Zajímavosti na prodej - POUZE BMW tématika!

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Zamčeno
zdenko
člen E30.cz

Příspěvek od zdenko » 22. 01. 2013 22:42

MAGO

Příspěvek od MAGO » 22. 01. 2013 22:52

:-D chyba tam udaj o tom kolko dm3 vzduchu cez to preslo.. nechcem. :D
:-D

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 22. 01. 2013 23:11

Basnik tim chtel rict jen to, ze kdyz uz museji vykazovat praci prostrednictvim pokut, tak at ty sankce udeluji alespon opravnene autum, ktery nejsou uplne v poradku a ano myslim to na auta tuningem zhnusena. Jestli jsi ani ted nepochopil co jsem tim chtel rict, pak to nech byt a neres to, protoze jasneji to napsat bohuzel neumim

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 23. 01. 2013 00:42

a to teda vlastně jenom a pouze z toho důvodu, že se takto "upravené" auta zrovna tobě nelíbí, jo? Hmm, zajímavý způsob uvažování :wink:

Jenom aby bylo jasno - z podobného stylu už jsem taky (překvapivě) vyrostl a nic krásného ani obdivuhodného v tom neshledávám. Doby něčeho takovéhoto jsou už naštěstí nenávratně pryč, nicméně zase nevidím nějaký extra důvod proč by se pčr měla po těchto lidech vozit. To že jdou v drtivé většině automaticky po každém starém bávu taky někomu z vás přijde v pořádku i když auto je cajku? Je to totiž v konečném důsledku úplně to samé, tak se nad tím zamysli thinksonixi :wink:

Všeobecně přístup stylu "sereme na bezpečnost, na heslo pomáhat a chránit. O to nám vlastně vůbec nejde a je nám u prdele, potřebujem jenom vyrýžovat co nejvíc prachů s debilních ovcí, které si nechají za každou cenu srát na hlavu" je špatně, a HLAVNĚ na to jsem narážel, tak se zbytečně nemusíš cítit dotčen :wink:
No smoke, no fun...
Obrázek

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 23. 01. 2013 11:30

MAGO píše:
:-D chyba tam udaj o tom kolko dm3 vzduchu cez to preslo.. nechcem. :D
Jako pozor, ja kdysi rozprodaval feldu na dily, prijel si jeden pan pro par veci a jak videl, ze tam jeste je palivovy filtr, mermomoci ho chtel koupit, kdyz sem mu vysvetloval, ze vubec netusim jak tam je dlouho, ze takove veci se nekupujou stare a ze novy stoji par korun, presto trval na svem a filtr si odvezl.. :lol:

Takze vzduchac po 100km je jeste libovka 8)

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 23. 01. 2013 12:18

Míšánek píše:a to teda vlastně jenom a pouze z toho důvodu, že se takto "upravené" auta zrovna tobě nelíbí, jo? Hmm, zajímavý způsob uvažování :wink:
-ano přesně z toho důvodu, že takto hnusně upravená auta se mi nelíbí
-jestli máš problém s mým stylem uvažování, je to jen tvoje věc a laskavě si to nech pro sebe. opravdu mě nezajímá, co si kde jakej "Míšánek". :wink:
Míšánek píše: Jenom aby bylo jasno - z podobného stylu už jsem taky (překvapivě) vyrostl a nic krásného ani obdivuhodného v tom neshledávám. Doby něčeho takovéhoto jsou už naštěstí nenávratně pryč, nicméně zase nevidím nějaký extra důvod proč by se pčr měla po těchto lidech vozit.
-Z toho co jsi napsal to evidentně vypadá tak, že jsi zastánce podobných tuningů.
-Jestli ti přijde ekvivalentní srovnávat obyčejně staré auto s upraveným autem do tuningu, kde je spousta dílů nehomologovaných, nepasujících, nevkusných, neoriginálních, kde barva laku není jasně definovatelná srovnávat s autem poznamenaným stářím. Tak je asi něco špatně. Proti starým autům nemám absolutně ani tečku. Proti tuningářům toho mám dost. Důvod proč by se pčr po těchto lidech měla vozit je ten, že si tuningáři z českých silnic dělají nevkusný cirkus z dílů, které na autě nemají co dělat.:wink:
Míšánek píše: To že jdou v drtivé většině automaticky po každém starém bávu taky někomu z vás přijde v pořádku i když auto je cajku? Je to totiž v konečném důsledku úplně to samé, tak se nad tím zamysli thinksonixi :wink:
-Ještě jednou: jestli srovnáváš staré auto a vytuzenou mrdku je absolutně zcestná myšlenka. vzpamatuj se!!!! NIKDE JSEM NENAPSAL, ŽE ODSUZUJI STARÁ AUTA!!!!!! a rozhodně mi nepřijde v pořádku, že jdou po každém starém "bávu", jak sám uvádíš. Sám mám jedno starší auto a druhé vyloženě staré auto. Jestli ti přijde rozumné srovnávat nevkusně vytuzenou mrdku se starším autem, tak si nepřeju vidět jaký názor máš na tuningáře. očividně je podporuješ a jdeš s nima ruku v ruce. :wink:
Míšánek píše: Všeobecně přístup stylu "sereme na bezpečnost, na heslo pomáhat a chránit. O to nám vlastně vůbec nejde a je nám u prdele, potřebujem jenom vyrýžovat co nejvíc prachů s debilních ovcí, které si nechají za každou cenu srát na hlavu" je špatně, a HLAVNĚ na to jsem narážel, tak se zbytečně nemusíš cítit dotčen :wink:
-děláš, jakoby toto heslo někdo respektoval. všichni si z toho hesla dělají prdel - včetně fízlů!!! Rozhlídni se kolem a možná zjistíš, že toto není jen nějaká zcestná myšlenka, ale tvrdá realita. Realita, která je kolem nás. Dotčen se cítím, protože to beru jako útok na svou osobu.:wink:

A teď do mě! :D

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 23. 01. 2013 13:06

:lol: :lol: :lol:

Tak na toto snad ani nemá smysl nějak jinak reagovat :lol:
Neboj, argumenty mi určitě nedošly, nicméně vidím, že zrovna Tobě je úplně zbytečné cokoliv psát. Bylo by to jako ono pověstné házení perel sviním :D

Snad jenom k tomuto blábolu si neodpustím malou poznámku :twisted:
thinksonix píše:
Míšánek píše: Jenom aby bylo jasno - z podobného stylu už jsem taky (překvapivě) vyrostl a nic krásného ani obdivuhodného v tom neshledávám. Doby něčeho takovéhoto jsou už naštěstí nenávratně pryč, nicméně zase nevidím nějaký extra důvod proč by se pčr měla po těchto lidech vozit.
-Z toho co jsi napsal to evidentně vypadá tak, že jsi zastánce podobných tuningů.
-Jestli ti přijde ekvivalentní srovnávat obyčejně staré auto s upraveným autem do tuningu, kde je spousta dílů nehomologovaných, nepasujících, nevkusných, neoriginálních, kde barva laku není jasně definovatelná srovnávat s autem poznamenaným stářím. Tak je asi něco špatně. Proti starým autům nemám absolutně ani tečku. Proti tuningářům toho mám dost. Důvod proč by se pčr po těchto lidech měla vozit je ten, že si tuningáři z českých silnic dělají nevkusný cirkus z dílů, které na autě nemají co dělat.:wink:
Z čeho konrétně jsi si vydedukoval, že jsem zastánce tuningu? ? Věštící koule nebo tarotové karty? :lol: Tak ještě jednou a speciálně pro tebe - tento styl mi absolutně nic neříká a žádné zalíbení v něm neshledávám. Snad už to dostatečně dobře teď chápeš. Kreslit ti to fakt nehodlám :D
Takže dle tvého do této sorty spadají i například třícy, které mají 17" kola, tudíž v podstatě nehomologovaný díl, třícy, které mají pod kapotou M30B35, ne-li M60. V tom případě se ti musí nesmírně hnusit i tyto auta, co? :twisted: Fajn, něco špatně asi bude, mám ale takový dojem že chyba spíš bude u Tebe, tvého pochybného posudku a pohledu na věc :D
No smoke, no fun...
Obrázek

thinksonix

Příspěvek od thinksonix » 23. 01. 2013 13:22

Míšánek píše: Takže dle tvého do této sorty spadají i například třícy, které mají 17" kola, tudíž v podstatě nehomologovaný díl, třícy, které mají pod kapotou M30B35, ne-li M60. V tom případě se ti musí nesmírně hnusit i tyto auta, co? :twisted: Fajn, něco špatně asi bude, mám ale takový dojem že chyba spíš bude u Tebe, tvého pochybného posudku a pohledu na věc :D
Asi musíš být nesmírně inteligentní člověk, když si nedokážeš přečíst co jsem psal na předchozí stránce. Bavím se zde o vizuální stránce. O motorech tu nepadlo ani slovo.

Víš člověk dělá chyby a já jsem člověk. Ale ty jsi pravděpodobně bez chyby.

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 23. 01. 2013 13:49

thinksonix píše:Ale ty jsi pravděpodobně bez chyby.
To jsem nikdy netvrdil, nicméně jsi celkem blízko pravdy, to je fakt... :twisted:

:lol:
No smoke, no fun...
Obrázek

WilD

Příspěvek od WilD » 23. 01. 2013 14:38

Klucí, vy jste "vostrý"... :lol: Docela fun koukat, jak se dva lidi, co znám osobně handrkujou z nudy o píčovinách... :P Round 2...ready...fight! :twisted:

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

Teddy
člen E30.cz

Příspěvek od Teddy » 23. 01. 2013 14:56

Mišánku,tak se přiznej,že jsi zastáncem tuningů,že tuningáře "podporuješ a jdeš s nimi ruku v ruce" :lol:

Jak jinak by se ti mohlo líbit tahle pixla s nehomologovanými,nepasujícími,nevkusnými spoilery s jasně nedefinovatelnou barvou laku...
Obrázek

:twisted: :lol:

Fx

Příspěvek od Fx » 23. 01. 2013 14:58

Ač taky nejsem zastáncem lepení spojlerů oboustrannou páskou, myslím si, že to poslední, co by měl dopravní policista dělat, je pasovat se do pozice jakési estetické komise, která rozhoduje o tom, co je a není pěkné, a tím pádem to na auto patří nebo nepatří.
E39 535i sedan

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 23. 01. 2013 16:05

Teddy píše:Mišánku,tak se přiznej,že jsi zastáncem tuningů,že tuningáře "podporuješ a jdeš s nimi ruku v ruce" :lol:

Jak jinak by se ti mohlo líbit tahle pixla s nehomologovanými,nepasujícími,nevkusnými spoilery s jasně nedefinovatelnou barvou laku...

:twisted: :lol:
Kurva vidiš to! BUSTED!!! :twisted:

Jdu si podřezat žíly skočit z mostu. Nebo naopak? :roll: :twisted:
Fx píše:Ač taky nejsem zastáncem lepení spojlerů oboustrannou páskou, myslím si, že to poslední, co by měl dopravní policista dělat, je pasovat se do pozice jakési estetické komise, která rozhoduje o tom, co je a není pěkné, a tím pádem to na auto patří nebo nepatří.
Děkuju. Tak nějak jsi stručne, nicméně velmi výstižně vyjádřil to, co jsem se tu snažil říct já, což někteří jedinci zkrátka pochopit nedokážou.
No smoke, no fun...
Obrázek

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 23. 01. 2013 16:05

WilD píše:Klucí, vy jste "vostrý"... :lol: Docela fun koukat, jak se dva lidi, co znám osobně handrkujou z nudy o píčovinách... :P Round 2...ready...fight! :twisted:
A ty se do toho neser! :twisted:
No smoke, no fun...
Obrázek

wartzz

Příspěvek od wartzz » 23. 01. 2013 17:37

Fx píše:Ač taky nejsem zastáncem lepení spojlerů oboustrannou páskou, myslím si, že to poslední, co by měl dopravní policista dělat, je pasovat se do pozice jakési estetické komise, která rozhoduje o tom, co je a není pěkné, a tím pádem to na auto patří nebo nepatří.
+1. Názory Thinksonix jsou uplně zcestný))).

WilD

Příspěvek od WilD » 23. 01. 2013 22:01

A já musím :)

http://auto.bazos.cz/inzerat/20671475/525-ix.php Zajímavý dvorek :)

=> WildWerke

-> K@rlos <-

Příspěvek od -> K@rlos <- » 25. 01. 2013 15:30

Obrázek

Arnold

Příspěvek od Arnold » 25. 01. 2013 19:41

No vies je tam take tlacidlo ktore natrvalo vyradi turbo z prevadzky a mas z toho 318TDS :lol:

Jech
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jech » 26. 01. 2013 00:21

e38 750, prodávala se vůbec v bílé? http://auto.bazos.cz/inzerat/21129131/B ... -SITZE.php
e46 330d, e46 325i cabrio, e46 320i LPG
ex E30 316i Touring, 14" BBS, jechuv-touring-316i-bbs-14-foto-3-6-2012-t74431.html

WilD

Příspěvek od WilD » 26. 01. 2013 01:07

Jojo, Alpinweiss 3 :wink: Ale je jich málo. Nicméně, tahle je lakovaná. Měl ji v Praze chvíli známej, prodával jsem mu pár lišt okolo, co po laku chyběly. Pak to velmi šikovně poslal z cesty přes patník skrz keře, sebral tomu vanu a klasika plechařinu kolem. Pak to prodával tak nějak složený zpět s nenalakovanou kapotou... Už před tím karambolem, co jsem s tím jel, mi to přišlo jako docela pekáček...

=> WildWerke

Zamčeno