proste malinko silnejsi m40 jeste s dvema klady: retez a lip vypada a jeste sem zvedavy na spotrebu, tu ted merim, jak to pujde pres 8 pujde to z barakuToshi píše:Tak sorryMattyX píše:lepsi prirovnaní bych nevymyslelkouBaMW píše:rikat se to muze, asi jak autosalon na prime rika ze je mladsi braska top gearu, takova zumpa..![]()
neco podbnyho je S14 a M42
![]()
radši mě uveďte na pravou míru
Dilema s E30
Tak to tu máme pěkný počteníčko no. V rámci bezpečnosti ostatních učasníků provozu a dle toho co píšeš přehodnocuju své tvrzení a doporučuju jednoznačně MB W124 200D automat. Jo a asi by to chtělo posilovač řízení. A bude klid. A pojistka je taky nižší. 
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
prosime admina o bananSemry píše:Tak to tu máme pěkný počteníčko no. V rámci bezpečnosti ostatních učasníků provozu a dle toho co píšeš přehodnocuju své tvrzení a doporučuju jednoznačně MB W124 200D automat. Jo a asi by to chtělo posilovač řízení. A bude klid. A pojistka je taky nižší.
jinak me cestina pirates-a nejak nebije do oci, mozna je to tim ze mi koluje v zilach pul flasky vodky

Tos mě nepochopil....
Z tohoto soudím:
Seš blázen automat nikdy to bych nebyl řidič ale vejkendák a to nejsem, a zvolantem jsem se narodil v krvi mi koluje benzín a místo mozku mám palivovou nádrž a srdce mi pohání motor, motory jsou můj život jinak bych tu nebyl, už jsem řídil masakrovejší stroje a není co bych neuřídil ale to mi nikdo neuveří když neuvidíš pořídil jsem si 4kolku 4čento abych uspokojil svůj drenalin na silnici pro nic jiného nežiju klidne se v té E30 zabiju rakev dobrá nic elegeántnejšího si přát ani nemůžu je těžký vám o tom povyprávet ale E30 chci už fakt hrozne dlouho i kdyby mi mela stát ve stodole depozitu a já mel jezdit busem tak jí prote musím mít. Škoda že jsem nejde vložit ta liazka ve který jsem se rosekal s Tátou ale co ber život jakej je a ser na lidi co na tebe serou a ber ty co ti za to stojej
Live in PEACE E30
Čili jsem doporučil bezpečný vůz, který uřídí, nezabije se (to je v 200D dřina) a ostatní účastníci provozu rozhodně získají. 200D už zkrotilo pirátů silnic....
Z tohoto soudím:
Seš blázen automat nikdy to bych nebyl řidič ale vejkendák a to nejsem, a zvolantem jsem se narodil v krvi mi koluje benzín a místo mozku mám palivovou nádrž a srdce mi pohání motor, motory jsou můj život jinak bych tu nebyl, už jsem řídil masakrovejší stroje a není co bych neuřídil ale to mi nikdo neuveří když neuvidíš pořídil jsem si 4kolku 4čento abych uspokojil svůj drenalin na silnici pro nic jiného nežiju klidne se v té E30 zabiju rakev dobrá nic elegeántnejšího si přát ani nemůžu je těžký vám o tom povyprávet ale E30 chci už fakt hrozne dlouho i kdyby mi mela stát ve stodole depozitu a já mel jezdit busem tak jí prote musím mít. Škoda že jsem nejde vložit ta liazka ve který jsem se rosekal s Tátou ale co ber život jakej je a ser na lidi co na tebe serou a ber ty co ti za to stojej
Live in PEACE E30
Čili jsem doporučil bezpečný vůz, který uřídí, nezabije se (to je v 200D dřina) a ostatní účastníci provozu rozhodně získají. 200D už zkrotilo pirátů silnic....
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
i blbost je dar boží,chlapče,na tobě též nešetřil,stvořitel moudrý,jenž jazykem vyjadřovaného upozorní na ubohost těch maličkých,však ale soucitu hodných tvorečků,jež se komíhají i tímto jinak veskrze pozitivním prostorem všehomíra,kde panuje modrobílá vrtule hrdě nesená statečnými opatrovateli těchto stařičkých VOZIDEL.obejmi se s druhem KASNARem a ruku v ruce kráčejte a spravujte svět o svých hrdinných činech za volanty svatých třicátých,v obleku šaškovském.....pirates píše:Nejsem nejlepší češtinář a nestidím se za to. Rozumíme si rozumíme tak vo co DE ,co se ti nelíbí na mé češtine.? čeština jak má bejt né
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
aristoloser píše:i blbost je dar boží,chlapče,na tobě též nešetřil,stvořitel moudrý,jenž jazykem vyjadřovaného upozorní na ubohost těch maličkých,však ale soucitu hodných tvorečků,jež se komíhají i tímto jinak veskrze pozitivním prostorem všehomíra,kde panuje modrobílá vrtule hrdě nesená statečnými opatrovateli těchto stařičkých VOZIDEL.obejmi se s druhem KASNARem a ruku v ruce kráčejte a spravujte svět o svých hrdinných činech za volanty svatých třicátých,v obleku šaškovském.....pirates píše:Nejsem nejlepší češtinář a nestidím se za to. Rozumíme si rozumíme tak vo co DE ,co se ti nelíbí na mé češtine.? čeština jak má bejt né
Ty si knez nebo co, že bych se přišel vyspovídat a dufal že by mi pán bůh odpustil a dal lepší vyslovnost a jazyk pravého Čecha. máš pravdu nešetřil me dal mi lepší život ale debilní češtinu připadám si tady jako Kvasimodo vyvržen stéhle a jaké kolif společnosti. Je na tobe co si o me myslíš neberu ti to ved bůh ti žehnej
Opět za 5 chlapče... Nic ve zlém, ale tebe bych nepustil ani z 5. třídy základní školy.pirates píše:
Ty si knez nebo co, že bych se přišel vyspovídat a dufal že by mi pán bůh odpustil a dal lepší vyslovnost a jazyk pravého Čecha. máš pravdu nešetřil me dal mi lepší život ale debilní češtinu připadám si tady jako Kvasimodo vyvržen stéhle a jaké kolif společnosti. Je na tobe co si o me myslíš neberu ti to ved bůh ti žehnej
Taky nejsem mistr, někdy se taky utnu, to každej. Ale tohle ?
..stéhle a jaké kolif...
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
pirates,neber to osobně,je to pouze žert 
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
No jak jsem psal, nechci se tu bavit na účet Pana nebo spíš kluka Piratese, ale co je moc, to je moc... pokud někdo napíše takovouhle funny story, tak se to dá brát jednou, možná ještě i podruhý jako žert, ale když se tu někdo chvástá co příspěvek, je to spíše k pláči. jak už tu bylo psáno, všichni moc dobře víme, že tenhle člověk si E30 rozhodně nekoupí a jestli jo, tak ho do týdne vidíme v TN jako oběť tragické nehody...Kubajz von Odry píše:no možná nebudu sám komu ani tak nevadí ta zmrvená čeština, jako spíše obsah oněch domrvených slov... - chvástání se, dělání ze sebe MAXI KINGA...

Nemožný hned a zázraky na počkání...