v T-72 by mi to vobec nevadiloBully píše:za chvili uz se pres mesto leti pekym fofrem tak mi ver ze to neni moc dobrej pocit jet jako spolujezdec...

Jo, nejlepsi je, ze takovyhle pak v drtivy vetsine dojedes normalne plynule na dalsich svetlech, kde jim mezitim padla cervenaBully píše:Pekny....![]()
Ale znam spoustu lidi, co hlavne ze maj pod autem modry podviceni a z kazdych svetel se rozjizdeji stylem hlavne musim predjet toho co stoji vedle me... Ale kdyz pak i ten druhej se nechce dat a za chvili uz se pres mesto leti pekym fofrem tak mi ver ze to neni moc dobrej pocit jet jako spolujezdec...
tak tohle je uz fakt smutnyBully píše:Prave... Kolikrat uz mi do cesty neco/nekdo vjelo/vbehlo a musim zaklepat ze vzdycky kdyz se neco takovyho stalo tak jsem jel pomerne predpisove, takze se to zvladlo v pohode....
Mel jsem spoluzacku, ktera byla trochu z lepsi rodiny a ve svym Mercedesu s trilitrem pod kapotou (kterou pochybuju ze vubec umela otevrit) nedala prednost a sejmula nejakou pani ktera vezla ve Felicii svoje dite do skoly. Posadka ve felde obe tezka zraneni, felda uplne zrusena a dotycna lady v mercedesu si maximalne zlomila nehet. Takovymuhle jelitu proste auto do rukou nepatri vubec, jenze ji to proste nevysvetlis...Basu nedostala ikdyz zasluhovala, ridicak nema, ale stejne si vozila dal jeji ass do skoly autem dal...
Nerikam, ze zvladnu kazdou krizovku, ale tohle jsem myslel spis tak, ze ti ty kone muzou pomoct i ven z ni... Myslim, ze jirka325 by tady taky mohl popsat jednu krizovku, z ktery by se asi nebejt koni nedostal...Angel-bmw píše:Mno a o tom jsem se celou dobu bavil.Tak se nakonec schodnem:o)
Jasne.To asi kazdej potreboval nekdy rychle zmizet z krizovatky pred jistou kolizi.Ja se jen snazil rict ze je bmw v rukou zaciatecnika(blazna,magora,frajirka)mnohem horsi zbrani nez Favo.Tebe Fx radim do kategorie lidi kteri si podle me dokazi uvedomit jak je auto nebezpecna vec a moc neblbnou.Bohuzel u nas v okoli je to tak jak jsem psal.Mladej frajirek dodela papiry,koupi bmw a mysli si ze sezral modroust sveta a jde blbnout do normalniho provozu.Pak se jen divi jak ho dokaze Bmw vyskolit.Vzpomen si na nedavnou debatu okolo Chimery.Fx píše:Nerikam, ze zvladnu kazdou krizovku, ale tohle jsem myslel spis tak, ze ti ty kone muzou pomoct i ven z ni... Myslim, ze jirka325 by tady taky mohl popsat jednu krizovku, z ktery by se asi nebejt koni nedostal...Angel-bmw píše:Mno a o tom jsem se celou dobu bavil.Tak se nakonec schodnem:o)