Moje e39 je výrobou 2/1997. Řekl bych že to bude "jen" s ASCDAN píše:Znám tvou teorii usilovného hrabání. Ale snad uznáš ( je mi jasný, že už z principu to není možný ), že rozdíl mezi ASC a ASC+T tu přeci jenom nějaký je.Hanis píše:To nemění vůbec nic.DAN píše: On ale děkuje panu ASC správně, protože má ASC+T. Což doufám mění situaci.
BMW+hory
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Usilovný hrabání toho taky moc nevyřeší, ale stahování výkonu nebo pulsně přibrždovat kolo taky ne. Nepopírám, že když o nic nejde je to fajn pomocník, ale pokaždý když jsem se potřeboval někam dostat bylo lepší to vypnout.DAN píše:Hanis píše:DAN píše:
Znám tvou teorii usilovného hrabání. Ale snad uznáš ( je mi jasný, že už z principu to není možný ), že rozdíl mezi ASC a ASC+T tu přeci jenom nějaký je.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska vyzkoušel tu ručku při tom, když hrabe jen jedno kolo. Ten úžasnej případ, když má člověk samosvor a jedno kolo je na ledu = nemá žádnej odpor, kterej by inicioval "sevření" špéry.
Tak jsem přitáhl ručku a hned hrabala obě kola - to mi udělalo radost, nicméně to stejně moc nepomohl, musel jsem vzít lopatu a trošku tomu pomoct lopatou = vzteky jsem vyrazil čelní sklo,...
.
Takže to fachčí, ale jen u samosvoru, u normálního diferenciálu mi to nefungovalo.
A ještě jedna výborná věc na led,... piliny z dřeva - spíš ty jemný, ten "prach" - stačí si s sebou vozit pytel pilin a hned je čím radikálně zvyšovat adhezi. Je to lepší než s sebou vozit ostatky pozůstalých.. = popel.
Tak jsem přitáhl ručku a hned hrabala obě kola - to mi udělalo radost, nicméně to stejně moc nepomohl, musel jsem vzít lopatu a trošku tomu pomoct lopatou = vzteky jsem vyrazil čelní sklo,...

Takže to fachčí, ale jen u samosvoru, u normálního diferenciálu mi to nefungovalo.
A ještě jedna výborná věc na led,... piliny z dřeva - spíš ty jemný, ten "prach" - stačí si s sebou vozit pytel pilin a hned je čím radikálně zvyšovat adhezi. Je to lepší než s sebou vozit ostatky pozůstalých.. = popel.
BMW The Ultimate Driving Machine