Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
-
DVORIS
Příspěvek
od DVORIS » 15. 11. 2007 21:55
BOOST píše:DVORIS píše:
Nevím proč tu furt řešíte posraný tři kila,to jste taskový socky?Já se do toho budu pouštět taky,šablonu nemám.Ale vemu starou vyhaslou dálkovku říznu ji vejpůl a obkreslím na plech a na vyjiskřovačce mi to chlapík vyřeže,pak to pozinkuju černým zinkem a složím.Ale řeknu vám pro tři kila bych se na to mohl vy.....,abych se furt někoho doprošoval

Tři kila mi v dnešní době přijdou akorát,ale taky záleží na tom zdali je to už stříknutý nebo nějak ošetřený nebo ne
Já na to koukám asi z jinýho pohledu teda. Za socku se rozhodně nepovažuju.

Já už jsem si jedny černý bosche dělal a teď mám šablonu, která je kopie originálu a udělat to z plechu podle tý šablony je práce na pár minut. Záleží na tom, jaký má kdo možnosti a jak hodně nebo málo má levý ruce.

Já mám plech zadáčo a není to žádná hrozná práce, tak nevidím důvod za to dávat 300Kč. Navíc si ty šablony udělám rád sám, jednak mě to baví a vím, že to bude tak jak chci, toť vše. Kdybych měl ruce levý, tak dám 300Kč a nebudu to dál řešit. Ale jak už jsem psal, každej svýho štěstí strůjce, takže ať si to každej udělá jak chce. Kdyby někdo chtěl tu šablonu, není problém, pošlu jí na mail.

Udeřil jsi na hlavičku (záleží na tom jaký kdo má možnosti)abych to měl tip top tak to stejně nechám udělat ve fabrice,ale někdo tu možnost nemá tak považuji ty tři kila za úměrný

Jak to budu mít hotový tak nahodím detailní foto

-
Tweety
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tweety » 15. 11. 2007 22:45
DVORIS píše:Tweety píše:DVORIS píše:
Nevím proč tu furt řešíte posraný tři kila,to jste taskový socky?Já se do toho budu pouštět taky,šablonu nemám.Ale vemu starou vyhaslou dálkovku říznu ji vejpůl a obkreslím na plech a na vyjiskřovačce mi to chlapík vyřeže,pak to pozinkuju černým zinkem a složím.Ale řeknu vám pro tři kila bych se na to mohl vy.....,abych se furt někoho doprošoval

Tři kila mi v dnešní době přijdou akorát,ale taky záleží na tom zdali je to už stříknutý nebo nějak ošetřený nebo ne
Řeknu ti to takhle ty socko

Nevim jestli stojí za to dát 300 za kusy plechu a srát se s tim, než koupit raději hotový světla za 5000 a nebudu s tím mít žádný sraní

Tyhle plechy beru jen jako nutný zlo k tomu abych měl to co chci...tudíž ve zkratce : Srovnávám pohodlnost za 5 litrů se sraním za 300. Jednou už jsem to dělal a vim že to sraní je...
Jinak socka jsem...kdybych nebyl, jezdim 535dT M-Paket

Se nečerti

nemyslel jsem to zle,jen mě přijde zase líto vyhodit pět klacků za sice origo tmavý Helly když si to v klidu zrobím sám,taky netrpím nouzí,ale prostě mi přijde těch pěti tisíc co za použitý lampy někteří chtějí dost peněz,nehledě na to že jsem jedny doma udělaný lampy viděl a vypadalo to hodně slušně

Nečertim se, v poho...taky už jsem si je objednal...rozlepování světel totiž nechám na mácovi