej krmil motory 2.3 - 3.0 s elektromagnetickou spojkou za cca 10k. Má vůbec cenu takhle postupně skládat HW a pak to nějak klonovat nebo je schůdnější na to nasadit komplet třeba z tý G60?
Našroubovat bazmek jako druhej altík a natáhnout řemenici je OK, ale myslím kontrolu a regulaci tlaku.
Sorry, už mlčim

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

Re: Turbo úpravy M20 motorů
ondra_m píše:Zajímá vás to ?
Nebo raději atmosférické nebo žádné úpravy?
Jestli se mám spisovat s pokračováním turbo článku?
A co by vás konkrétněji zajímalo?
Sem s tim a hoooonem rychle

BM je lepsi....trochu vic penez a komplikaci ale je to rozhodne lepsi nez G60...pokud ovsem nemas 1,8-u...Stepan píše:Ač je tato debata patrně již uzavřena a asi podráždím hady bosou nohou..
Sorry, už mlčim

za 10k??? nakej kontakt?