Kolik nás je na Jižní Moravě

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Bawor

Příspěvek od Bawor » 04. 02. 2007 22:10

Takže sem to trochu pohledal a v případě Vyškova by byly celkem znevýhodnění břeclaváci což je celkem velký počet potencionálních účastníků bylo by to cca 90km, ale mohli by popřípadě přijet i olomoučáci.
A v případě Kyjova by to měli trochu dál členové z Blanska popřípadě z Olomouce.
Nevím jak by to bylo ohledně Vyškova to by spíš mohli poinformovat mistní členové. Jinak Zkusil sem zkontaktovat aeroklub v Kyjově jestli by bylo vůbec možný pronájem letištní plochy a jestli tam vůbec je vhodný zázemí pro sprinty, nějáký to pálení :twisted: a popřípadě i slalom.
Jinak bych trochu prosil reakce aby sem věděl jestli se mám vůbec snažit něco zjišťovat.

Cvrcek Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cvrcek Martin » 04. 02. 2007 22:20

...mnó a kdyby to tak velmi zhruba bylo? asi víš proč se ptám :wink:
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci Obrázek
Veškeré opravy vozů všech značek

Bawor

Příspěvek od Bawor » 04. 02. 2007 22:33

To se uvidí podle počasí, ale nejdří by sem to viděl asi tak na duben. Když už dělat nějákou takovou akci tak na celej výkend tak, aby sme tam nezmrzli. A nebo spíš by sem to viděl na domluvě nahodily by se nějáký temíny a uvidělo by se kterj by byl nejvhodnější.

bazz
člen E30.cz

Příspěvek od bazz » 04. 02. 2007 23:29

Bawor píše:To se uvidí podle počasí, ale nejdří by sem to viděl asi tak na duben. Když už dělat nějákou takovou akci tak na celej výkend tak, aby sme tam nezmrzli. A nebo spíš by sem to viděl na domluvě nahodily by se nějáký temíny a uvidělo by se kterj by byl nejvhodnější.
souhlas :twisted:
BMW 318 IS that IS fun

Vlkec

Příspěvek od Vlkec » 04. 02. 2007 23:55

Pro fx-nuclear a odkud jsi co máš za auto?
myslím že ten vyškov by byl v pohodě
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos

TibiS

Příspěvek od TibiS » 05. 02. 2007 10:42

Cvrcek Martin píše:
TibiS píše:Modřice, blíž Brnu už to snad nejde :D
.. :lol: nemyslíš Brno-městská část Modřice?
No budeš se divit, ale Modřice se k Brnu moc nehlásí, není to městská část ale říkají si město! :lol: Jinak Vyškov by nebyl špatnej... 8)
318iS E30

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 05. 02. 2007 14:18

Jsem taky pro Vyškov.. :wink:

Bawor

Příspěvek od Bawor » 05. 02. 2007 15:22

No jak tak vidím tak stejně většině se zatím víc zamlouvá vyškov. Mohl by nás někdo z vyškováků poučit jak to tam je zavedený. Vím, že tam sou celkem běžně srazy, ale při více denní akci to asi tak jednoduchý nebude mohl by někdo z vyškováků zjistit jak to teda je, aby nebyly problémy.

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 05. 02. 2007 18:08

Ber to takhle, v pátek příjezd..,sobota akce na letišti,neděle odjezd, zamlouvat letiště na více dní si myslím nemá smysl.. :wink:

Bawor

Příspěvek od Bawor » 05. 02. 2007 18:20

matal píše:Ber to takhle, v pátek příjezd..,sobota akce na letišti,neděle odjezd, zamlouvat letiště na více dní si myslím nemá smysl.. :wink:
Tak to je jasný mě spíš de o to aby nebyly třeba problémy s policajtama nebo tak něco to víš BMW u nich zrovna není v oblibě.

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 05. 02. 2007 19:03

Bawor píše:
matal píše:Ber to takhle, v pátek příjezd..,sobota akce na letišti,neděle odjezd, zamlouvat letiště na více dní si myslím nemá smysl.. :wink:
Tak to je jasný mě spíš de o to aby nebyly třeba problémy s policajtama nebo tak něco to víš BMW u nich zrovna není v oblibě.
Kdyz jsem videl co se tam sjizdelo na tuning, tak jsem neveril vlastnim ocim a po projeti celeho vyskova jsme potkali JEDNO policejni auto. Po celym meste litala jedna podsvicena rejze za druhou a nikdo (alespon co vim) nemel problemy, takze bych si urcite nedelal hlavu s vyskovskou policii. Hlavne kdyz ten sraz bude ohlasenej ( kvuli pripadnymu navalu aut - chtel jsem rict BMW) kvuli doprave, spanile jizde apod.
Obrázek

Cvrcek Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cvrcek Martin » 05. 02. 2007 19:25

Bawor píše:
..ve Vyškově je to spíš samá vojenská policie :lol: než státní, nicméně bych byl také tedy pro ten Vyškov :wink:
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci Obrázek
Veškeré opravy vozů všech značek

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 05. 02. 2007 19:50

Cvrcek Martin píše:
Bawor píše:
..ve Vyškově je to spíš samá vojenská policie :lol: než státní, nicméně bych byl také tedy pro ten Vyškov :wink:
Tak, tak... K tem clenum z Breclavi - 90 km je myslim lepsi, nez jet nekam do Cech, nebo ne...? Ten Vyskov se mi proste zda nejlepsi, pac i z Olomouce by urcite prijelo hodne lidi. Jde jen o to se nejak domluvit - navrhuji pridat hlasovani - neco jako - kde by jste chteli sraz? moznosti - Brno, Vyskov, Breclav, nebo Olomouc. Samozrejme, ze ja bych ho chtel v Blansku, ale ted bych tu otazku namiril tak, aby odpoved sedela tak nejak vzdalenostne vsem. Takze BAZZi zapracuj na tom hlasovani... :wink:
Obrázek

Bawor

Příspěvek od Bawor » 05. 02. 2007 21:50

Gangsta píše:
Cvrcek Martin píše:
Bawor píše: Tak to je jasný mě spíš de o to aby nebyly třeba problémy s policajtama nebo tak něco to víš BMW u nich zrovna není v oblibě.
Tak, tak... K tem clenum z Breclavi - 90 km je myslim lepsi, nez jet nekam do Cech, nebo ne...? Ten Vyskov se mi proste zda nejlepsi, pac i z Olomouce by urcite prijelo hodne lidi. Jde jen o to se nejak domluvit - navrhuji pridat hlasovani - neco jako - kde by jste chteli sraz? moznosti - Brno, Vyskov, Breclav, nebo Olomouc. Samozrejme, ze ja bych ho chtel v Blansku, ale ted bych tu otazku namiril tak, aby odpoved sedela tak nejak vzdalenostne vsem. Takze BAZZi zapracuj na tom hlasovani... :wink:
To je podle mě celkem zbytečný většina lidí se vyslovila pro Vyškov. A řekl by sem, že je to tak nějak poruce pro většinu. snad kromě břeclavi je to všechno do 50km. Možná by sem nahodil téma jaký akce by se mohly konat aby nebyla nuda tak sprinty ty sou klasika potom by nebyl špatnej slalom nějákej blázen určitě trochu zredukuje vzorek a co potom?

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 06. 02. 2007 01:45

Ve Vyškově provozuje restauraci člen bmwklubu Margos,sice se na klubu delší dobu neobjevuje,ale pokuď tu rest. ještě má,tak by se to sním dalo domluvit,snad.. Taky je tam hotel a pár penzionů,takže o nocleh bych se nebál..
Taky by se to mohlo hodit na bmwklub,někteří členové,co nechodí na e30.forum, a jsou z okolí, by třeba taky rádi přijeli.. :wink:

Tomas8409

Příspěvek od Tomas8409 » 06. 02. 2007 12:11

vyškov je v poho...ale že by to byla ta pravá jižní morava jak to tu začlo :roll: no hlavně že to není praha
ex BMW e36 320///M-paket
BMW e36 323 origo ///M-paket
Obrázek

ich gott und teufel sind nie gegeneinander

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 06. 02. 2007 13:41

Jsem ochoten jet az (doslova) na jizni moravu, ale nikdo s zadnym kloudnym navrhem neprisel... :-(

Jinak jak nekdo psal o noclehu nekde po penzionech apod - Kdyby jsme byli vsichni v jednom, tak se mi to libi, ale jinak proc nespat pod stanem (kdyz samozrejme bude prijatelny pocasi)???
Obrázek

Bawor

Příspěvek od Bawor » 06. 02. 2007 15:14

Tak ohledně toho BMW klubu si myslím že v tom není žádnej problém nahodit dotaz jestli by byl zájem, ale spíš až by byl trochu jasnější termín konání.

A ohledně toho noclehu by sem byl taky pro ty stany stejně toho asi moc nenaspíme.

Bawor

Příspěvek od Bawor » 06. 02. 2007 15:16

Tak ohledně toho BMW klubu si myslím že v tom není žádnej problém nahodit dotaz jestli by byl zájem, ale spíš až by byl trochu jasnější termín konání.

A ohledně toho noclehu by sem byl taky pro ty stany stejně toho asi moc nenaspíme.

No a ta lokalita no tak to se nedá nic dělat bohužel nedošel lepší návrz na místo konání tak musím využít toho co se nabídlo.

bazz
člen E30.cz

Příspěvek od bazz » 06. 02. 2007 15:32

Prověřuji několik variant ale ted mám kotel práce tak až budu chytřejší hodím to sem. Prověřuju aeroclub Kunovice... dost velké na vše... a ještě něco jiného ale chce to časek :twisted: :twisted: Neunahloval bych se ted s přemýšlením kde a kdy na to je dle mého soudu ještě dost času
BMW 318 IS that IS fun

Odpovědět