Flip: není, bude

zatím na testy to nevadí
Myslím že pozice váhy nemá vliv,kord u takového kompresoru, kdyby se jednalo o větší (výkonější) turba nebo kompresory,tak by se váha dala před, jako to jde vidět u seriových vozu, buď to tak dělají pro technické zjednodušení nebo by správnému fungování nesvětšili působící tlaky (takhle si to představuji já,pokud je to jinak, řekněte)
-jinak proběhly první jízdní testy

Auto okolo 2000 ot/min chytne dech a táhne až do konce, vše to bylo subjektivní. Jezdil sem bez regulace, plný výkon nebo vypnu to. A abych nezustal jen u subjektivních vjemů,tak jsem vytáhl MIHALSe na malou projížďku, srovnávali jsme je už dříve,tak víme jak to chodilo a změna tu je. Jaký si zátah co u M40 je tak od 3500 ot/min do konce jsem pocítil už od těch 2000 ot/min

A malý 4vál dokázal zas ještě o něco víc potrápit většího bráchu

. Jsem zvědav jak dal bude pokračovat vývoj a doufám,že to matury to vše stihnu.
-MIHALS sem hodí fotky, tím to mu děkuju za spolupráci s montáží v rakordně krátkém času
-na fotkách máte provizorní sání, skládající se s jednoho kompletního a pul 316 hadice sání. Na kopresoru mám přidělánu váhu vzduchu z 318 pro její větší výstupní otvor + plastová trubice o stejném pruměru. Jinak moc nekoukej te po detailech, nejsou ještě hotovy,je to fakt provizorní

-krátký kabel k váze vzduchu jsem vyřešil jeho jiným vedením. A napájecí kabel si našel cestu do inteiéru u spolujezdce za kastlíkem (opět díky za tip

, musel bych hledat)

(fotky sem nakonec davám já,nic moc kvalita,ale o to teď nejde

)