jinej motor do e30
- LampionakE30
- LampionakE30
Po pravdě taky jsem už o tom přemýšlel
Zatím jsem to lupnul do své Audi 80, 2,0E, 115 koní, pač s tím jezdím denně do práce. Spotřeba 9-10l/100km. Což je uspokojivé.
S Báwem jezdím málo, když je třeba většinou sucho
Takže se to neoplatí ta přestavba, navíc jsem zrušil prostor pro rezervu, překážel vedení výfuku
Ale slyšel jsem od známého co to má v 325 E30 a spokojenost s provozem, 6vál vydrží
hodně, ale ne všechno...
Jo a s tím chrochtáním, saze apod. než to začne topit, než se to zahřeje, plně souhlasím.

Zatím jsem to lupnul do své Audi 80, 2,0E, 115 koní, pač s tím jezdím denně do práce. Spotřeba 9-10l/100km. Což je uspokojivé.
S Báwem jezdím málo, když je třeba většinou sucho

Takže se to neoplatí ta přestavba, navíc jsem zrušil prostor pro rezervu, překážel vedení výfuku

Ale slyšel jsem od známého co to má v 325 E30 a spokojenost s provozem, 6vál vydrží

Jo a s tím chrochtáním, saze apod. než to začne topit, než se to zahřeje, plně souhlasím.
RADOST Z JÍZDY
surová síla M20B25 - sedánek E30
sametový chod M54B22 - touring E39
surová síla M20B25 - sedánek E30
sametový chod M54B22 - touring E39
Nafta přestává bejt výhodnější, takže jedině do budoucna benzín + LPG. Nakonec zdražej i plyn a bude. Prostě auto je a hlavně bude drahá záležitost. Takže pokud chce někdo hodně jezdit, doporučuju mu začít hodně vydělávat. 

Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
No jestli myslíš, že 6tivál je na tom líp, tak nutno dodat, že je to síla přesilná a lehce to může člověka vytrestatZáchvat píše:Zasejc s Isomrdkou nezajize skoro zadnou srandu

Semry, hned se du řídit tvým doporučením, snad to pude tak lehce, jak říkáš

325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
aula píše:No jestli myslíš, že 6tivál je na tom líp, tak nutno dodat, že je to síla přesilná a lehce to může člověka vytrestatZáchvat píše:Zasejc s Isomrdkou nezajize skoro zadnou srandu
Semry, hned se du řídit tvým doporučením, snad to pude tak lehce, jak říkáš

------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520