Klubáckej kalendář 2009?
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Presne ,aj to ma napadlo, ak ma niekto moznost overit ceny stolnych kalendarov, to by bolo lepsie. Nemuseli by vznikat hadky a dilemmy ztoho, ze niekto ma pekne auto a henten nema a tak, cize by to vislo na 53stran a na kazdej ine bawo. Samozrejme ze to bude stat viac, ale sakra chalani , no co by sme raz za rok nespravili koli nasim autam zelukas_gg píše:no a ještě by mohly být dvě verze a to tuning a série. Nebo by se mohl udělat stolní kalendář po týdnech, ale nevím kolik by to stálo, ale bylo by tam víc aut

E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
Moc to komplikujete, prostě bych udělal kalendář s 12ti autama z klubu které si my klubáci zvolíme, a je jedno jestli tam bude serie/tuning, coupe/cabro/touring/sedan to je snad jedno, prostě 12 krasavců pěkně ve velkých fotkách které si pak budeme moct vylepit v garáži jako inspitraci a ne je na konci roku vyhodit spolu s popsaným týdením kalendářem
a abych jen blbě nekecal vložím pár foto at máme nějaký výběr když už mě tu někdo zmínil (nejsem fotograf a nemyslím si že by se ty auta do kalendáře dostaly ale at se alespon pohnem)

a abych jen blbě nekecal vložím pár foto at máme nějaký výběr když už mě tu někdo zmínil (nejsem fotograf a nemyslím si že by se ty auta do kalendáře dostaly ale at se alespon pohnem)

Naposledy upravil(a) mychal dne 09. 11. 2008 23:08, celkem upraveno 1 x.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
dodejte fota, pro kazdej model se udela extra topic s hlasovanim a vitezne 3 auta pujdou na papir... nereste kdo a jestli muze... lid si vybere a navic, sam majitel musi souhlasit s tim, zda chce aby jeho kara nekde visela.... zaslanim fotky necht vyjadri svuj tichej souhlas a anketa pak vyresi vse ostatni.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
jj vytvořil sem v této sekci pro to nominační témata, tak prosím fotky házejte tam - až se tam něco nashromáždí tak k tomu přidám hlasování
PS: fotku by ste měli mít v co největší kvalitě aby to pak vytisklý nebylo kostičkovaný apod. - na forum dávejte asi jen náhled velikosti do 1024x768
PS: fotku by ste měli mít v co největší kvalitě aby to pak vytisklý nebylo kostičkovaný apod. - na forum dávejte asi jen náhled velikosti do 1024x768
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
datum by si mel asi rict bawor, aby se to pak stihlo
já bych návrhoval aby se teď týden sbíraly fotky a pak se týden hlasovalo
fotky by samozřejmě měly mít nějakou úroveň - jak po stránce fotografické, tak co se týče kvalit auta
já bych návrhoval aby se teď týden sbíraly fotky a pak se týden hlasovalo
fotky by samozřejmě měly mít nějakou úroveň - jak po stránce fotografické, tak co se týče kvalit auta
Docent Chocholoušek BMW světa...
Takže moje představa je následující fotky můžete posílat do 23.11. potom do 30.11. hlasování začátek prosince závazný objednávky a potom tisk a rozeslání chtěl by sem to stihnout před svátky, aby ste měli pěknej dárek pod vánoční stromeček. Představy a ideály mám pěkný jenom, aby byla tak jednoduchá realizace.slubox píše:By bolo dobre urcit daky datum, dokedy vkladat fotky, aby v tom bolo jasnoDC píše:.... až se tam něco nashromáždí tak k tomu přidám hlasování
...aby nevznikali spory ze ,,ja som este chcel a nestihol som"
![]()

- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:
to Bawor: myslím, že to jsou solidní termíny!
jinak můj názor na stávající fotky je, takový, že některé jsou moc hezké, už mám vybrané i favority, ale nemůžu se zbavit dojmu, že někdy úplně průměrné auto může vypadat uchvatně, když je skvělá fotka, třeba někde v přírodě, či jinak naaranžovaná... a budu hlasovat spíše pro takové, než-li třeba pěkně udělanou třícu, která není pořádně vidět a jak již bylo řečeno je třeba i neumytá...
nahatý ženský na kalendářích taky nejsou s neumytými vlasy a schovaným ksichtem
jinak můj názor na stávající fotky je, takový, že některé jsou moc hezké, už mám vybrané i favority, ale nemůžu se zbavit dojmu, že někdy úplně průměrné auto může vypadat uchvatně, když je skvělá fotka, třeba někde v přírodě, či jinak naaranžovaná... a budu hlasovat spíše pro takové, než-li třeba pěkně udělanou třícu, která není pořádně vidět a jak již bylo řečeno je třeba i neumytá...
nahatý ženský na kalendářích taky nejsou s neumytými vlasy a schovaným ksichtem

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
Tak už mám předběžnýho kandidáta na realizaci tisku cena +-260 bez DPH a tisk do 5 dnů. Napsal sem že požaduju vysokou kvalitu tisku a tisk na lesklej křídovej papír ještě uvidím až to budu řešit osobně třeba poradí ještě lepší alternativu.
Ohledně těch SPZ může být s i bez kdo se za SPZ stydí nemusí tam být
stejně to budou mít jenom klubáci tak o nic nejde. Pokud má někdo SPZ s nickem taky dobře.
Ohledně těch SPZ může být s i bez kdo se za SPZ stydí nemusí tam být

Témata s nominací bych pročištil, at tam jsou pouze auta s obrázky. Bude se líp vybírat...
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power