Zajímavosti na prodej - POUZE BMW tématika!
-
Basnik tim chtel rict jen to, ze kdyz uz museji vykazovat praci prostrednictvim pokut, tak at ty sankce udeluji alespon opravnene autum, ktery nejsou uplne v poradku a ano myslim to na auta tuningem zhnusena. Jestli jsi ani ted nepochopil co jsem tim chtel rict, pak to nech byt a neres to, protoze jasneji to napsat bohuzel neumim
a to teda vlastně jenom a pouze z toho důvodu, že se takto "upravené" auta zrovna tobě nelíbí, jo? Hmm, zajímavý způsob uvažování
Jenom aby bylo jasno - z podobného stylu už jsem taky (překvapivě) vyrostl a nic krásného ani obdivuhodného v tom neshledávám. Doby něčeho takovéhoto jsou už naštěstí nenávratně pryč, nicméně zase nevidím nějaký extra důvod proč by se pčr měla po těchto lidech vozit. To že jdou v drtivé většině automaticky po každém starém bávu taky někomu z vás přijde v pořádku i když auto je cajku? Je to totiž v konečném důsledku úplně to samé, tak se nad tím zamysli thinksonixi
Všeobecně přístup stylu "sereme na bezpečnost, na heslo pomáhat a chránit. O to nám vlastně vůbec nejde a je nám u prdele, potřebujem jenom vyrýžovat co nejvíc prachů s debilních ovcí, které si nechají za každou cenu srát na hlavu" je špatně, a HLAVNĚ na to jsem narážel, tak se zbytečně nemusíš cítit dotčen

Jenom aby bylo jasno - z podobného stylu už jsem taky (překvapivě) vyrostl a nic krásného ani obdivuhodného v tom neshledávám. Doby něčeho takovéhoto jsou už naštěstí nenávratně pryč, nicméně zase nevidím nějaký extra důvod proč by se pčr měla po těchto lidech vozit. To že jdou v drtivé většině automaticky po každém starém bávu taky někomu z vás přijde v pořádku i když auto je cajku? Je to totiž v konečném důsledku úplně to samé, tak se nad tím zamysli thinksonixi

Všeobecně přístup stylu "sereme na bezpečnost, na heslo pomáhat a chránit. O to nám vlastně vůbec nejde a je nám u prdele, potřebujem jenom vyrýžovat co nejvíc prachů s debilních ovcí, které si nechají za každou cenu srát na hlavu" je špatně, a HLAVNĚ na to jsem narážel, tak se zbytečně nemusíš cítit dotčen

No smoke, no fun...

Jako pozor, ja kdysi rozprodaval feldu na dily, prijel si jeden pan pro par veci a jak videl, ze tam jeste je palivovy filtr, mermomoci ho chtel koupit, kdyz sem mu vysvetloval, ze vubec netusim jak tam je dlouho, ze takove veci se nekupujou stare a ze novy stoji par korun, presto trval na svem a filtr si odvezl..MAGO píše:chyba tam udaj o tom kolko dm3 vzduchu cez to preslo.. nechcem.

Takze vzduchac po 100km je jeste libovka

-
-ano přesně z toho důvodu, že takto hnusně upravená auta se mi nelíbíMíšánek píše:a to teda vlastně jenom a pouze z toho důvodu, že se takto "upravené" auta zrovna tobě nelíbí, jo? Hmm, zajímavý způsob uvažování![]()
-jestli máš problém s mým stylem uvažování, je to jen tvoje věc a laskavě si to nech pro sebe. opravdu mě nezajímá, co si kde jakej "Míšánek".

-Z toho co jsi napsal to evidentně vypadá tak, že jsi zastánce podobných tuningů.Míšánek píše: Jenom aby bylo jasno - z podobného stylu už jsem taky (překvapivě) vyrostl a nic krásného ani obdivuhodného v tom neshledávám. Doby něčeho takovéhoto jsou už naštěstí nenávratně pryč, nicméně zase nevidím nějaký extra důvod proč by se pčr měla po těchto lidech vozit.
-Jestli ti přijde ekvivalentní srovnávat obyčejně staré auto s upraveným autem do tuningu, kde je spousta dílů nehomologovaných, nepasujících, nevkusných, neoriginálních, kde barva laku není jasně definovatelná srovnávat s autem poznamenaným stářím. Tak je asi něco špatně. Proti starým autům nemám absolutně ani tečku. Proti tuningářům toho mám dost. Důvod proč by se pčr po těchto lidech měla vozit je ten, že si tuningáři z českých silnic dělají nevkusný cirkus z dílů, které na autě nemají co dělat.

-Ještě jednou: jestli srovnáváš staré auto a vytuzenou mrdku je absolutně zcestná myšlenka. vzpamatuj se!!!! NIKDE JSEM NENAPSAL, ŽE ODSUZUJI STARÁ AUTA!!!!!! a rozhodně mi nepřijde v pořádku, že jdou po každém starém "bávu", jak sám uvádíš. Sám mám jedno starší auto a druhé vyloženě staré auto. Jestli ti přijde rozumné srovnávat nevkusně vytuzenou mrdku se starším autem, tak si nepřeju vidět jaký názor máš na tuningáře. očividně je podporuješ a jdeš s nima ruku v ruce.Míšánek píše: To že jdou v drtivé většině automaticky po každém starém bávu taky někomu z vás přijde v pořádku i když auto je cajku? Je to totiž v konečném důsledku úplně to samé, tak se nad tím zamysli thinksonixi![]()

-děláš, jakoby toto heslo někdo respektoval. všichni si z toho hesla dělají prdel - včetně fízlů!!! Rozhlídni se kolem a možná zjistíš, že toto není jen nějaká zcestná myšlenka, ale tvrdá realita. Realita, která je kolem nás. Dotčen se cítím, protože to beru jako útok na svou osobu.Míšánek píše: Všeobecně přístup stylu "sereme na bezpečnost, na heslo pomáhat a chránit. O to nám vlastně vůbec nejde a je nám u prdele, potřebujem jenom vyrýžovat co nejvíc prachů s debilních ovcí, které si nechají za každou cenu srát na hlavu" je špatně, a HLAVNĚ na to jsem narážel, tak se zbytečně nemusíš cítit dotčen

A teď do mě!

Tak na toto snad ani nemá smysl nějak jinak reagovat

Neboj, argumenty mi určitě nedošly, nicméně vidím, že zrovna Tobě je úplně zbytečné cokoliv psát. Bylo by to jako ono pověstné házení perel sviním

Snad jenom k tomuto blábolu si neodpustím malou poznámku

Z čeho konrétně jsi si vydedukoval, že jsem zastánce tuningu? ? Věštící koule nebo tarotové karty?thinksonix píše:-Z toho co jsi napsal to evidentně vypadá tak, že jsi zastánce podobných tuningů.Míšánek píše: Jenom aby bylo jasno - z podobného stylu už jsem taky (překvapivě) vyrostl a nic krásného ani obdivuhodného v tom neshledávám. Doby něčeho takovéhoto jsou už naštěstí nenávratně pryč, nicméně zase nevidím nějaký extra důvod proč by se pčr měla po těchto lidech vozit.
-Jestli ti přijde ekvivalentní srovnávat obyčejně staré auto s upraveným autem do tuningu, kde je spousta dílů nehomologovaných, nepasujících, nevkusných, neoriginálních, kde barva laku není jasně definovatelná srovnávat s autem poznamenaným stářím. Tak je asi něco špatně. Proti starým autům nemám absolutně ani tečku. Proti tuningářům toho mám dost. Důvod proč by se pčr po těchto lidech měla vozit je ten, že si tuningáři z českých silnic dělají nevkusný cirkus z dílů, které na autě nemají co dělat.![]()

Takže dle tvého do této sorty spadají i například třícy, které mají 17" kola, tudíž v podstatě nehomologovaný díl, třícy, které mají pod kapotou M30B35, ne-li M60. V tom případě se ti musí nesmírně hnusit i tyto auta, co?

No smoke, no fun...

-
Asi musíš být nesmírně inteligentní člověk, když si nedokážeš přečíst co jsem psal na předchozí stránce. Bavím se zde o vizuální stránce. O motorech tu nepadlo ani slovo.Míšánek píše: Takže dle tvého do této sorty spadají i například třícy, které mají 17" kola, tudíž v podstatě nehomologovaný díl, třícy, které mají pod kapotou M30B35, ne-li M60. V tom případě se ti musí nesmírně hnusit i tyto auta, co?Fajn, něco špatně asi bude, mám ale takový dojem že chyba spíš bude u Tebe, tvého pochybného posudku a pohledu na věc
Víš člověk dělá chyby a já jsem člověk. Ale ty jsi pravděpodobně bez chyby.
Kurva vidiš to! BUSTED!!!Teddy píše:Mišánku,tak se přiznej,že jsi zastáncem tuningů,že tuningáře "podporuješ a jdeš s nimi ruku v ruce"![]()
Jak jinak by se ti mohlo líbit tahle pixla s nehomologovanými,nepasujícími,nevkusnými spoilery s jasně nedefinovatelnou barvou laku...
![]()

Jdu si podřezat žíly skočit z mostu. Nebo naopak?

Děkuju. Tak nějak jsi stručne, nicméně velmi výstižně vyjádřil to, co jsem se tu snažil říct já, což někteří jedinci zkrátka pochopit nedokážou.Fx píše:Ač taky nejsem zastáncem lepení spojlerů oboustrannou páskou, myslím si, že to poslední, co by měl dopravní policista dělat, je pasovat se do pozice jakési estetické komise, která rozhoduje o tom, co je a není pěkné, a tím pádem to na auto patří nebo nepatří.
No smoke, no fun...

+1. Názory Thinksonix jsou uplně zcestný))).Fx píše:Ač taky nejsem zastáncem lepení spojlerů oboustrannou páskou, myslím si, že to poslední, co by měl dopravní policista dělat, je pasovat se do pozice jakési estetické komise, která rozhoduje o tom, co je a není pěkné, a tím pádem to na auto patří nebo nepatří.
- -> K@rlos <-
- Jech
- Kontaktovat uživatele:
e38 750, prodávala se vůbec v bílé? http://auto.bazos.cz/inzerat/21129131/B ... -SITZE.php
e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html
Jojo, Alpinweiss 3
Ale je jich málo. Nicméně, tahle je lakovaná. Měl ji v Praze chvíli známej, prodával jsem mu pár lišt okolo, co po laku chyběly. Pak to velmi šikovně poslal z cesty přes patník skrz keře, sebral tomu vanu a klasika plechařinu kolem. Pak to prodával tak nějak složený zpět s nenalakovanou kapotou... Už před tím karambolem, co jsem s tím jel, mi to přišlo jako docela pekáček...

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke