Rada pro začátečníka
Prosim te...nedavno jsem se svezl s 330i E46. Necekal jsem zazraky, ale bylo to jeste daleko horsi. Porad je to mnohem lepsi nez X novych aut...ale na starsi auta to nema ani zdaleka...a to nemluvim jen o e30 (i kdyz je u me mezi prvnimi)matesbmw píše:To jsem rád že to chápete,pomalu jsem si myslel že mi napíšete že su vůl s tímto názorem,ale za svím si pevně stojím

Jednoduse se ted uz auta delaji jinak

To je fakt,dělají se auta jinak,ale já uznávám jen BMW,japonci mě nelákají ani zdaleka jsou jak hladový komáři (tím myslím auta,neznám japonca s pořádným zvukem)pip píše:Prosim te...nedavno jsem se svezl s 330i E46. Necekal jsem zazraky, ale bylo to jeste daleko horsi. Porad je to mnohem lepsi nez X novych aut...ale na starsi auta to nema ani zdaleka...a to nemluvim jen o e30 (i kdyz je u me mezi prvnimi)matesbmw píše:To jsem rád že to chápete,pomalu jsem si myslel že mi napíšete že su vůl s tímto názorem,ale za svím si pevně stojím
Jednoduse se ted uz auta delaji jinak

Podle mě se víc lidí otočí třeba za 3.0 cs nebo aj za 2002 než za e46,ale neberte to jako kritizování e46,to vůbec tak nemyslím..

Re: hjhj
Tak tohle je příspěvek se kterým stopro souhlasimKASPAR píše:jo kup si e36e30íci by byla škoda
Ex 316i Touring, Ex 325i Touring, 330d HAS COME !!!
Teď už vím, že ... OBJEM NIČÍM NENAHRADÍŠ !!!
--------------------------------------------------------

Teď už vím, že ... OBJEM NIČÍM NENAHRADÍŠ !!!
--------------------------------------------------------